1-2 Dages Levering i1-2 dages levering i danmark

Fri Fragt

30 Dages Returret

T-shirts - Kari Traa - Fusion

På denne side finder du vores brede sortiment af t-shirts til damer. Ligemeget om du går op i kvalitet, funktionalitet, design eller alle tre ting, har vi noget til dig. Vi fokuserer udelukkende på at tilbyde de bedste varer til den bedste pris og t-shirts til alle størrelser og enhver smag. Alt som er tilgængeligt herinde, vil også være muligt at afprøve i enten Østerbro eller Frederiksberg butikken.
Her på siden finder du vores store udvalg af løbetøj og løbeudstyr fra Kari Traa. Vi tilbyder lange løbetrøjer og løbetights samt t-shirts og singletter. Derudover kan du finde løbeudstyr som løbehuer og løbe pandebånd til kolde dage.
Her finder du vores brede sortiment af løbe og træningstøj fra Fusion. Fusion tilbyder træningstøj som kan anvendes til alle former for træning og i alt slags vejr. Deres vinter løbetights, løbejakker, shorts, veste mm. bygger alt sammen på høj kvalitet og funktionalitet.

2 vare(r)

pr. side

 • C3 T-Shirt, Dame

  Fusion C3 T-shirt

  Lækker og super aktivt svedtransporterende t-shirt fra Fusion. Den har en banebrydende sugekraft som leder sveden væk fra huden og ud på ydersiden, hvor det spredes over et større areal og dermed fordamper hurtigt. T-shirten er konstrueret med bløde og flade sømme, som sikrer at du ikke får hudirritationer under træningen. C3 er en alsidig trænings t-shirt som kan anvendes til alt lige fra løb og cykling til afstressende yoga eller styrketræning. Bagpå findes reflekterende detaljer, som giver den et unikt design. - Svedafledende - Åndbar og hurtigtørrende - Alsidig anvendelse - Refleksdetaljer Materiale Polyester: 100%

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  350,00 kr

  Se detaljer

 • Marit Tee, Dame

  Kari Traa Marit Tee

  Kortærmet alsidig træningstrøje fra Kari Traa som er konstrueret med fokus på en fantastisk lethed, blødhed og funktionalitet. Med dette ultra bløde og komfortable 4-vejs strækbare materiale, får du en følelse af frie og naturlige bevægelser under træningen. Pasformen er tætsiddende og følger kroppens former. Det smukke design gør trøjen alsidig og flot til hverdagsbrug. Det sømløse design sikrer et minimum af gener, mens det svedtransporterende og hurtigttørrende materiale effektivt hjælper med at holde dig godt tilpas under træningen. - Tætsiddende pasform - Rund hals og lange ærmer - Åndbar, hurtigtørrende og svedtransporterende kvalitet - 4-vejs strækbart materiale; sikrer optimal bevægelsesfrihed - Sømløst design Materiale Polyamid: 57% Polyester: 43%

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  350,00 kr

  Se detaljer

2 vare(r)

pr. side