Hoka One One

Rocket X, Unisex

Ikke på lager
SKU
1113532
Gratis Fragt
30 Dages Returret
1-2 Dages Levering
Chat med en løbeekspert
Brug for hjælp?
Bruger du vores chat eller ringer til os, vil du altid modtage service fra en vores trænede løbeeksperter, som du også finder i vores fysiske butikker

HOKA Rocket X

HOKA Rocket X er en utrolig let og neutral temposko fra HOKA, som er unisex, men med herrestørrelser. Rocket X er HOKAs mest lette og responsive sko til dato og tilmed også den sko fra HOKA, som egner sig bedst til racedage. Den anbefales på distancer op til halvmarathon.

SÅL

Mellemsålen i Rocket X består af en god mængde skum, der sørger for at responsiviteten er i top når du er ude på løbeture med løbeskoen på. Derudover har Rocket X en carbonplade, som sørger for at du får en hurtig og effektiv løbetur.

OVERDEL

Overdelen er konstrueret i et tyndt enkeltlags mesh, som sikrer god åndbarhed til foden. Derudover giver en forstærket brodering en sikker pasform omkring hælen, mens en bred platform omkring forfoden giver støtte og stabilitet sammen med en imødekommende og behagelig pasform.

BRUG DEN TIL

Super letvægtig og responsiv løbesko med carbonplade, der egner sig perfekt til racedage på distancer op til halvmarathon.

  • Letvægtig og responsiv
  • God til racedage
  • Carbonplade i mellemsålen

Specifikationer
Brand Hoka One One
Køn Unisex
Farve Blå
Drop 5mm
Vægt 210g
Til Toppen