TEAM MARATHON SPORT

Alexander

Jeg er 26 år gammel og er fysioterapeutstuderende. Jeg arbejder som afløser i Marathon Sport, hvor jeg rådgiver om løbesko og -tøj, og hvor jeg altid er klar på at give den bedste service. Jeg brænder for at give folk en professionel og lærerig oplevelse i Marathon Sport med et smil på læben. I min fritid er jeg tosset med at løbe, og får ofte tid til at drikke en øl eller to med vennerne. Jeg elsker at løbe på grusstierne på Amager Fælled og nyde naturens ro. Jeg elsker at løbe Royal Run sammen med kronprinsen og resten af Danmark.

Anna

Jeg er 25 år gammel og arbejder i det digitale Team i Marathon Sport, hvor jeg står for vores digitale markedsføring, kommunikation og SoMe kanaler. Udover det studerer jeg en kandiat i Kommunikation & IT. Jeg kan godt lide at løbe i min fritid, men løber primært for sjov og for at få den daglige motion med mine veninder. Mit yndlings løbespot er Amager Strand, så der løber jeg et par gange om ugen.

Birthe

Jeg hedder Birthe og er 43 år gammel. Jeg læser til fysioterapeut på Københavns Professionshøjskole. Jeg arbejder i Marathon Sport både fordi jeg elsker at løbe, og fordi jeg kan bruge min faglige viden omkring løbeskader og ”dumme fødder” i butikken. I min fritid dyrker jeg triatlon. Jeg bruger Amager Strand rigtig meget til både løb og svømning.

Caroline K

Jeg er 24 år gammel og arbejder i Marathon sport, hvor mit primære ansvar er at betjene og vejlede kunder. Jeg er også uddannet fysioterapeut fra Københavns professionshøjskole. Min fritid bliver brugt på at løbe, cykle og svømme og allerhelst sammen med venner og klubkammerater. De fleste af mine løbeture foregår i Fælledparken, som er mit yndlingssted at løbe.

Caroline R

Jeg er 25 år og fastansat i Marathon Sport på Østerbrogade. Her står jeg bl.a. for det kreative, BH’er, accessories og er en del af webshop og sko teamet. Jeg bruger rigtig meget af min fritid på både crossfit og løb. Når jeg ikke selv træner, nyder jeg at se en god fodboldkamp. Derfor er mit absolut yndlings løb også Liverpool Half, hvor man kan nuppe et halvmarathon og en fodboldkamp på en weekend. Helt perfekt!

Elena

Jeg er 20 år gammel og er løbeekspert i Marathon Sport. Derudover er jeg lige begyndt at læse idræt og fysisk aktivitet på Københavns Universitet. Når jeg ikke er at finde i Marathon Sport eller på universitetet, kan man helt sikkert finde mig løbe i ring på Østerbro Stadion. Her træner jeg med en gruppe sprintere og konkurrerer i 400m og 800m løb for Sparta.

Ivan C

Jeg er 45 år gammel. Med mange års erfaring inden for servicefaget og en stor interesse for alt løberelateret, får jeg i Marathon Sport lov til at udleve min helt store passion. Træningsturene tager jeg allerhelst ved Damhussøen, Vestvolden, Kalvebod Fælled eller Dyrehaven og gerne i fællesskab med andre. Blandt de største løbeoplevelser kan bl.a. nævnes Tromsø Midnight Sun Marathon, Valencia Marathon og det årlige DM på 100 km i Viborg. Udover at løbe er jeg vild med søde sager og især kage. Heldigvis går det jo meget godt hånd i hånd.

Ivan L

Jeg er 42 år og arbejder i Marathon Sport på Åboulevard. Jeg har baggrund som specialpædagog og har desuden 2 børn og bosat i Hvidovre. Fritiden går med familien, løb, socialøl og kaffe nørderi. Jeg løber ofte i valbyparken, men elsker de længere ture rundt om Damhussøen og engen i friskt tempo.

