TEAM MARATHON SPORT

Alexander

Jeg er 26 år gammel og er fysioterapeutstuderende. Jeg arbejder som afløser i Marathon Sport, hvor jeg rådgiver om løbesko og -tøj, og hvor jeg altid er klar på at give den bedste service. Jeg brænder for at give folk en professionel og lærerig oplevelse i Marathon Sport med et smil på læben. I min fritid er jeg tosset med at løbe, og får ofte tid til at drikke en øl eller to med vennerne. Jeg elsker at løbe på grusstierne på Amager Fælled og nyde naturens ro. Jeg elsker at løbe Royal Run sammen med kronprinsen og resten af Danmark.

Caroline R

Jeg er 25 år og fastansat i Marathon Sport på Østerbrogade. Her står jeg bl.a. for det kreative, BH’er, accessories og er en del af webshop og sko teamet. Jeg bruger rigtig meget af min fritid på både crossfit og løb. Når jeg ikke selv træner, nyder jeg at se en god fodboldkamp. Derfor er mit absolut yndlings løb også Liverpool Half, hvor man kan nuppe et halvmarathon og en fodboldkamp på en weekend. Helt perfekt!

Elena

Jeg er 20 år gammel og er løbeekspert i Marathon Sport. Derudover er jeg lige begyndt at læse idræt og fysisk aktivitet på Københavns Universitet. Når jeg ikke er at finde i Marathon Sport eller på universitetet, kan man helt sikkert finde mig løbe i ring på Østerbro Stadion. Her træner jeg med en gruppe sprintere og konkurrerer i 400m og 800m løb for Sparta.

Ivan C

Jeg er 45 år gammel. Med mange års erfaring inden for servicefaget og en stor interesse for alt løberelateret, får jeg i Marathon Sport lov til at udleve min helt store passion. Træningsturene tager jeg allerhelst ved Damhussøen, Vestvolden, Kalvebod Fælled eller Dyrehaven og gerne i fællesskab med andre. Blandt de største løbeoplevelser kan bl.a. nævnes Tromsø Midnight Sun Marathon, Valencia Marathon og det årlige DM på 100 km i Viborg. Udover at løbe er jeg vild med søde sager og især kage. Heldigvis går det jo meget godt hånd i hånd.

Jonas

Jeg er 27 år, kommer fra Nordjylland og flyttede til København tilbage i 2017. Jeg er uddannet personlig træner og idrætsunderviser, samt instruktør i MTB, svømning og løb. Jeg løber flere gange om ugen med et løbefælleskab, og kan godt lide at kombinere løb og det sociale. Min favorit distance er halvmarathon og jeg synes det er fantastisk at løbe igennem København til Cph half.

Katharina

Jeg er 33 år gammel og er oprindeligt fra Tyskland. Jeg arbejder som løbeekspert i Marathon Sport, og du kan primært finde mig i butikken på Åboulevard, hvor jeg står klar til at rådgive dig om løbesko og -tøj. Når jeg ikke er i butikken, kan du højst sandsynlig finde mig på en løbetur rundt i København. Jeg træner nemlig op til min første Marathon, og drømmer allerede om at løbe et ultraløb. Derudover elsker jeg at udforske den københavnske mad-scene sammen med min kæreste og venner. Mit yndlings løb er Royal Run, dels fordi det var mit første løb, og dels fordi det er en løbefest i hele Danmark, hvor alle kan være med.

Kent

Jeg har arbejdet i Marathon Sport i 16 år og er butikschef i vores butik på Østerbrogade 19. I min fritid løber jeg i Sparta, hvor jeg også er træner for et subelite løbehold. Jeg har løbet alle distancer fra 800m til ultraløb og løber både på atletikbanen, i skoven og på landevejen. Et af mine absolut største løbeoplevelser er New York City Marathon.

