1-2 Dages Levering i1-2 dages levering i danmark

Fri Fragt

30 Dages Returret

T-shirts - Fusion - Craft

På denne side finder du vores brede sortiment af t-shirts til damer. Ligemeget om du går op i kvalitet, funktionalitet, design eller alle tre ting, har vi noget til dig. Vi fokuserer udelukkende på at tilbyde de bedste varer til den bedste pris og t-shirts til alle størrelser og enhver smag. Alt som er tilgængeligt herinde, vil også være muligt at afprøve i enten Østerbro eller Frederiksberg butikken.
Her finder du vores brede sortiment af løbe og træningstøj fra Fusion. Fusion tilbyder træningstøj som kan anvendes til alle former for træning og i alt slags vejr. Deres vinter løbetights, løbejakker, shorts, veste mm. bygger alt sammen på høj kvalitet og funktionalitet.
Sørg for at undertøjet er i orden når du træner. Vores udvalg af Craft bygger på god kvalitet og høj funktionalitet. Vi tilbyder både langærmet træningstrøjer, løbe t-shirts, boxershorts og underbukser som er perfekte til din træning og holder på varmen.

2 vare(r)

pr. side

 • Active Extreme 2.0 RN SS, Dame

  Craft Active Extreme 2.0 RN SS

  Denne t-shirt fra Craft er den bedste teknologiske løsning som basis lag på de lidt koldere dage. T-shirten er skabt til at give dig en fornemmelse af at føle dig hurtigere, lettere og bedre under din træning. Active Extreme 2.0 SS er fremstillet i et tyndt, elastisk og let materiale som giver en naturlig bevægelsesfrihed ligegyldig intensiteten. Med CoolMax Air teknologi er du sikret en god regulering af kropstemperaturen ved intens træning, både under milde og kolde forhold. T-shirten er konstrueret med meshpaneler, som giver en god ventilation, imens et ergonomisk 3D-design giver en tætsiddende og behagelig pasform. - Tynd, elastisk og let t-shirt - Åndbar og temperatur regulerende - CoolMax Air teknologi - Tætsiddende pasform Materiale Basislag: Polyester: 100% Andet lag: Polyester: 96%, Elastan: 4%

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  350,00 kr

  Se detaljer

 • C3 T-Shirt, Dame

  Fusion C3 T-shirt

  Lækker og super aktivt svedtransporterende t-shirt fra Fusion. Den har en banebrydende sugekraft som leder sveden væk fra huden og ud på ydersiden, hvor det spredes over et større areal og dermed fordamper hurtigt. T-shirten er konstrueret med bløde og flade sømme, som sikrer at du ikke får hudirritationer under træningen. C3 er en alsidig trænings t-shirt som kan anvendes til alt lige fra løb og cykling til afstressende yoga eller styrketræning. Bagpå findes reflekterende detaljer, som giver den et unikt design. - Svedafledende - Åndbar og hurtigtørrende - Alsidig anvendelse - Refleksdetaljer Materiale Polyester: 100%

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  350,00 kr

  Se detaljer

2 vare(r)

pr. side