Jonas

Jeg er 26 år gammel og arbejder i Marathon Sports digitale team. Her arbejder jeg bl.a. med at producere indhold til vores kommunikationskanaler og webshop. I min fritid elsker jeg at nørde sport, hvor jeg specielt går meget op i basketball. Udover det spiller jeg en masse musik. Når jeg tager ud og løber elsker jeg at tage en tur gennem Frederiksberg Have og Søndermarken.

Julie

Mit navn er Julie og jeg er 26 år gammel. Til dagligt studerer jeg til Fysioterapeut på 7. semester og arbejder ved siden af i Marathon Sport. Jeg har siden jeg var meget ung løbetrænet flere gange ugentligt fordi jeg har nyder friheden og roen kombineret med alle endorfinerne bagefter. Jeg holder mest af at løbe i naturen, uden forstyrrelserne fra bilerne. Derfor kører jeg gerne ud af byen og løber i forskellige skove og naturområder. Ved siden af løb og studie holder jeg meget af at klatre og svømme og selvfølgelig gode stunder med familie og venner med enten en god kop kaffe eller noget der er stærkere

Kent

Jeg har arbejdet i Marathon Sport i 16 år og er butikschef i vores butik på Østerbrogade 19. I min fritid løber jeg i Sparta, hvor jeg også er træner for et subelite løbehold. Jeg har løbet alle distancer fra 800m til ultraløb og løber både på atletikbanen, i skoven og på landevejen. Et af mine absolut største løbeoplevelser er New York City Marathon.

Lucas

Jeg er 22 år gammel og er ansat som løbeekspert i Marathon Sport. Jeg elsker at løbe fordi muligheden for at udvikle sig, kun er begrænset af ens egen arbejdsindsats. Mange af mine træningstimer bliver lagt i området omkring Fælledparken, da det er et sted i København hvor man kan slippe for lyskryds. For mig er årets højdepunkt Cph Half, hvor hele København bliver lavet om til en stor løbefest.

Mads

Davs, jeg hedder Mads, og jeg har arbejdet i Marathon Sport i 4 år. Udover det løber jeg selvfølgelig også, både kort og langt, hurtigt og langsomt. Det gør jeg for at kunne slå personlige rekorder, men også for at kunne gå to gange i buffeten med bedre samvittighed. Det var bare det. Hej Hej.

Malene

Jeg har arbejdet i Marathon Sport i rigtig mange år og er butikschef i vores butik på Åboulevard 1. I min fritid løber jeg oftes selv, med venner eller min hund. Jeg er tilknyttet Team Hechmann hvor jeg får mit løbe program. Jeg har løbet alt fra en mile til 50 km løb, dyrket triathlon og lavet Ironman. En af mine største løbeoplevelser var CPH Marathon i 2015, hvor jeg blev bedste danske kvinde og nr. 5 samlet. Ellers er jeg meget glad for at opleve nye løberuter i natur og storbyer. Jeg har det jeg kalder glasben, så jeg kender de fleste skader, men finder næsten altid en løsning, så jeg kan blive ved med at løbe.

Malthe

Jeg er 21 år gammel. I Marathon Sport fungerer jeg som sko-ekspert og er behjælpelig med at finde og vejlede til den helt rette løbesko eller løbetøj. Jeg løber en hel del uden for mit arbejde i butikken. Jeg løber konkurrencer fra alt mellem 1500m til halvmarathon. En af mine favorit løbesteder er Dyrehaven - her er der gode brede grusstier og fredfyldt det meste af året. Ellers får jeg også løbet mange fine ture rundt omkring søerne i København.

