Har du spørgsmål?
vi har svarene

Læs vores
Handelsbetingelser

 

FRAGT OG LEVERING

 
Hvor lang er vores leveringstid?

Hvis din bestilling er på lager vil varerne blive afsendt med GLS inden for 1-2 hverdage.

Forsendelse til Grønland og Færøerne sendes med skib leveringstiden kan derfor variere meget, men man skal regne med en leveringstid på mindst 1-2 uger

 
Hvilke Leveringsmetoder tilbyder vi?

Vi tilbyder levering med GLS til Pakkeshop, privatadresse eller erhvervsadresse.
Vi afsender din varer inden for 1-2 dage.

Vil tilbyder også afhentning i en af vores butikker, så snart du har valgt hvilken butik og modtaget ordrebekræftigelse kan du komme forbi butikken og hente din ordre.

 
Hvad koster fragt?

Vi har fri fragt på alle bestillinger til GLS Pakkeshop ved køb over 199kr

Ønsker du levering til privatadresse koster det DKK 29,-

Forsendelse til Grønland og Færøerne koster DKK 150,- (Sendes med skib)

 

ORDRE

 
Hvordan kan jeg ændre min ordre?

Hvis du ønsker at ændre din ordre inden afsendelse, er du nødt til at annullere din eksisterende ordre og oprette en ny ordre. Annullering sker ved mail til webshop@marathonsport.dk eller telefonisk 35383900 (Tast 3 for webshoppen)

 
Hvordan kan jeg annullere min ordre?

Du kan annullere din ordre frem til afsendelse er sket. Annullering sker ved mail til webshop@marathonsport.dk eller telefonisk 35383900 (Tast 3 for webshoppen). Efter afsendelse kan du anvende din fortrydelsesret, der gælder i 30 dage.

 

BETALING OG FAKTURERING

 
Hvad kan jeg betale med?

Når du handler på www.marathonsport.dk, kan du betale med Dankort, Visa, Mastercard, Maestro og Mobilepay.

 
Hvordan fungerer min faktura?

Du vil modtage din faktura på den mail du opgav ved købet, skulle du ved en fejl ikke have modtaget en faktura efter køb, skal du blot kontakte os via vores chat support, mail eller telefon så sikrer vi at du får din faktura.

Husk at gemme din faktura. Med varerne vil du modtage en faktura for dit køb hos Marathon Sport. Denne faktura skal du gemme, som du gemmer kvitteringer fra den fysiske verdens butikker, idet denne faktura dokumenterer, at du har købt varerne hos os.

 

RETURRET

 
Hvordan er min fortrydelses- og returret?

Du har naturligvis fortrydelsesret, når du køber varer online på www.marathonsport.dk. Hvis du inden 30 dage efter modtagelsen fortryder dit køb, returnerer du blot varen i original og ubeskadiget emballage sammen med returseddel. Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes, indsættes det fulde købsbeløb inklusiv evt. betalt porto på din konto. Fragtomkostninger i forbindelse med returnering påhviler kunden.

Julegaver købt på MarathonSport.dk i perioden 15. november og 23. deccember kan byttes indtil 24. januar det efterfølgende år.

Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes kan dette kun ske, såfremt varen returneres i samme stand og mængde som da du modtog den og i original emballage. Du må gerne pakke varen ud og prøve den, så længe du kan returnere den i væsentlig samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er åbenbart, at brugen formindsker varens salgsværdi. Vi refunderer ikke brugte eller beskadigede varer.

Du kan også henvende dig i vores butikker på Østerbro og Vesterbro og her returnere varen og fortryde købet. Pengene returneres alene på det kort, som de er købt på.

OBS! Vær opmærksom på, at varer, der er specielt hjemskaffet, fremstillet eller tilpasset efter en kundes individuelle behov, ikke tages retur, såfremt udførelsen, fremstillingen eller tilpasningen er påbegyndt.

 
Hvor skal returvare sendes til?

Varen sendes til følgende adresse:
Marathon Sport
Østerbrogade 19
2100 København Ø
Danmark.

 

REKLAMATION

 
Sådan fungerer reklamation

Alt salg fra denne website - også salg til udlandet - er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at forbrugere kan klage over fejl og mangler ved produktet, dvs. en oprindelig fejl og ikke slid og ælde, som er opstået inden 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler, ikke er opstået som følge af forbrugerens fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen.

 
Hvor skal jeg sende reklamation til?

Ønsker du at reklamere over et produkt, sendes produktet vedlagt en kopi af kvitteringen til:

Varen sendes til følgende adresse:
Marathon Sport
Østerbrogade 19
2100 København Ø
Danmark.

Fragtomkostninger i forbindelse med reklamations returnering påhviler kunden.

 
 
Til Toppen