1-2 Dages Levering i1-2 dages levering i danmark

Fri Fragt

30 Dages Returret

Herre

Her finder du vores brede sortiment af løbeudstyr til herre. Vi har et kæmpe stort udvalg af både løbesko, løbetøj, accessories og meget mere fra de mest populære og kvalitetsbevidste brands som Nike, adidas, New Balance, HOKA, Asics, Salomon og mange flere. Alt som er tilgængeligt herinde, vil også være muligt at afprøve i enten Østerbro eller Frederiksberg butikken.

1 til 10 af 105

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Carbon X, Herre

  HOKA Carbon X

  Carbon X fra HOKA er en revolutionerende løbesko, som indeholder de mest innovative teknologier fra HOKA til dato. Løbeskoen er designet med det formål at give alle atleter muligheden for at nå deres personlige bedste. Den nye Carbon X løbesko udtrykker HOKA-signaturens tynde polstring og minimale vægt.

  Løbeskoen har en carbonfiberplade i mellemsålen som giver en fremdrivende og responsiv følelse når man løber i skoen. Carbonfiberpladen er placeret tæt på ydersålen for at give en maksimalt effektiv stødpude under foden mens mellemsålen og ydersålen fremhæver HOKAs signaturform, der giver en endnu lettere løbetur. 

  Skoen er fremstillet ud fra den bedste HOKA innovation og teknologi, hvilket gør skoen til en formidabel konkurrent til andre løbesko. Overdelen er konstrueret i et tyndt enkeltlags mesh som sikrer god åndbarhed til foden. Derudover giver en forstærket brodering en sikker pasform omkring hælen mens en bred platform omkring forfoden giver støtte og stabilitet sammen med en imødekommende og behagelig pasform. 

  Giver mulighed for at opnår ens personlige bedste
  Tynd polstring og minimal vægt
  Carbonfiberplade giver en fremdrivende og responsiv følelse
  Maksimal åndbarhed

  Fakta
  Drop: 5mm
  Vægt: 241g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  1.700,00 kr

  Se detaljer

 • Joyride Run Flyknit, Herre

  Nike Joyride Run Flyknit

  Nike Joyride Run Flyknit er en løbesko, som er designet til de rolige joggeture, som giver benene en fridag. De vil føles nemmere at løbe i, idet Joyride er en blød løbesko.

  Dens bittesmå skumkugler under foden tilpasser sig til din fod, og giver derfor en god stødabsobering, som vil hjælpe dine ben på løbeturen.De bittesmå skumkugler under foden er komprimeret, så de tilpasser sig hvert løbeskrift, hvilket bidrager til en bedre støbabsobering og en mere stabil fornemmelse på løbeturen.

  Nike løbesko overdelen er lavet i Flyknit materialet som er super åndbart. Ydermere er materialet lavet til, at den vil sidde tæt på dine fødder under løbeturen, så de bliver holdt på plads. 

  Fakta
  Drop: 3mm
  Vægt: 325g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  1.450,00 kr

  Se detaljer

 • Odyssey React 2 Shield, Herre

  Nike Odyssey React Shield 2

  En løbesko som er lavet af et materiale, som får skoen til at virke dejlig let på dine løbeture. Skoen leverer en god støtte, og har på samme tid responsiv stødabsorbering i underfoden, som bidrager til en let og fjedrende oplevelse. Ydersålen er designet på en måde, hvor du får et godt greb på de våde overflader, idet klæbende gummi hjælper med at øge grebet. Skoen er ideel til tempoture, da sålen sørger for et godt greb og samtidlig giver en god affjedring for hvert et skridt. 

  Responsiv stødabsorbering
  Forseglede sømme
  Reflekterende detaljer
  Optimal støtte omkring anklen

  Fakta
  Drop: 10mm
  Vægt: 320


  Marathon Sport, Est. 1996

   

  Vis detaljer
  1.150,00 kr

  Se detaljer

 • Pegasus 36 Shield, Herre

  Nike Air Zoom Pegasus 36 Shield

  En oplagt løbesko til dig som løber i alt slags vejr, og som ugeneret kan løbe uden at få våde og kolde fødder. Pegasus 36 Shield er en opdateret version af Pegasus 35 Shield, som kan klare våde løbeture. Den er udstyret med en vandafvisende overdel samt en ydersål med riller, som giver et optimalt greb på de våde overflader. Skoen er lavet af et Meshmateriale, som omslutter foden som en strømpe, hvilket har den funktion, at du nemt kan ånde igennem skoen på dine løbeture. 