Malene

Jeg har arbejdet i Marathon Sport i rigtig mange år og er butikschef i vores butik på Åboulevard 1. I min fritid løber jeg oftes selv, med venner eller min hund. Jeg er tilknyttet Team Hechmann hvor jeg får mit løbe program. Jeg har løbet alt fra en mile til 50 km løb, dyrket triathlon og lavet Ironman. En af mine største løbeoplevelser var CPH Marathon i 2015, hvor jeg blev bedste danske kvinde og nr. 5 samlet. Ellers er jeg meget glad for at opleve nye løberuter i natur og storbyer. Jeg har det jeg kalder glasben, så jeg kender de fleste skader, men finder næsten altid en løsning, så jeg kan blive ved med at løbe.

Malthe

Jeg er 21 år gammel. I Marathon Sport fungerer jeg som sko-ekspert og er behjælpelig med at finde og vejlede til den helt rette løbesko eller løbetøj. Jeg løber en hel del uden for mit arbejde i butikken. Jeg løber konkurrencer fra alt mellem 1500m til halvmarathon. En af mine favorit løbesteder er Dyrehaven - her er der gode brede grusstier og fredfyldt det meste af året. Ellers får jeg også løbet mange fine ture rundt omkring søerne i København.

Martin

Hola, mit navn er Martin. Jeg er 23 år gammel, i skrivende stund, og jeg er Marathon Sports Content Creator. Det vil sige, at jeg står for alt produktion af billeder og videoer til MS’ SoMe kanaler (som du i øvrigt burde følge, hvis du vil have gode tips og tricks omkring løb). Før MS arbejdede jeg i film- og reklamebranchen som alt fra fotograf til rekvisitør. Her lærte jeg at fortælle den gode historie. En egenskab som jeg nu vil arbejde med her hos MS, så vi kan få folk i det rigtige løbegrej og motivere dem på en daglig basis. Selv træner jeg tre til fire gange om ugen og løber en til to gange. Rygtet siger dog, at efter et par måneder i MS, så stiger det tal. Nu må vi se ;)

Matilde

Jeg er 21 år gammel og når jeg ikke studerer Sundhed og Informatik på KU, arbejder jeg deltid i Marathon Sport, hvor de fleste af mine allerbedste venner også arbejder. Til hverdag elsker jeg at løbe, faktisk så meget at jeg gør det i atletik- og løbeklubben Sparta op til mange gange om ugen. Når det skal gå rigtigt hurtigt, tager jeg nogle runder inde på Østerbro stadion eller et par omgange i fælledparken. Dog synes jeg det er vigtigt, at der altid er plads til at hygge sig og holde en god fest engang imellem.

Nathalie

Jeg er 21 år gammel og arbejder som skoekspert i Marathon Sport. Jeg er oprindeligt fra Aalborg, og er flyttet til København for at læse kemi på Københavns Universitet. I min fritid dyrker jeg atletik i Sparta, hvor jeg løber 400m og 400m hæk, derudover er mine yndlings løbesteder i København ved Kastellet og rundt om søerne. Jeg hopper gerne i Nordhavn efter en løbetur året rundt og nyder at bruge tid med vennerne.

Nina

Jeg er 23 år gammel. Jeg studerer på IT Universitetet (Digital Design og Interaktive Teknologier). Jeg er uddannet som skiinstruktør i Japan og Østrig. Jeg bruger en del af min fritid på løbefællesskabet, Adidas Runners, cykler og svømmer med venner og klubkammerater. Mit yndlings løbemotto er “Jeg kan, jeg vil, jeg gør det”.

Oliver

Jeg er 22 år gammel og arbejder I Marathon Sport på Åboulevarden. Når jeg ikke er til at finde i butikken, er jeg ude og løbe eller derhjemme på sofaen med en pose slik. Jeg løber med løbefælleskabet NBRO, og er glad for de venner og oplevelser jeg har fået igennem miljøet. Tidligere har jeg løbet halv- og hel Marathon, men vil nu forsøge mig på 5km og 10km distancerne.

Oliver E

Jeg er 22 år gammel, og læser til dagligt Kinastudier på Københavns Universitet. Når jeg ikke gør det, er jeg at finde i Marathon Sport som afløser. Hvis ikke jeg studerer eller arbejder, kan jeg godt lide at tilbringe min tid sammen med mine venner og familie. Derudover sker det i ny og næ, at jeg tørner ud for barndomsklubbens badmintonhold. Jeg kan godt lide at løbe længere ture, og mange af de løbeture foregår ofte enten ved Utterslev Mose eller i Fælledparken.

