Nike

Vaporfly Next% 3 EK, Herre

2.200,00 kr
På lager
SKU
FD6556
Gratis Fragt
fra 199,-
30 Dages Returret
1-2 Dages Levering
Chat med en løbeekspert
Brug for hjælp?
Bruger du vores chat eller ringer til os, vil du altid modtage service fra en vores trænede løbeeksperter, som du også finder i vores fysiske butikker

Nike Vaporfly Next% 3 EK

Nike er tilbage med en ny version af Vaporfly, som har personlige detaljer fra Eliud Kipchoge, der mener, at der ikke er grænser for hans potentiale - eller dit. Designet er inspireret af hans mindset, for at minde dig om, at du skal blive ved med at sigte højere. Nike Vaporfly Next% 3 er en ideel racesko, der kommer med opdateringer, som byder på endnu mere energireturning og stabilitet end forgængeren.

SÅL

Mellemsålen i Nike Vaporfly Next% består af Nikes ZoomX skum. ZoomX er det letteste og blødeste skummateriale, og er mere responsivt end noget andet Nike skum. Det er et meget let skum med høj energireturnering. Skoen er stadig med Nikes carbonplade FlyPlate, der giver mere fremdrift i dit løb.

OVERDEL

Overdelen er lavet i Nikes lette Flyknit materiale, der giver både maksimal åndbarhed samt støtter foden de rigtige steder. Nike Vaporfly Next% 3 er en allround racesko, der er ideel at bruge på forskellige distancer - alt lige fra 5 km til marathon.

BRUG DEN TIL

Nike Vaporfly Next% 3 er en allround racesko, der er ideel at bruge på forskellige distancer - alt lige fra 5 km til marathon.

  • Neutral racesko
  • ZoomX skum
  • Responsiv og let

Specifikationer
Brand Nike
Drop 8mm
Vægt 198g
Til Toppen