Hypervolt+ BT

Ikke på lager
SKU
54020001-00

Hyperice Hypervolt+ Bluetooth

Hypervolt plus er til dig, der ønsker kraftfuld massage. Det er en avanceret  massageenhed, der har højt drejningsmoment og maksimal kraft, hvilket giver dig en dybere massage. Den leverer en sublim kombination af kraft, ydeevne og variation, som man ikke ser i billigere efterligninger.

Par din Hyperice Bluetooth enhed, begynd en session og lad HyperSmart gøre arbejdet. Farten justeres automatisk, når du følger en session, så du kan fokusere på opvarmning eller restitution.

Hypervolt plus er super let at anvende, idet du nemt kan skifte de 5 medfølgende tilbehørshoveder og justere hastighederne for at få den mest brugertilpassede massageoplevelse. 


Massageenheden er produceret i et lækkert letvægtsdesign, der gør den dejlig nem at transportere. Hypervolt plus er lavet i et flot mat look, der giver enheden et flot finish. 
Ligesom i Hypervolt, er der i Hypervolt plus indbygget sensorteknologi, som giver visuel feedback i løbet af massageprocessen, hvilket er med til at sikre, at sessionerne er så nøjagtige som muligt.

  • 3 hastighedsniveauer med op til 3.200 slag i minuttet
  • Ydedygtig 90 watt High Torque motor
  • Lindrer ømhed og stivhed i musklerne
Specifikationer
Brand Hyperice
Farve Sort
Chat med en løbeekspert
Brug for hjælp?
Bruger du vores chat eller ringer til os, vil du altid modtage service fra en vores trænede løbeeksperter, som du også finder i vores fysiske butikker
Gratis Fragt
30 Dages Returret
Til Toppen