Per C

Jeg er 53 år, er gift og har to voksne sønner. Jeg er fuldtidsansat i Marathon Sport, hvor jeg er med inde over mange forskellige funktioner, så som Webshop, reklamationer, oprettelse af nye produkter og er ansvarlig for vores Electronics Team som er ure, høretelefoner osv. Jeg bruger typisk løb som transport til arbejdet, som fungerer rigtig godt for mig med familie og sene arbejdstider. Derudover bruger jeg en stor del af min fritid i Sverige, hvor jeg løber, fisker og tager naturbilleder.

Per S (Founder)

Jeg grundlagde Marathon Sport tilbage i januar 1996 og er i dag 59 år gammel. Jeg har løbet 18 Marathons og drømmer stadig om et sidste. En af de helt store løbeoplevelser har blandt andet være Big Sur Marathon - Hood to Coast fordi det er så smukt. Når jeg ikke passer min kone, tre børn, to katte, tre hunde og en hest, bruger jeg meget tid på gravel cyklen, men løber stadig et par gang om ugen, primært i Dyrehaven.

Peter N

Jeg er 53 år og arbejder i Marathon Sports butik på Østerbrogade, hvor jeg både står i butikken og sørger for at webordre gennemføres. Af forskellige løb har jeg gennemført svenske klassikere heriblandt Lidingö løb 30 km, Lidingö Ultra 50 km, Fjällräven Classic 110 km to gange, Fyr til Fyr, en del marathon, halvmarathon og mange andre løb. Det fedeste løb jeg har prøvet er Fjällräven Classic, der starter i Nikkaloukta og følger Kungsleden til mål i Abisko. Efter jeg fik en pige, der nu er i 5 år, er der i øjeblikket mindre løbetræning.

Peter W

Jeg er 30 år gammel og arbejder som løbeekspert i Marathon Sport. Når jeg ikke er i butikken kan jeg godt lide at være aktiv. Jeg løbetræner, spiller golf og ser fodbold i min fritid. Mit yndlings løb er klart CPH Half fordi man kan mærke hvordan hele byen emmer af lækker løbestemning.

Samuel

Jeg er 25 år gammel og arbejder i Marathon Sport. Her hjælper jeg en masse kunder i deres jagt efter den perfekte løbesko. Om du er nybegynder eller en toptunet gazelle, så kan jeg helt sikkert hjælpe dig på rette spor. Til dagligt studerer jeg Fødevarer og Ernæring på Københavns Universitet. Størstedelen af mine vågne timer bruger jeg på løb og på at træne op til 5km og 10km. Mine favoritløbeområder er Valby Parken, Vigerslev Park og Amager Fælled.

Sif

Jeg er 21 år gammel og er afløser i Marathon Sport, hvor jeg elsker at vejlede vores kunder i at finde de rette løbesko og løbetøj. Derudover studerer jeg til Fysioterapeut på Københavns Professionshøjskole. Jeg elsker at bruge løb som min primære form for motion og som et pusterum fra en travl hverdag. Mit yndlingssted at løbetræne er rundt omkring i parkerne i København, så jeg så vidt muligt undgår alle lyskrydsene.

Sigurd

Jeg hedder Sigurd, er 22 år gammel og arbejder både i Marathon Sports digitale team og i butikken. I det digitale team arbejder jeg hovedsageligt med sociale medier og events. Derudover studerer jeg på CBS hvor jeg læser erhvervsøkonomi (HA almen) på 5. semester.
I min fritid bruger jeg en del tid på løb og cykling. Jeg er med i et løbefællesskab, som hedder adidas Runners, hvor jeg løber med mange venner. Mit yndlings løb er CPH Half, da der er en mega fed stemning.