Martin

Jeg er 25 år gammel og har arbejdet i Marathon Sport siden sommeren 2017, hvor jeg mest figurerer i butikken på Åboulevarden som løbespecialist og ekspert. Derudover studerer jeg til fødevareingeniør på Københavns Universitet og DTU. 
I fritiden bruger jeg en del tid på at løbe, men når jeg ikke fordriver tiden med løb, ser jeg gerne noget fodbold eller en god serie eller film. Foruden det har jeg en stor passion for fødevarer og gastronomi. Hvis jeg virkelig skal ned i gear, så læser jeg en bog og/eller sætter en vinyl på pladeafspilleren ledsaget af et godt glas vin eller en drink. 
Det jeg nyder ved løb er, at man hele tiden kan forbedre sig og opnå nye milepæle undervejs. Derudover har jeg fået en masse nye bekendtskaber og relationer gennem løb, så jeg kunne aldrig forestille mig en hverdag uden. Jeg foretrækker at løbe "hjemme" i Odsherred, hvor der ingen trafik eller mennesker er, men når jeg løber København tager jeg gerne i Utterslev Mose, Fælledparken eller Frederiksberg Have, såfremt der ikke er intervaller på programmet, så ville Østerbro Stadion være at foretrække.

Mathias

Jeg er 24 år gammel og arbejder i Marathon Sports digitale team, hvor jeg hovedsagligt arbejder med webshoppen. Derudover studerer jeg Kommunikation og IT på Københavns Universitet. 
I min fritid bruger jeg en del tid på fodbold, løb, cykling og golf, men jeg kan også godt lide en kold øl med vennerne. 
Jeg elsker at løbetræne på voldene ved Christianshavn.

Matilde

Jeg er 21 år gammel og når jeg ikke studerer Sundhed og Informatik på KU, arbejder jeg deltid i Marathon Sport, hvor de fleste af mine allerbedste venner også arbejder. Til hverdag elsker jeg at løbe, faktisk så meget at jeg gør det i atletik- og løbeklubben Sparta op til mange gange om ugen. Når det skal gå rigtigt hurtigt, tager jeg nogle runder inde på Østerbro stadion eller et par omgange i fælledparken. Dog synes jeg det er vigtigt, at der altid er plads til at hygge sig og holde en god fest engang imellem.

Nathalie

Jeg er 21 år gammel og arbejder som skoekspert i Marathon Sport. Jeg er oprindeligt fra Aalborg, og er flyttet til København for at læse kemi på Københavns Universitet. I min fritid dyrker jeg atletik i Sparta, hvor jeg løber 400m og 400m hæk, derudover er mine yndlings løbesteder i København ved Kastellet og rundt om søerne. Jeg hopper gerne i Nordhavn efter en løbetur året rundt og nyder at bruge tid med vennerne.

Nicolai

Hej jeg hedder Nicolai og nærmer mig langsomt de 30. Jeg arbejder i Marathon Sport på deltid, her laver jeg visuelt design og forsøger at udvikle på vores webshop så den bliver sjovere at besøge for alle vores løbekunder. Jeg er sjælendt at finde i butikkerne, ved mindre jeg skal have mig en kop kaffe og en hyggelig samtale med mine kollegaer. Ellers findes jeg ofte på lande- og grusvejene på min cykel eller i løb ved Utterslev Mose.

Oliver

Jeg er 22 år gammel, og læser til dagligt Kinastudier på Københavns Universitet. Når jeg ikke gør det, er jeg at finde i Marathon Sport som afløser. Hvis ikke jeg studerer eller arbejder, kan jeg godt lide at tilbringe min tid sammen med mine venner og familie. Derudover sker det i ny og næ, at jeg tørner ud for barndomsklubbens badmintonhold. Jeg kan godt lide at løbe længere ture, og mange af de løbeture foregår ofte enten ved Utterslev Mose eller i Fælledparken.

Per C

Jeg er 53 år, er gift og har to voksne sønner. Jeg er fuldtidsansat i Marathon Sport, hvor jeg er med inde over mange forskellige funktioner, så som Webshop, reklamationer, oprettelse af nye produkter og er ansvarlig for vores Electronics Team som er ure, høretelefoner osv. Jeg bruger typisk løb som transport til arbejdet, som fungerer rigtig godt for mig med familie og sene arbejdstider. Derudover bruger jeg en stor del af min fritid i Sverige, hvor jeg løber, fisker og tager naturbilleder.

