Chat with us, powered by LiveChat

1-2 Dages Levering i1-2 dages levering i danmark

Fri Fragt

30 Dages Returret

Filtrering

Currently Shopping by

 1. Størrelse: 7mm Fjern element T3 38-42 cm Fjern element IV 39-45 cm Fjern element 1 Fjern element 7,5 US Fjern element 9,5 US Fjern element

Herre - Salomon

Her finder du vores brede sortiment af løbeudstyr til herre. Vi har et kæmpe stort udvalg af både løbesko, løbetøj, accessories og meget mere fra de mest populære og kvalitetsbevidste brands som Nike, adidas, New Balance, HOKA, Asics, Salomon og mange flere. Alt som er tilgængeligt herinde, vil også være muligt at afprøve i enten Østerbro eller Frederiksberg butikken.
Her på siden finder du vores store udvalg af løbesko og løbetøj fra Salomon. Vi tilbyder sko til alle behov, og har både stabilitet løbesko, neutrale løbesko, konkurrencesko, mængdetræningssko, trailsko og meget mere. Derudover har vi et bredt sortiment af løbetrøjer, løbejakker, løbetights, shorts og andet løbeudstyr som kan forbedre din træning.

2 vare(r)

pr. side

 • Ultra Pro, Herre

  Salomon Ultra Pro

  Salomon Ultra Pro er til løberen som ønsker en komfortabel trail løbesko til de længere distancer. Den leverer ultimativ komfort og stødabsorbering og har en knap så grov ydersål.

  Mellemsålen er responsiv og det mindre grove greb gør den ideel at anvende til flere slags underlag lige fra skov og grus til græs og mudder. Kan også anvendes ved transportstykker på asfalt eksempelvis ud til en skov eller park. 

  Overdelen er en 3D stræk- og åndbar mesh som er vand- og vindafvisende. Som en del af snøresystemet Sensifit er skoen konstrueret med et par "vinger" på siden, som giver et bedre og mere tilpasset hold omkring midtfoden. 

  • Neutral
  • Optimal til mixed trail
  • Letvægt 3D mesh overdel

  Fakta
  Drop: 8mm
  Vægt: 298g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer

  Pris: 1.300,00 kr

  Tilbudspris 1.040,00 kr

  Se detaljer

 • Exo Calf

  Salomon Exo Calf Opnå øget energi og restituer mere effektivt med disse kompressions-sleeves fra Salomon. For ultraløberen er kompression omkring lægmusklerne næsten et must for at kunne holde energien nogenlunde oppe og undgå krampe undervejs. Exo Calf vejer blot 50 g og er udført i 78% nylon og 22% elastan, der giver en god fleksibilitet og samtidig tillader huden at ånde effektivt. Brug Exo Calf til dine lange træningsture eller længere løb, hvor muskelstøtte kommer dig til gode. Køb Salomon Exo Calf online på MarathonSport.dk, hele Danmarks specialbutik for løbere. Vis detaljer
  550,00 kr

  Se detaljer

2 vare(r)

pr. side