TEAM MARATHON SPORT

Clara

Jeg arbejder deltid i Marathon Sport. Jeg er oprindeligt fra Midtjylland og flyttede til København i sommeren 2020 for at studere Farmaci på Københavns Universitet. Jeg bruger en stor del af min tid i løbeskoene, og nogle af favorit løbestederne er bl.a. Dyrehaven, Utterslev Mose eller Fælledparken.

Emma

Jeg er en løbeglad pige fra Norge, der flyttede til København for rundt 5 år siden for at læse til tandlæge. Udover at bruge tid på studie, venner og familie samt træning, finder du mig som afløser i Marathon Sport. Der er jeg altid klar til at rådgive dig i at finde de rette løbesko, løbetøj eller andet nødvendigt udstyr. Jeg elsker alt ved fysisk aktivitet, og efter at håndboldskoene blev lagt på hylden, er løb blevet en større del af min hverdag.

Ivan C

Med mange års erfaring inden for servicefaget og en stor interesse for alt løberelateret, får jeg i Marathon Sport lov til at udleve min helt store passion. Træningsturene tager jeg allerhelst ved Damhussøen, Vestvolden, Kalvebod Fælled eller Dyrehaven og gerne i fællesskab med andre. Blandt de største løbeoplevelser kan bl.a. nævnes Tromsø Midnight Sun Marathon, Valencia Marathon og det årlige DM på 100 km i Viborg. Udover at løbe er jeg vild med søde sager og især kage. Heldigvis går det jo meget godt hånd i hånd.

Katharina

Jeg er oprindeligt fra Tyskland. Jeg arbejder som løbeekspert i Marathon Sport, og du kan primært finde mig i butikken på Åboulevard, hvor jeg står klar til at rådgive dig om løbesko og -tøj. Når jeg ikke er i butikken, kan du højst sandsynlig finde mig på en løbetur rundt i København. Jeg træner nemlig op til min første Marathon, og drømmer allerede om at løbe et ultraløb. Derudover elsker jeg at udforske den københavnske mad-scene sammen med min kæreste og venner. Mit yndlings løb er Royal Run, dels fordi det var mit første løb, og dels fordi det er en løbefest i hele Danmark, hvor alle kan være med.

Karl

Jeg studerer til dagligt Biologi på KU og fungerer desuden som afløser i Marathon Sport, primært i butikken på Åboulevard 1. Min fritid bliver brugt på løb, hvor jeg får tilrettelagt min træning af Claus Hechmann. Mit fokus er på landevejsløb, hvor der skal slås PR, men jeg har også erfaring inden for trailløb. Jeg løber primært omkring Damhussøen og Utterslev Mose, hvorimod de hurtige ture ofte foregår omkring fælledparken.

Kent

Jeg har arbejdet i Marathon Sport i 16 år og er butikschef i vores butik på Østerbrogade 19. I min fritid løber jeg i Sparta, hvor jeg også er træner for et subelite løbehold. Jeg har løbet alle distancer fra 800m til ultraløb og løber både på atletikbanen, i skoven og på landevejen. Et af mine absolut største løbeoplevelser er New York City Marathon.

Lasse

Til hverdag bruges min tid på idrætsstudiet på KU og som deltidsansat i Marathon Sport på Åboulevard 1. Som sko-ekspert er det min fornemmeste opgave at hjælpe kunderne med at finde det helt rigtige løbegrej, så de kan nå deres mål og nyde løbeturen til fulde. Min passion for løb er i mange år blevet udfoldet i Tisvilde Hegn på trailsporene samt de omkringliggende landeveje. Nu nyder jeg mine mange ture i fx Søndermarken, Frederiksberg Have og om Damhussøen.

Lukas

Jeg har baggrund i fysioterapien og er fastansat på butikken på Åboulevard. Når jeg ikke er at finde i butikken, så er jeg nok enten ude og løbe en tur, helst hvor jeg kan se vandet, så ved søerne, havnen eller op ad kysten.

Malene

Jeg har arbejdet i Marathon Sport i rigtig mange år og er butikschef i vores butik på Åboulevard 1. I min fritid løber jeg oftes selv, med venner eller min hund. Jeg er tilknyttet Team Hechmann hvor jeg får mit løbe program. Jeg har løbet alt fra en mile til 50 km løb, dyrket triathlon og lavet Ironman. En af mine største løbeoplevelser var CPH Marathon i 2015, hvor jeg blev bedste danske kvinde og nr. 5 samlet. Ellers er jeg meget glad for at opleve nye løberuter i natur og storbyer. Jeg har det jeg kalder glasben, så jeg kender de fleste skader, men finder næsten altid en løsning, så jeg kan blive ved med at løbe.