Per S (Founder)

Jeg grundlagde Marathon Sport tilbage i januar 1996 og er i dag 59 år gammel. Jeg har løbet 18 Marathons og drømmer stadig om et sidste. En af de helt store løbeoplevelser har blandt andet være Big Sur Marathon - Hood to Coast fordi det er så smukt. Når jeg ikke passer min kone, tre børn, to katte, tre hunde og en hest, bruger jeg meget tid på gravel cyklen, men løber stadig et par gang om ugen, primært i Dyrehaven.

Peter N

Jeg er 53 år og arbejder i Marathon Sports butik på Østerbrogade, hvor jeg både står i butikken og sørger for at webordre gennemføres. Af forskellige løb har jeg gennemført svenske klassikere heriblandt Lidingö løb 30 km, Lidingö Ultra 50 km, Fjällräven Classic 110 km to gange, Fyr til Fyr, en del marathon, halvmarathon og mange andre løb. Det fedeste løb jeg har prøvet er Fjällräven Classic, der starter i Nikkaloukta og følger Kungsleden til mål i Abisko. Efter jeg fik en pige, der nu er i 5 år, er der i øjeblikket mindre løbetræning.

Peter W

Jeg er 30 år gammel og arbejder som løbeekspert i Marathon Sport. Når jeg ikke er i butikken kan jeg godt lide at være aktiv. Jeg løbetræner, spiller golf og ser fodbold i min fritid. Mit yndlings løb er klart CPH Half fordi man kan mærke hvordan hele byen emmer af lækker løbestemning.

Rosa

Jeg er 23 år gammel og arbejder som løbespecialist i Marathon Sport. Ved siden af mit arbejde som løbespecialist, studerer jeg Dansk på KU. Løb er en stor del af mit liv, hvor jeg fokuserer på distancerne 5 og 10 km samt halvmarathon. Løb har givet mig et kæmpe socialt fællesskab, men også muligheden for at få et frirum fra en travl hverdag.

Samuel

Jeg er 25 år gammel og arbejder i Marathon Sport. Her hjælper jeg en masse kunder i deres jagt efter den perfekte løbesko. Om du er nybegynder eller en toptunet gazelle, så kan jeg helt sikkert hjælpe dig på rette spor. Til dagligt studerer jeg Fødevarer og Ernæring på Københavns Universitet. Størstedelen af mine vågne timer bruger jeg på løb og på at træne op til 5km og 10km. Mine favoritløbeområder er Valby Parken, Vigerslev Park og Amager Fælled.

Sarah

Jeg er 26 år gammel og bor på Frederiksberg, hvor jeg også elsker at løbe - specielt Frederiksberg have er et af mine absolut yndlings løbeområder. Jeg arbejder i det digitale team i Marathon Sport, hvor jeg beskæftiger mig med marketing og kommunikation. Udover at være i Marathon Sport, er jeg kandidatstuderende på CBS, hvor jeg læser International Business Communication. I min fritid elsker jeg at løbe ture med mine venner, bruge tid med min familie og drikke en masse kaffe.

Sif

Jeg er 21 år gammel og er afløser i Marathon Sport, hvor jeg elsker at vejlede vores kunder i at finde de rette løbesko og løbetøj. Derudover studerer jeg til Fysioterapeut på Københavns Professionshøjskole. Jeg elsker at bruge løb som min primære form for motion og som et pusterum fra en travl hverdag. Mit yndlingssted at løbetræne er rundt omkring i parkerne i København, så jeg så vidt muligt undgår alle lyskrydsene.

Sigurd

Jeg hedder Sigurd, er 22 år gammel og arbejder både i Marathon Sports digitale team og i butikken. I det digitale team arbejder jeg hovedsageligt med sociale medier og events. Derudover studerer jeg på CBS hvor jeg læser erhvervsøkonomi (HA almen) på 5. semester. 
I min fritid bruger jeg en del tid på løb og cykling. Jeg er med i et løbefællesskab, som hedder adidas Runners, hvor jeg løber med mange venner. Mit yndlings løb er CPH Half, da der er en mega fed stemning.

