1-2 Dages Levering i1-2 dages levering i danmark

Fri Fragt

30 Dages Returret

T-shirts - Adidas - New Balance - Fusion

På denne side finder du vores brede sortiment af t-shirts til damer. Ligemeget om du går op i kvalitet, funktionalitet, design eller alle tre ting, har vi noget til dig. Vi fokuserer udelukkende på at tilbyde de bedste varer til den bedste pris og t-shirts til alle størrelser og enhver smag. Alt som er tilgængeligt herinde, vil også være muligt at afprøve i enten Østerbro eller Frederiksberg butikken.
Her på siden finder du vores store udvalg af løbesko og løbetøj fra New Balance. Vi tilbyder sko til alle behov, og har både stabilitet løbesko, neutrale løbesko, konkurrencesko, mængdetræningssko og meget mere. Derudover har vi et bredt sortiment af løbetrøjer, løbejakker, løbetights, shorts og andet løbeudstyr som kan forbedre din træning.
Her finder du vores brede sortiment af løbe og træningstøj fra Fusion. Fusion tilbyder træningstøj som kan anvendes til alle former for træning og i alt slags vejr. Deres vinter løbetights, løbejakker, shorts, veste mm. bygger alt sammen på høj kvalitet og funktionalitet.

4 vare(r)

pr. side

 • QSPD Breathe SS Tee, Dame

  New Balance QSPD Breathe SS Tee

  Denne løbetrøje er både let og åndbar og svedtransporterer effektivt. Den er konstrueret med en semiåben ryg, der tillader god bevægelighed, mens ventilationsevnen er i top. Brug QPSD Breathe SS Tee til løbeture og konkurrencer.

  Materiale
  Polyester: 100%

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  280,00 kr

  Se detaljer

 • 25/7 T-shirt, Dame

  adidas 25/7 Tee SS

  Denne løbe T-shirt fra Adidas er en meget behagelig og sømløs bluse, materialet Climalite føles meget blød mod huden, og transporterer effektivt sved og fugt. Bevægelsesfriheden er med dette design i top og adidas har dermed igen leveret et professionelt stykke løbetøj i meget høj kvalitet. 

  Materiale
  Bomuld: 75 %
  Polyester: 23%
  Elastan: 2%

  Marathon Sport, Est 1996

  Vis detaljer
  400,00 kr

  Se detaljer

 • Primeknit Wool Cru SS, Dame

  Adidas Primeknit Wool Cru SS

  Primeknit Wool er en svedtransporterende t-shirt som er konstrueret i en blød uldblanding, hvilket giver en komfortabel løbefornemmelse. T-shirtens konstruktion er sømløs hvilket mindsker gnidninger og hudirritationer så du kan fokusere på præstation og ydeevne. Adidas Climalite fjerner sved og fugt fra kroppen og holder dig tør og nedkølet i alle situationer. Med Polygiene-teknologi hæmmes svedlugten og giver en frisk følelse. - Polygiene-teknologi - Adidas Climalite - Svedtransporterende - Refleksdetaljer Materiale Polyester: 79% Elastan: 21%

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer

  Pris: 550,00 kr

  Tilbudspris 375,00 kr

  Se detaljer

 • C3 T-Shirt, Dame

  Fusion C3 T-shirt

  Lækker og super aktivt svedtransporterende t-shirt fra Fusion. Den har en banebrydende sugekraft som leder sveden væk fra huden og ud på ydersiden, hvor det spredes over et større areal og dermed fordamper hurtigt. T-shirten er konstrueret med bløde og flade sømme, som sikrer at du ikke får hudirritationer under træningen. C3 er en alsidig trænings t-shirt som kan anvendes til alt lige fra løb og cykling til afstressende yoga eller styrketræning. Bagpå findes reflekterende detaljer, som giver den et unikt design. - Svedafledende - Åndbar og hurtigtørrende - Alsidig anvendelse - Refleksdetaljer Materiale Polyester: 100%

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  350,00 kr

  Se detaljer

4 vare(r)

pr. side