Instinct Solar Tactical

Ikke på lager
SKU
010-02293-Tactical

Garmin Instinct Solar Tactical

Fantastisk løbeur med solopladning, hvilket giver en utrolig lang batterilevetid når du er ude. Med løbeuret kan du overvåge din krop, da du med uret kan spore hjerterytme, stress, søvn og puls, hvilket er med til at give en god forståelse for dit helbred.

Det særlige ved Tactical-udgaven er, at uret blandt andet er kompatibelt med Night Vision Goggles, så du kan skifte mellem en normal skærm og en skærm, der kun kan læses af Night Vision Goggles. Uret kan også sættes i Stealth mode, så uret stopper lagring af GPS-positioner og trådløs kommunikation. Uret har også en Jump Master funktion, der følger militærets retningslinjer for HARP ved brug af barometer og elektronisk kompas. Med uret kan du også synkronisere din placering med andre gennem UTM og det militære system MGRS på samme skærm.

FUNKTIONER

Med Instinct Solar fra Garmin kan du få det maksimale ud af de sportsgrene du udøver, da uret har forudindlæste aktivitetsprofiler på en lang række sportsgrene, herunder løb, cykling, svømning og mange flere.

Løbeuret har flere globale navigationssatellitsystemer, der hjælper med at spore din præcise lokation lige meget hvor i verden du skulle befinde dig.

Instinct uret er bygget efter den amerikanske militære standard 810 for varme, stød og vandafvisning ned til 100 meter.

Derudover er uret kompatibelt med en lang række smartphones, så du kan få din telefons notifikationer direkte på håndleddet.

FAKTA

  • Vægt: 53g
  • Display: 0,9” x 0,9”
  • Tactical-udgave med militære funktioner
  • Batteri Smartwatch-tilstand: Op til 24 dage / op til 54 dage med solopladning
  • Batteri i GPS-tilstand: Op til 30 timer / op til 38 timer med solopladning
  • Batteri i spare-tilstand: Op til 56 dage / uendelig dage med solopladning
  • Trådløse teknologier: Bluetooth og ANT+

Specifikationer
Brand Garmin
Farve Sort
Vægt 53g
Chat med en løbeekspert
Brug for hjælp?
Bruger du vores chat eller ringer til os, vil du altid modtage service fra en vores trænede løbeeksperter, som du også finder i vores fysiske butikker
Gratis Fragt
30 Dages Returret
Til Toppen