Chat with us, powered by LiveChat

1-2 Dages Levering i1-2 dages levering i danmark

Fri Fragt

30 Dages Returret

Filtrering

Currently Shopping by

 1. Størrelse: T3 38-42 cm Fjern element 4 US Fjern element 9,5 US Fjern element

Herre - Nike

Her finder du vores brede sortiment af løbeudstyr til herre. Vi har et kæmpe stort udvalg af både løbesko, løbetøj, accessories og meget mere fra de mest populære og kvalitetsbevidste brands som Nike, adidas, New Balance, HOKA, Asics, Salomon og mange flere. Alt som er tilgængeligt herinde, vil også være muligt at afprøve i enten Østerbro eller Frederiksberg butikken.
Her på siden finder du vores store udvalg af løbesko og løbetøj fra Nike. Vi tilbyder sko til alle behov, og har både stabilitet løbesko, neutrale løbesko, konkurrencesko, mængdetræningssko og meget mere. Derudover har vi et bredt sortiment af løbetrøjer, løbejakker, løbetights, shorts og andet løbeudstyr som kan forbedre din træning.

9 vare(r)

pr. side

 • Pegasus Turbo Shield WP, Herre

  Nike Pegasus Turbo Shield WP

  Denne løbesko fra Nike: Nike Pegasus Turbo Shield er oplagt til dine løbeture i disse kolde måneder, hvor vejret kan være rigtig ustabilt.Nike har designet løbeskoen til at være let og smart og i et vejrbestandigt design, så intet vejr kan stoppe dig på løbeturen, selv i disse til tider kolde og mørke måneder.

  Det yderste materiale på Pegasus Turbo Shield fra Nike er vandtætte, hvorfor dine fødder vil forblive tørre på løbeturen. Det er de forseglede sømme, som holder vandet ude af løbeskoen fra Nike. Ydersålen har fået designet kanaler, som hjælper dig med at få hurtigt greb på de til tider våde overflader.

  Gummiet som også er placeret på løbeskoen hjælper med at øge grebet, så du står mere fast. Det indvendige mesh har et bootie-design, som sørger for at løbeskoen sidder om din fod, som hvis du havde en sok på. Det giver også en åndbar komfort. Stropperne som er placeret gør det nemt og sikkert for dig at indstille og justere løbeskoen, så du kan tilpasse skoen på bedste vis, og du løber med en sikker fornemmelse.

  Nike Pegasus Turbo Shield har en lynlås placeret øverst, så du nemt kan tage løbeskoene af og på. Nike ZoomX-skummet giver en perfekt energiudbytte, så du får ekstra energi på løbeturen.

  Fakta
  Drop: 10mm
  Vægt: 240g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer

  Pris: 1.650,00 kr

  Tilbudspris 799,00 kr

  Se detaljer

 • Spike-Flat, Unisex

  Nike Spike Flat pigsko

  Nike Spike flat pigsko til baneløb hjælper dig med at yde dit optimale. Det er en ultimativ løbesko som er designet til både kvinder og mænd, som løber længere distancer på bane. Den tekniske overdel, der er konstrueret af mesh giver en ekstraordinær letvægtskomfort på dine løbeture. Zoom-Air enheden, der befinder sig i hælen giver en lavprofileret, responsiv dæmpning, mens hybridsålen giver en godt afsæt på hvert skridt du tager. 

  Pigskoen er komfortabel og hurtig og den anatomiske form sætter sig fast og behageligt rundt om foden og giver en let, dynamisk pasform. 

  Marathon Sport, Est. 1996
  Vis detaljer
  800,00 kr

  Se detaljer

 • Joyride Run Flyknit, Herre

  Nike Joyride Run Flyknit

  Nike Joyride Run Flyknit er en løbesko, som er designet til de rolige joggeture, som giver benene en fridag. De vil føles nemmere at løbe i, idet Joyride er en blød løbesko.

  Dens bittesmå skumkugler under foden tilpasser sig til din fod, og giver derfor en god stødabsobering, som vil hjælpe dine ben på løbeturen.De bittesmå skumkugler under foden er komprimeret, så de tilpasser sig hvert løbeskrift, hvilket bidrager til en bedre støbabsobering og en mere stabil fornemmelse på løbeturen.

  Nike løbesko overdelen er lavet i Flyknit materialet som er super åndbart. Ydermere er materialet lavet til, at den vil sidde tæt på dine fødder under løbeturen, så de bliver holdt på plads. 

  Fakta
  Drop: 3mm
  Vægt: 325g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer

  Pris: 1.450,00 kr

  Tilbudspris 799,00 kr

  Se detaljer

 • Zoom Fly 3, Herre

  Nike Zoom Fly 3

  Zoom Fly har fået en fantastisk opdatering og nu endnu tættere på Nikes Vaporfly 4%, som Eliud Kipchoge satte verdensrekord i ved Berlin Marathon i september 2018. 

