1-2 Dages Levering i1-2 dages levering i danmark

Fri Fragt

30 Dages Returret

T-shirts - Asics - Fusion

På denne side finder du vores brede sortiment af t-shirts til damer. Ligemeget om du går op i kvalitet, funktionalitet, design eller alle tre ting, har vi noget til dig. Vi fokuserer udelukkende på at tilbyde de bedste varer til den bedste pris og t-shirts til alle størrelser og enhver smag. Alt som er tilgængeligt herinde, vil også være muligt at afprøve i enten Østerbro eller Frederiksberg butikken.
Her på siden finder du vores store udvalg af løbesko og løbetøj fra Asics. Vi tilbyder sko til alle behov, og har både stabilitet løbesko, neutrale løbesko, konkurrencesko, mængdetræningssko og meget mere. Derudover har vi et bredt sortiment af løbetrøjer, løbejakker, løbetights, shorts og andet løbeudstyr som kan forbedre din træning.
Her finder du vores brede sortiment af løbe og træningstøj fra Fusion. Fusion tilbyder træningstøj som kan anvendes til alle former for træning og i alt slags vejr. Deres vinter løbetights, løbejakker, shorts, veste mm. bygger alt sammen på høj kvalitet og funktionalitet.

2 vare(r)

pr. side

 • V-Neck SS Top, Dame

  Asics V-Neck SS Top

  Asics' V-Neck SS top er en letvægtig og alsidig top som med sit flotte design kan anvendes til alle slags træninger samt hverdagsbrug. Den er konstrueret af et sved- og fugtafvisende materiale som holder dig tør og komfortabel under hele træningen. Bagpå er t-shirten udstyret med ventilerende paneler omkring skulderbladene, som både giver unikke detaljer men også en god åndbarhed hvor du har mest brug for det. Ligemeget om du træner roligt eller intenst sørger de flade syninger for at du ikke distraheres af irritationer.

  Materiale
  Polyester: 100% 

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  250,00 kr

  Se detaljer

 • C3 T-Shirt, Dame

  Fusion C3 T-shirt

  Lækker og super aktivt svedtransporterende t-shirt fra Fusion. Den har en banebrydende sugekraft som leder sveden væk fra huden og ud på ydersiden, hvor det spredes over et større areal og dermed fordamper hurtigt. T-shirten er konstrueret med bløde og flade sømme, som sikrer at du ikke får hudirritationer under træningen. C3 er en alsidig trænings t-shirt som kan anvendes til alt lige fra løb og cykling til afstressende yoga eller styrketræning. Bagpå findes reflekterende detaljer, som giver den et unikt design. - Svedafledende - Åndbar og hurtigtørrende - Alsidig anvendelse - Refleksdetaljer Materiale Polyester: 100%

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  350,00 kr

  Se detaljer

2 vare(r)

pr. side