1-2 Dages Levering i1-2 dages levering i danmark

Fri Fragt

30 Dages Returret

Filtrering

Currently Shopping by

 1. Størrelse: 7mm Fjern element IV 39-45 cm Fjern element 1 Fjern element 7,5 US Fjern element 9,5 US Fjern element

Herre - Saucony

Her finder du vores brede sortiment af løbeudstyr til herre. Vi har et kæmpe stort udvalg af både løbesko, løbetøj, accessories og meget mere fra de mest populære og kvalitetsbevidste brands som Nike, adidas, New Balance, HOKA, Asics, Salomon og mange flere. Alt som er tilgængeligt herinde, vil også være muligt at afprøve i enten Østerbro eller Frederiksberg butikken.
Her på siden finder du vores store udvalg af løbesko fra Saucony. Vi tilbyder sko til alle behov, og har både stabilitet løbesko, neutrale løbesko, konkurrencesko, mængdetræningssko og meget mere. Er du i tvivl om din løbestil, kan du komme ind i en af vores butikker og få lavet en løbestilsanalyse.

3 vare(r)

pr. side

 • Guide 13, Herre

  Saucony Guide 13

  En pronation løbesko, hvor stabiliteten og komforten er i top. Guide 13 er en løbesko, som med dens høje niveau af stabilitet og støtte egner sig super godt til mange km, da din fod bliver holdt på plads samt får en blød landing for hvert et skridt du tager. Skoen er også meget responsiv, hvilket øger kvaliteten af dine løbeture, da din krop vil føles lettere. FORMFIT teknologien har til formål, at give hver en løber en følelse af, at skoen sidder til omkring foden uanset bredde. 

  - Pronations sko
  - FORMFIT teknologi
  - Responsiv 

  Fakta
  Drop: 8mm
  Vægt: 289g

  Marathon Sport, Est. 1996

   

   

  Vis detaljer
  1.300,00 kr

  Se detaljer

 • Hurricane 22, Herre

  Saucony Hurricane 22

  Denne lækre stabile løbesko fra Saucony er let og blød og giver en støttende følelse på både de korte og længere distancer. 
  Hurricane 22 er en løbesko med en fantastisk polstring, som på hvert skridt sender dig afsted med en verdensklasse mængde energi. Den gode polstring, der er lavet af den nye teknologi PWRRUN+ giver dig en luksuriøs følelse på dine løbeture samtidig med at skoen føles enormt let. 

  Fakta
  Drop: 8mm
  Vægt: 335g

  Marathon Sport, Est. 199

  Vis detaljer
  1.500,00 kr

  Se detaljer

 • Kinvara 10, Herre

  Saucony Kinvara 10 

  Saucony er nu kommet med deres tiende udgave af den populære og neutrale løbesko Kinvara, som giver et godt boost til din løbetur. Løbeskoen er til dig som ikke vil gå på kompromis med komfort i den daglige træning og sætter pris på en let løbesko. 

  Kinvara 10 har en full-length EVERUN topsål, som giver god energi retur i hvert skridt, men samtidig sikrer, at skoen har god stødabsorption. Fordelen ved EVERUN full-length er også, at det fordeler trykket over et større område, hvilket reducerer belastningen på foden. Derudover har Kinvara 10 fået en fleksibel EVA+ mellemsål for en problemfri og energisk løbetur. 

  Overdelen er let, åndbar og sørger for at give en komfortabel støtte til foden, idet skoens konstruerede overflade sidder godt fast.

  - Efterfølgeren til Kinvara 9
  - EVERUN topsål, der giver energi til hvert skridt
  - EVA+ mellemsål
  - Konstrueret mesh

  Fakta
  Drop: 4mm
  Vægt: 221g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer

  Pris: 1.250,00 kr

  Tilbudspris 799,00 kr

  Se detaljer

3 vare(r)

pr. side