  • Reflekterende detaljer
  • Riller i ydersålen
  • Vandafvisende 

  Fakta
  Drop: 10mm
  Vægt: 235g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  1.050,00 kr

  Se detaljer

 • Zoom Fly 3, Herre

  Nike Zoom Fly 3

  Zoom Fly har fået en fantastisk opdatering og nu endnu tættere på Nikes Vaporfly 4%, som Eliud Kipchoge satte verdensrekord i ved Berlin Marathon i september 2018. 

  Der er ny fuld længde carbon plade indbygget i mellemsålen, der giver fremdrift og spændstighed. Mellemsålen er nu med Nikes patenterede React skum, der sikrer bedst mulige løbeøkonomi. Overdelen er den, der skiller sig mest ud fra Nike Zoom Fly 2 (Flyknit), da den har en mere gennemsigtig og lysere overdel med et nyt snøresystem, der giver en mere justerbar pasform. Skoens forskydning er designet til at minimere belastningen omkring akilles. Derudover er sålen gjort blødere og med en højere bue. 

  Skoen er træningssko til den daglige hurtige træning eller konkurrence fra 5 km til marathon.

  Fakta 

  Drop: 10mm 
  Vægt: 255g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  1.300,00 kr

  Se detaljer

 • Vaporfly Next%, Unisex

  Nike ZoomX Vaporfly Next%

  Den hurtigste marathonsko er kun blevet hurtigere!

  Nike ZoomX Vaporfly Next% sætter scenen for rekordbrydende fart med et hurtigere design og en hurtigere følelse end tidligere. En øget støddæmpning og reduceret vægt ved overdelen resulterer i en enestående komfort samt at der bliver sendt maksimal energi retur.

  Nike ZoomX-skummet giver fortsat Nike Runners den største responsivitet og Next% har fået mere ZoomX-skum i sålen for at give dig en fantastisk komfort på din race dag. Helt præcist har Next% fået 1mm mere skum ved hælen og 4mm mere skum ved forfoden, hvilket giver en højere responsivitet, idet løbere sætter af på netop forfoden. 

  Overdelen består af VaporWeave, som er et konstrueret vævet net, der er let og åndbart og som samtidig giver dig en sikker og behagelig pasform. Det spændende ved dette materiale er, at det er lettere end Flyknit, åndbart og optager markant mindre vand og sved. VaporWeave optager omkring 1/10 af det vand og sved som Flyknit optager igennem et løb.

  Snørebåndene er opdaterede og løber gennem letvægtssideramper, der hjælper med at reducere skoens vægt og letter trykket på din fod.

  I mellemsålen er der en kulfiberplade i fuld længde, der øger stivheden for at give en følelse af fremdrift. Derudover er området omkring forfoden gjort bredere for at give en mere rummelig pasform, hvilket øger stabiliteten men også er med til at give en komfortabel følelse.I ydersålen har Nike lavet dybere riller for at gøre side-til-side bevægelser sikrere og rillerne er testet for at kunne være sikker på, at der ikke kommer småsten i rillerne. Dette betyder også at vejgrebet forbedres i forskellige vejrforhold.

  Det nye gennemsigtige gittermønster ser blot hurtigt ud. 

  Nikes hurtigste sko
  Overdel af VaporWeave materiale
  Mere ZoomX-skum i sålen
  Forbedret ydersål der sikrer sideskift

  Fakta
  Drop: 8mm
  Vægt: 198g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  2.250,00 kr

  Se detaljer

 • 1500 v6, Herre

  New Balance 1500 v6 NYC

  New Balance 1500 v6 er en super let sko med stabilitet, som er oplagt til race, om det så er 5km eller et marathon. 

