Nike

Epic Luxe Tight, Dame

600,00 kr  - 850,00 kr 850,00 kr
På lager
SKU
DM7575
Gratis Fragt
30 Dages Returret
1-2 Dages Levering
Chat med en løbeekspert
Brug for hjælp?
Bruger du vores chat eller ringer til os, vil du altid modtage service fra en vores trænede løbeeksperter, som du også finder i vores fysiske butikker

Nike Trail Epix Luxe Tight

Nike Trail Epic Luxe løbetightsene til kvinder er konstrueret i et blødt, stræk- og åndbart materiale, som gør at du kan tage kontrol over dit løb. Materialet har en støttende og elastisk funktion, som giver dig en fri bevægelighed og med den høje og brede linning holdes din krops midtersektion på plads, så du kan føle dig selvsikker under dit løb og resten af dagen. Tightsene er konstrueret i et materiale som opretholder luftcirkulationen. Derudover sørger en Dri-FIT-teknologi for at transportere sveden væk fra huden, så du forbliver tør.

Du får på disse tights en ekstra lynlåslomme på højre ben hvori du kan opbevare din mobile enhed og trække den hurtigt ud igen, når du har brug for det. Herudover finder du en lynlåslomme bagpå med en fugtbarriere, som gør at der ikke kommer sved på dine smågenstande. På venstre side af tightsene sidder et Nike Trail logo i hvidt.

  • Nike Trail løbetights
  • Strækbare løbetights
  • Vandafvisende materiale
  • Lynlåslommer

Specifikationer
Brand Nike
Køn Dame
Farve Sort
Materiale 80% POLYESTER | 20% SPANDEX
Til Toppen