Malthe

I Marathon Sport fungerer jeg som sko-ekspert og er behjælpelig med at finde og vejlede til den helt rette løbesko eller løbetøj. Jeg løber en hel del uden for mit arbejde i butikken. Jeg løber konkurrencer fra alt mellem 1500m til halvmarathon. En af mine favorit løbesteder er Dyrehaven - her er der gode brede grusstier og fredfyldt det meste af året. Ellers får jeg også løbet mange fine ture rundt omkring søerne i København.

Martin

Hola, jeg er Marathon Sports Content Creator. Det vil sige, at jeg står for alt produktion af billeder og videoer til MS’ SoMe kanaler (som du i øvrigt burde følge, hvis du vil have gode tips og tricks omkring løb). Før MS arbejdede jeg i film- og reklamebranchen som alt fra fotograf til rekvisitør. Her lærte jeg at fortælle den gode historie. En egenskab som jeg nu vil arbejde med her hos MS, så vi kan få folk i det rigtige løbegrej og motivere dem på en daglig basis. Selv træner jeg tre til fire gange om ugen og løber en til to gange. Rygtet siger dog, at efter et par måneder i MS, så stiger det tal. Nu må vi se ;)

Mette-marie

Jeg arbejder i Marathon Sports butikker, primært på Åboulevard. Min interesse for løb startede, da jeg var 11 år og jeg har elsket det lige siden. Når jeg ikke er på arbejde, bruger jeg tid på selv at løbe, bade i havet, strikke og ses med mine nærmeste. Jeg har ofte mange bolde i luften og derfor bruger jeg løb som mit frirum.

Nathalie

Jeg arbejder som skoekspert i Marathon Sport. Jeg er oprindeligt fra Aalborg, og er flyttet til København for at læse kemi på Københavns Universitet. I min fritid dyrker jeg atletik i Sparta, hvor jeg løber 400m og 400m hæk, derudover er mine yndlings løbesteder i København ved Kastellet og rundt om søerne. Jeg hopper gerne i Nordhavn efter en løbetur året rundt og nyder at bruge tid med vennerne.

Oliver

Halli halløj. Jeg er ansat i Marathon Sport som løbeekspert, hvor jeg gør en dyd ud af at sende kunden af sted med det helt rigtige løbegrej. To gange om ugen løber jeg med i Sparta, og ellers foregår mange af mine løbeture ved Damhussøen, i Frederiksberg Have eller som transportmiddel til og fra arbejde. Min hidtil største løbeoplevelse er Berlin Halvmarathon i april 2023.

Oliver E

Jeg arbejder i Marathon Sport på Åboulevarden. Når jeg ikke er til at finde i butikken, er jeg ude og løbe eller derhjemme på sofaen med en pose slik. Jeg løber med løbefælleskabet NBRO, og er glad for de venner og oplevelser jeg har fået igennem miljøet. Tidligere har jeg løbet halv- og hel Marathon, men vil nu forsøge mig på 5km og 10km distancerne.

Per C

Jeg er fuldtidsansat i Marathon Sport, hvor jeg er med inde over mange forskellige funktioner, så som Webshop, reklamationer, oprettelse af nye produkter og er ansvarlig for vores Electronics Team som er ure, høretelefoner osv. Jeg bruger typisk løb som transport til arbejdet, som fungerer rigtig godt for mig med familie og sene arbejdstider. Derudover bruger jeg en stor del af min fritid i Sverige, hvor jeg løber, fisker og tager naturbilleder.

Per S (Founder)

Jeg grundlagde Marathon Sport tilbage i januar 1996. Jeg har løbet 18 Marathons og drømmer stadig om et sidste. En af de helt store løbeoplevelser har blandt andet være Big Sur Marathon - Hood to Coast fordi det er så smukt. Når jeg ikke passer min kone, tre børn, to katte, tre hunde og en hest, bruger jeg meget tid på gravel cyklen, men løber stadig et par gang om ugen, primært i Dyrehaven.

Peter N

Jeg arbejder i Marathon Sports butik på Østerbrogade, hvor jeg både står i butikken og sørger for at webordre gennemføres. Af forskellige løb har jeg gennemført svenske klassikere heriblandt Lidingö løb 30 km, Lidingö Ultra 50 km, Fjällräven Classic 110 km to gange, Fyr til Fyr, en del marathon, halvmarathon og mange andre løb. Det fedeste løb jeg har prøvet er Fjällräven Classic, der starter i Nikkaloukta og følger Kungsleden til mål i Abisko. Efter jeg fik en pige, der nu er i 5 år, er der i øjeblikket mindre løbetræning.