  Der er ny fuld længde carbon plade indbygget i mellemsålen, der giver fremdrift og spændstighed. Mellemsålen er nu med Nikes patenterede React skum, der sikrer bedst mulige løbeøkonomi. Overdelen er den, der skiller sig mest ud fra Nike Zoom Fly 2 (Flyknit), da den har en mere gennemsigtig og lysere overdel med et nyt snøresystem, der giver en mere justerbar pasform. Skoens forskydning er designet til at minimere belastningen omkring akilles. Derudover er sålen gjort blødere og med en højere bue. 

  Skoen er træningssko til den daglige hurtige træning eller konkurrence fra 5 km til marathon.

  Fakta 
  Drop: 10mm 
  Vægt: 255g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  1.300,00 kr

  Se detaljer

 • Rival D 10, Unisex

  Nike Zoom Rival D 10

  Zoom Rival D 10 er en banesko, som er designet til at hjælpe med, at performe ens optimale, på distancer mellem 800 og 5000m. Skoen har et sikkert fit, som holder foden på plads, via et redesignet bånd omkring svangen, der holder foden i den korrekte position og øger komforten. Zoom Rival D 10 har under hælen fået øget stødabsorbering. Forfoden har en Pebax plade, hvorpå der kan monteres op til 5 pigge. Overdelen er lavet i et let mesh, som giver super ventilation. Skoen vejer kun omkring 164g hvilket giver de bedste muligheder for at yde dit optimale.

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  580,00 kr

  Se detaljer

 • Superfly Elite, Unisex

  Nike Superfly Elite

  Det er 13 år siden Nike senest har opdateret denne fantastiske pigsko. Den er produceret i et højteknologisk design til banen og med et meget åndbart Flyweave stof som hjælper dig med at være nedkølet. Den innovative plade med pigge, der besidder otte aftagelige pigge giver et fremragende grip, der giver dig en storartet styrke mod mållinjen. 

  • Egner sig perfekt til 100-400m sprintere
  • Sømløs overdel for maksimal komfort
  • Ventilerende zoner

  Fakta
  151g

  Marathon Sport, Est. 1996 

  Vis detaljer
  1.200,00 kr

  Se detaljer

 • Ja Fly 3, Unisex

  Nike JA Fly 3

  Nike JA Fly 3 pigsko til baneløb hjælper dig med at yde dit optimale. Det er en ultimativ letvægtsko som er designet til 200m sprints til både kvinder og mænd. Skoen er designet med en lidt mere fast bund og ny vævet øverstykke som øger fleksibiliteten og støtten. Udover en opgradering af skoens funktionaliteter, leverer den også et mere moderne design med syningsløs og asymmetrisk front.

  Hælkappe er placeret lavt på skoen og reducerer anstrengelserne på akillessenen i kombination med et fleksibelt og letvægts bagstykke. Phylon mellemsål sørger for optimal støtte og komfort samt giver en blød overgang.
  Skoen er konstrueret med en Pebax spike plade som anvender en algoritme til at identificere hvilke zoner af stivhed og fleksibiltet der er brug for. Nike JA Fly leverer et optimalt greb på banen med sine 8 aftagelige spikes, som er lavet af rustfrit stål.

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  1.030,00 kr

  Se detaljer

 • Victory Elite 2, Unisex

  Nike Victory Elite 2

  Victory Elite 2 er en let unisex-pigsko konstrueret med 6 stålpigge og et minimalistisk design. Den udvendige plade afstiver skoen for at sikre et energieffektivt afsæt, mens den på samme tid giver tilstrækkeligt efter i belastningszonerne.

  Phylon-mellemsålen giver skoens dens lave profil for et mere aggressivt afsæt, der støttes af de integrerede Flywires omkring fodryggen. Brug Victory Elite 2 til konkurrence og intervaltræning på bane og opnå nye resultater med denne hurtige sko.

  Marathon Sport, Est. 1996
  Vis detaljer
  1.200,00 kr

  Se detaljer

 • Zoom Victory Elite 2, Unisex

  Nike Zoom Victory Elite 2

  Zoom Victory Elite 2 er den ultralette unisex pigsko som sikrer fart under alle konkurrencer. Den har et minimalistisk design og er konstrueret med en innovativ pigsål som kombinerer stive og fleksible zoner for optimal fremdrift. Mellemsålen er Nikes Phylon-mellemsål som tilbyder maksimal stødabsorbering i letvægtsklassen og en følelse af at være helt tæt til jorden. Skoen har seks fastsiddende pigge i rustfrit stål for utroligt godt greb. På overfladen er Zoom Victory konstrueret med et åndbart Flymesh-materiale som giver en let og ventileret følelse under hele konkurrencen. Tåspidsens design er anatomisk og skaber mere plads til forfoden som resulterer i et naturligt afsæt. - Optimal til konkurrence og rekorder - Phylon mellemsål - Letvægt og åndbar Flymesh overdel - Flywire teknologi holder mellemfod på plads Fakta Drop: 0mm Vægt: 130g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  1.200,00 kr

  Se detaljer

9 vare(r)

pr. side