Simon

Jeg er 25 år gammel, og er en del af det digitale team her hos Marathon Sport. Jeg læser til dagligt en professionsbachelor i Innovation & Entrepreneurship. Ved siden af studie og arbejde spiller jeg håndbold, styrketræner og løber. Jeg nyder at være aktiv, da det giver mig et frirum. Jeg er drevet af resultater forbundet med mine sportslige aktiviteter. I kan fange mig på en løbetur rundt om Damhussøen.

Søren

Jeg er 52 år og har været i Marathon Sport siden 2012. Ud over salg og rådgivning i butikkerne er mine primære ansvarsområder Fusion og B2B med salg af løbetøj med firmatryk. Derudover er jeg også en Marathon Sports garmineksperter. Jeg er ikke særlig hurtig i løb, men udvider i stedet for distancen og løber ultraløb. Det længste er pt. 100 miles (161km). Jeg dyrker ind imellem også triathlon med Ironman som det længste. Min fritid går derfor, udover løb, med svømning, cykling, men også kajak, sup, rulleski og faldskærmsspring. Og så smager et godt glas rødvin i hyggeligt vennelag jo altid godt.

Stefan

Jeg er en anelse over 40 år og har igennem mere end 10 år givet løbeglade kunder gode råd samt hjulpet med at vælge det rigtige udstyr i Marathon Sport på Østerbrogade. En stor del af min arbejdsdag går desuden med at bestille, justere mængder og håndtere alle de mange lækre varer vi fører i Marathon Sport. På hjemmefronten løber jeg rundt efter 3 små mennesker og hvis det lykkedes mig at løbe fra dem (og min hustru) nyder jeg, gerne længere, løbeture i og omkring Rude Skov. Ellers er min træning primært til og fra job i løbesko med hjælp fra toget eller på cykel. Jeg synes også stadig det er fedt at få lidt fart på med et startnummer på maven på diverse distancer. En god bog eller fodboldkampe på diverse stadions hører også ind under mine interesser når tiden tillader det.

Tobias

Jeg er 20 år gammel og arbejder i Marathon Sport på deltid, hvor jeg primært laver løbestilsanalyser og tilbyder rådgivning til din næste løbesko. I min fritid bruger jeg en del tid på løb, cykling og svømning, da jeg har et mål om at lave en halv Ironman. Mit yndlingssted at løbe må næsten være Amager Fælled, hvor der er masser af fede grusstier og samtidig mulighed for at gå lidt på opdagelse.

Ulla

Jeg er 52 år gammel og arbejder i Marathon Sport som deltidsansat/afløser, fordi jeg elsker løbemiljøet, løbetøj og lækkert gear. Kontakten til alle mulige forskellige løbere, som er kunder i MS, samt kollegerne, giver mig inspiration og arbejdsglæde. Jeg løber selv på motionsniveau, flere gange om ugen og elsker at løbe i Dyrehaven som er “min” baghave. Når jeg ikke er i MS, arbejder jeg som koordinator i socialpsykiatrien i Hørsholm kommune, for mennesker med sårbart sind.

Veronica

Jeg er 22 år gammel og arbejder i det digitale team i Marathon Sport, hvor jeg sidder med SoMe. Til daglig læser jeg en professionsbachelor i ernæring og sundhed på Københavns Professionshøjskole. Når jeg ikke arbejder eller studerer holder jeg til på Østerbro, hvor meget af min tid går med at være sammen med familie og veninder. Jeg holder af at være aktiv, og jeg er ofte at finde nede i fitness, eller på en løbetur rundt om søerne.

William

Halløj, mit Navn er William og jeg er 23 år gammel og arbejder i Marathon Sports butikker, hvor jeg har de fleste af mine timer i butikken på Åboulevarden. Udover dette arbejder jeg også i Fitnessbranchen som personlig træner og løbetræner. Derudover begynder jeg på medicin studiet inden længe. Min fritid bruger jeg gerne på løb, fodbold og ikke mindst venner og familie. I kan typisk fange mig langs Københavns havn mellem Fisketorvet og den lille havfrue. Så hvis i ser en høj mand løbe, så tøv endelig ikke med at sige hej!

Til Toppen