Sif

Jeg er 21 år gammel og er afløser i Marathon Sport, hvor jeg elsker at vejlede vores kunder i at finde de rette løbesko og løbetøj. Derudover studerer jeg til Fysioterapeut på Københavns Professionshøjskole. Jeg elsker at bruge løb som min primære form for motion og som et pusterum fra en travl hverdag. Mit yndlingssted at løbetræne er rundt omkring i parkerne i København, så jeg så vidt muligt undgår alle lyskrydsene.

Sigurd

Jeg hedder Sigurd og arbejder både i Marathon Sports digitale team og i butikken. I det digitale team arbejder jeg hovedsageligt med sociale medier og events. Derudover studerer jeg på CBS hvor jeg læser erhvervsøkonomi (HA almen) på 5. semester.
I min fritid bruger jeg en del tid på løb og cykling. Jeg er med i et løbefællesskab, som hedder adidas Runners, hvor jeg løber med mange venner. Mit yndlings løb er CPH Half, da der er en mega fed stemning.

Simon

Jeg er Marathon Sports E-commerce manager & webmaster og en del af det digitale team her hos Marathon Sport. Jeg læser til dagligt en professionsbachelor i Innovation & Entrepreneurship. Ved siden af studie og arbejde spiller jeg håndbold, styrketræner og løber. Jeg nyder at være aktiv, da det giver mig et frirum. Jeg er drevet af resultater forbundet med mine sportslige aktiviteter. I kan fange mig på en løbetur rundt om Damhussøen eller Utterslev mose.

Søren

Jeg har været i Marathon Sport siden 2012. Ud over salg og rådgivning i butikkerne er mine primære ansvarsområder Fusion og B2B med salg af løbetøj med firmatryk. Derudover er jeg også en Marathon Sports garmineksperter. Jeg er ikke særlig hurtig i løb, men udvider i stedet for distancen og løber ultraløb. Det længste er pt. 100 miles (161km). Jeg dyrker ind imellem også triathlon med Ironman som det længste. Min fritid går derfor, udover løb, med svømning, cykling, men også kajak, sup, rulleski og faldskærmsspring. Og så smager et godt glas rødvin i hyggeligt vennelag jo altid godt.

Stefan

Jeg har igennem mere end 10 år givet løbeglade kunder gode råd samt hjulpet med at vælge det rigtige udstyr i Marathon Sport på Østerbrogade. En stor del af min arbejdsdag går desuden med at bestille, justere mængder og håndtere alle de mange lækre varer vi fører i Marathon Sport. På hjemmefronten løber jeg rundt efter 3 små mennesker og hvis det lykkedes mig at løbe fra dem (og min hustru) nyder jeg, gerne længere, løbeture i og omkring Rude Skov. Ellers er min træning primært til og fra job i løbesko med hjælp fra toget eller på cykel. Jeg synes også stadig det er fedt at få lidt fart på med et startnummer på maven på diverse distancer. En god bog eller fodboldkampe på diverse stadions hører også ind under mine interesser når tiden tillader det.

Tobias

Jeg kommer fra det Sydfynske. Når jeg ikke er at finde i Marathon Sport så kan du finde mig løbe rundt i København. Jeg har deltaget i mange forskellige løb alt fra 5 km til Marathon. Mit yndlings sted at løbe er i Fælledparken.

Ulla

Jeg arbejder i Marathon Sport som deltidsansat/afløser, fordi jeg elsker løbemiljøet, løbetøj og lækkert gear. Kontakten til alle mulige forskellige løbere, som er kunder i MS, samt kollegerne, giver mig inspiration og arbejdsglæde. Jeg løber selv på motionsniveau, flere gange om ugen og elsker at løbe i Dyrehaven som er “min” baghave. Når jeg ikke er i MS, arbejder jeg som koordinator i socialpsykiatrien i Hørsholm kommune, for mennesker med sårbart sind.

Veronica

Jeg arbejder i det digitale team i Marathon Sport, hvor jeg sidder med SoMe. Til daglig læser jeg en professionsbachelor i ernæring og sundhed på Københavns Professionshøjskole. Når jeg ikke arbejder eller studerer holder jeg til på Østerbro, hvor meget af min tid går med at være sammen med familie og veninder. Jeg holder af at være aktiv, og jeg er ofte at finde nede i fitness, eller på en løbetur rundt om søerne.

William

Halløj, jeg arbejder i begge af Marathon Sports butikker, hvor jeg dog har de fleste af mine timer i butikken på Åboulevarden. Udover dette arbejder jeg også i Fitnessbranchen som personlig træner og løbetræner. Derudover studerer jeg medicin. Min fritid bruger jeg gerne på løb, fodbold og ikke mindst venner og familie. I kan typisk fange mig langs Københavns havn mellem Fisketorvet og den lille havfrue. Så hvis i ser en høj mand løbe, så tøv endelig ikke med at sige hej!

Til Toppen