  Mellemsålen er lavet i det ultra lette REVlite materiale, som er super responsiv, og dermed designet til at sætte personlig rekord. New Balance REVlite er 30% lettere end andre mellemsålstyper med samme performance. Hvilket også kan ses på den samlede vægt af skoen. 

  Overdelen på 1500 v6 har New Balance designet med FanatomFit som er en syntestisk mesh overdel som har et tæt fit og et stærkt lock-down ved midtfoden.

  Denne model er desigent til NYC Marathon har derfor et helt specielt design.

  Fakta
  Drop: 6mm
  Vægt: 244g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  1.000,00 kr

  Se detaljer

 • Solar Glide ST 19, Herre

  Adidas Solar Boost ST 19

  Solar Boost ST er skoen som er den perfekte go-to til alle løbeture. Det er en stabilitets mængdetræningssko som leverer en ekstraordinær støddæmpning og ekstra stabilitet. 


  Mellemsålen er lavet i adidas’ mest responsive Boost materiale, hvilket er med til at give en super energi optimering. Jo mere energi du giver, desto mere får du tilbage. Stretchweb-ydersålen flekser naturligt for at give en energifyldt gang. Den fleksible ydersål tilpasser sig din fods unikke fodslag, mens Continental™ Rubber giver overlegen trækkraft. 

  Overdelen på Solar Boost ST 19 er en mesh, som er designet til at omslutte sig foden med komprimerende støtte. En formstøbt Fitcounter-hælkappe giver en naturlig pasform, der sikrer optimal bevægelsesfrihed til akillessenen. Specialkonstrueret Fibre Placement giver indsyet forstærkning og målrettet støtte ved mellemfoden.

  • Stabil løbesko
  • Optimal til mængdetræning
  • Responsiv Boost mellemsål
  • Mesh overdel med komprimerende støtte
  • Fitcounter-hælkappe 
  • Fibre Placement

  Fakta
  Drop: 10mm
  Vægt: 312g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  1.100,00 kr

  Se detaljer

 • GlideRide, Herre

  Asics GLIDERIDE

  Med Asics GLIDERIDE, har Asics designet en neutral løbesko som er klar til at hjælpe på de længere, ved at mindske energíforbruget. 

  Med GLIDERIDE har Asics placeret GUIDESOLE teknologi i sålen. Denne teknologi forbedre stødabsorberingen og mindsker presset på musklerne ved hvert skridt. Denne nye teknologi kombineres med Asics klassiske Gel og Flytefoam teknologier, som giver en mellemsål som præstere på højt niveau. 

  Den stive forfod og dynmaisk kurvede midtfod, effektiviserer løbeøkonomien. Dette sker ved at mindske ankel fleksionen, som gør at legmuskulaturen ikke bliver lige så hårdt påvirket. Asics GLIDERIDE's masse balanceres dermed tættere mod hælen, hvilket gør at foden bliver lettere at svinge fremad. 

  Den rullende fornemmesle man kan mærke i denne sko hjælper med at skabende en fremadrettet bevægelse. 

  - Standard bredde
  - GUIDESOLE teknologi
  - Forbedret Løbeøkonomi

  Fakta
  Drop: 5mm
  Vægt: 299g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  1.300,00 kr

  Se detaljer

 • Summit Unknown GTX, Herre

  New Balance Summit GTX

  Summit GTX er en trail løbesko, som er super funktionel til dens formål. Skoen er lavet af Gore-Tex materiale, som sørger for, at vand og mudder ikke kan trænge igennem til dine fødder. Derudover er fodsålen lavet af skum materialet REVlite, som er 30% lettere end andre såler. Det giver en lettere fornemmelse, når du skal ud på trail sporene og kunne løfte fødderne hurtigt og effektivt. 

  - Gore-Tex materiale
  - Vandtæt
  - REVlite fodsål - 30% lettere

  Fakta
  - 10 mm drop
  - 275 g

  Marathon Sport, Est. 1996 

   

  Vis detaljer
  1.100,00 kr

  Se detaljer

1 til 10 af 105

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5