Chat with us, powered by LiveChat

1-2 Dages Levering i1-2 dages levering i danmark

Fri Fragt

30 Dages Returret

NIKE REACT INFINITY RUN

BLIV VED MED AT LØBE
PRØV DEN NYE NIKE REACT INFINITY RUN

Nike React Infinity Run Købes hos Marathon Sport

Vi lever i en verden hvor løbere bliver hurtigere og hurtigere. Det betyder hårdt arbejde og mange træningstimer, hvilket også kan være vejen til skader, som ingen ønsker sig. Nike har derfor stillet sig selv spørgsmålet om skader egentlig er uundgåelige? Med baggrund i dette spørgsmål har Nike derfor nu i flere år arbejdet på at udvikle sko, som har potentialet til at mindske skader hos løbere. Og med den nye React Infinity Run, mener Nike at de har udviklet en sko som beskytter løberen og at de dermed er kommet et skridt tættere på at besvare deres spørgsmål.

I 2017 udkom den i dag allerede ikoniske Nike Vaporfly, med det mål at slå rekorder og bryde grænser, med en helt unik løbeøkonomisk teknologi. Samme år kom også den første Nike Løbesko med React skum. React skum er i teknologisk særklasse når det kommer til optimial kombination mellem blødhed og energireturnering, samtidig med en helt ny standard for holbarhed.

Med Nike React Infinity Run har Nike skabt en sko som indeholder de bedste kvaliteter fra de to forskellige teknologier. Med React Infinity Run får man altså en sko, som er super effektiv, holdbar og sikker. Det er en sko, som tilbyder en helt ny måde at se på stabilitet på og et fremskridt fra tidligere motion-control designs.

Nike React Infinity Run Løbesko til de lange og mellemlange ture
Nike React Infinity Run Løbesko, der skal mindske skader

Infinity Run har en blød og responsiv platform med en bredere midtsål. Med en lignende sålgeometri fra Vaporfly har Infinity Run en bund som giver en mere flydende bevægelse fra landing til afsæt.

Denne nye kombination har en stor betydning for løberen og tilbyder noget helt nyt som Nike ikke har leveret før. Tag skoen på og den vil føles stabil og energisk med det lette React skum, som er klar til at tage dig med ud på kilometer efter kilometer. Den nye geometri af sålen som beskrevet herover, hjælper med læne overkroppen frem og dermed flyttes ens løb mere frem fra hælen til midtfoden og for nogle også forfoden alt efter løbestil. Den bredere platform i Infinity Run og det støttende React skum, giver en stabil følelse og hjælper løberen med at føre foden i en lige ligne og minimere dermed at foden bevæger sig fra side til side, dermed giver det foden en mere stabil platform.

Kombineret giver disse egenskaber altså en løbesko som er optimal til ens base-run løbeture, de dage hvor der løbes mellemlangt i et middel tempo, men vil også præstere super godt for løberen med længere træningspas. Det er dermed ikke en sko, som er designet til tempoturene eller race. Gennem et studie med British Columbia Sports Medicine Research Foundation (BCSMRF) på 226 løbere, fandt Nike ud af at Infinity Run gav 52% af løberne færre smerter omkring knæ og fødder sammenlignet med Nikes traditionelle motion control sko Struture 22. Med Nike React Infinity Run har Nike altså lavet en sko der kan og skal rumme mange løbere, både neutrale og stabile løbere. og med et design der passer til de helt normale mellemlange hverdagsture er det en sko, som vil passe til rigtig mange forskellige typer løbere.

Nike React Infinity Run Købes hos Marathon Sport

Besøg en af vores butikker og prøv Nike React Infinity Run