Sille

Jeg er 20 år gammel og elev hos Marathon Sport. Jeg har en passion for løb fordi det giver frihed, god energi, oplevelser og fællesskab. Jeg løber i Sparta med fokus på korte distancer: 200m og 400m. Min bedste løbeoplevelse var til DM, hvor jeg fik en tredjeplads på 400m. Jeg nyder hver en træning og løbetur, samt det at kunne dele ud af mine erfaringer, så alle kan få de bedste løbeoplevelser.

Søren

Jeg er 52 år og har været i Marathon Sport siden 2012. Ud over salg og rådgivning i butikkerne er mine primære ansvarsområder Fusion og B2B med salg af løbetøj med firmatryk. Derudover er jeg også en Marathon Sports garmineksperter. Jeg er ikke særlig hurtig i løb, men udvider i stedet for distancen og løber ultraløb. Det længste er pt. 100 miles (161km). Jeg dyrker ind imellem også triathlon med Ironman som det længste. Min fritid går derfor, udover løb, med svømning, cykling, men også kajak, sup, rulleski og faldskærmsspring. Og så smager et godt glas rødvin i hyggeligt vennelag jo altid godt.

Stefan

Jeg er en anelse over 40 år og har igennem mere end 10 år givet løbeglade kunder gode råd samt hjulpet med at vælge det rigtige udstyr i Marathon Sport på Østerbrogade. En stor del af min arbejdsdag går desuden med at bestille, justere mængder og håndtere alle de mange lækre varer vi fører i Marathon Sport. På hjemmefronten løber jeg rundt efter 3 små mennesker og hvis det lykkedes mig at løbe fra dem (og min hustru) nyder jeg, gerne længere, løbeture i og omkring Rude Skov. Ellers er min træning primært til og fra job i løbesko med hjælp fra toget eller på cykel. Jeg synes også stadig det er fedt at få lidt fart på med et startnummer på maven på diverse distancer. En god bog eller fodboldkampe på diverse stadions hører også ind under mine interesser når tiden tillader det.

Tobias

Jeg er 20 år gammel og arbejder i Marathon Sport på deltid, hvor jeg primært laver løbestilsanalyser og tilbyder rådgivning til din næste løbesko. I min fritid bruger jeg en del tid på løb, cykling og svømning, da jeg har et mål om at lave en halv Ironman. Mit yndlingssted at løbe må næsten være Amager Fælled, hvor der er masser af fede grusstier og samtidig mulighed for at gå lidt på opdagelse.

Ulla

Jeg er 52 år gammel og arbejder i Marathon Sport som deltidsansat/afløser, fordi jeg elsker løbemiljøet, løbetøj og lækkert gear. Kontakten til alle mulige forskellige løbere, som er kunder i MS, samt kollegerne, giver mig inspiration og arbejdsglæde. Jeg løber selv på motionsniveau, flere gange om ugen og elsker at løbe i Dyrehaven som er “min” baghave. Når jeg ikke er i MS, arbejder jeg som koordinator i socialpsykiatrien i Hørsholm kommune, for mennesker med sårbart sind.

William

Halløj, mit Navn er William og jeg er 23 år gammel og arbejder i Marathon Sports butikker, hvor jeg har de fleste af mine timer i butikken på Åboulevarden. Udover dette arbejder jeg også i Fitnessbranchen som personlig træner og løbetræner. Derudover begynder jeg på medicin studiet inden længe. Min fritid bruger jeg gerne på løb, fodbold og ikke mindst venner og familie. I kan typisk fange mig langs Københavns havn mellem Fisketorvet og den lille havfrue. Så hvis i ser en høj mand løbe, så tøv endelig ikke med at sige hej!

Til Toppen