Forerunner 945

3.999,00 kr 4.999,00 kr
På lager
SKU
010-02063-01

Garmin Forerunner 945

Garmin Forerunner 945 er en stor opgradering af forgængeren Forerunner 935. Uret er et lækkert multisportsur til atleten, der ønsker den nyeste teknologi på håndleddet. Med en vægt på blot 50g er uret også egnet til hverdagsbrug, hvor det endvidere er muligt at udskifte QuickFit-remme med ét enkelt klik.

FUNKTIONER

Forerunner 945 evaluerer på præstationsstatistikker som VO2-max, aerobe og anaerobe træningseffekter og træningsstatus, der informerer om, hvorvidt du presser dig selv for hårdt eller undertræner. Multisportsuret kan derudover præstere avancerede fysiologiske målinger, såsom justeringer for varme, status for højdeakklimatisering og restitutionstid.

Du kan med Garmin Forerunner 945 synkronisere din yndlingsmusik fra din egen MP3-samling eller udvalgte musiktjenester såsom Spotify og Deezer. Du kan downloade op til 1000 sange på uret, der kan parres med Bluetooth hovedtelefoner for at få telefonfri lytning.

Derudover kan du med Garmin Forerunner 945 nyde fordelen ved hurtig, kontaktløs betaling fra håndleddet med Garmin PayTM, så du kan lade kontanter og kort blive hjemme. Det smarte sportsur har også indbygget kort i fuld farve, som kan guide dig på dine ture, så du ikke farer vild.

Uret kommer med indbygget pulsmåler, barometer, højdetryksmåler, elektronisk kompas og træningsstatus, Garmin PayTM, indbygget kort og sporing,

Specifikke aktivitetsprofiler byder bl.a. på udendørs løb, indendørs løb, triatlon, bassinsvømning m.m. Uret er det oplagte valg for den kræsne atlet, der ønsker et bredt udvalg af tekniske funktioner for flere aktiviteter, da uret er den perfekte digitale træningspartner.

FAKTA

  • Vægt: 50g
  • Display: 1,9"
  • Batteri Smartwatch-tilstand: Op til 2 uger
  • Batteri i GPS-tilstand med musik: Op til 10 timer
  • Batteri i GPS-tilstand: Op til 36 timer
  • Batteri i UltraTracTM tilstand: Op til 60 timer
  • Vandtæthedsklassifikation: 5 ATM (50 meter)

Specifikationer
Brand Garmin
Color Black
Chat med en løbeekspert
Brug for hjælp?
Bruger du vores chat eller ringer til os, vil du altid modtage service fra en vores trænede løbeeksperter, som du også finder i vores fysiske butikker
Gratis Fragt
30 Dages Returret
Til Toppen