Nike

Zoom Fly 4 PRM, Dame

674,00 kr 1.350,00 kr
På lager
SKU
DN2658
Gratis Fragt
30 Dages Returret
1-2 Dages Levering
Chat med en løbeekspert
Brug for hjælp?
Bruger du vores chat eller ringer til os, vil du altid modtage service fra en vores trænede løbeeksperter, som du også finder i vores fysiske butikker

Nike Zoom Fly 4 PRM

Nike har netop lanceret en ny og opdateret udgave af deres populære temposko, Zoom Fly. Særligt har overdelen fået et løft, så den nu er mere åndbar og føles blødere omkring foden. Særligt ved denne udgave er løbeskoens farve, som i dette tilfælde er en premium udgave, med dens fede farver og stilrene design. Ellers er fungerer den præcis som den originale Zoom Fly 4.

SÅL

I mellemsålen har Nike indbygget en fuld længde carbonplade, der sikrer en fantastisk fremdrift og god spændstighed. Derudover består mellemsålen af Nikes letvægtige React skum, der sikrer en fantastisk stødabsorbering og god fornemmelse på underlaget.

OVERDEL

Nike har givet overdelen på løbeskoen en overhaling, så den nu består af et letvægtigt mesh-materiale, som både er åndbart og blødt. Med den nye overdel sidder Zoom Fly 4 behageligt om foden, mens den samtidig også føles blød at have på.

BRUG DEN TIL

Nike Zoom Fly 4 er en neutral og hurtig træningssko til den daglige hurtige træning eller konkurrence fra 5 km til marathon.

  • Forbedret overdel
  • Neutral temposko
  • Super blød og åndbar

Specifikationer
Brand Nike
Farve Hvid
Drop 8mm
Vægt 228g
Til Toppen