Chat with us, powered by LiveChat

1-2 Dages Levering i1-2 dages levering i danmark

Fri Fragt

30 Dages Returret

Filtrering

Currently Shopping by

 1. Køn: Fjern element Unisex
 2. Mærke: New Balance Fjern element Nike Fjern element
 3. Størrelse: T3 38-42 cm Fjern element 9,5 US Fjern element

Herre - New Balance - Nike

Her finder du vores brede sortiment af løbeudstyr til herre. Vi har et kæmpe stort udvalg af både løbesko, løbetøj, accessories og meget mere fra de mest populære og kvalitetsbevidste brands som Nike, adidas, New Balance, HOKA, Asics, Salomon og mange flere. Alt som er tilgængeligt herinde, vil også være muligt at afprøve i enten Østerbro eller Frederiksberg butikken.
Her på siden finder du vores store udvalg af løbesko og løbetøj fra New Balance. Vi tilbyder sko til alle behov, og har både stabilitet løbesko, neutrale løbesko, konkurrencesko, mængdetræningssko og meget mere. Derudover har vi et bredt sortiment af løbetrøjer, løbejakker, løbetights, shorts og andet løbeudstyr som kan forbedre din træning.
Her på siden finder du vores store udvalg af løbesko og løbetøj fra Nike. Vi tilbyder sko til alle behov, og har både stabilitet løbesko, neutrale løbesko, konkurrencesko, mængdetræningssko og meget mere. Derudover har vi et bredt sortiment af løbetrøjer, løbejakker, løbetights, shorts og andet løbeudstyr som kan forbedre din træning.

5 vare(r)

pr. side

 • Spike-Flat, Unisex

  Nike Spike Flat pigsko

  Nike Spike flat pigsko til baneløb hjælper dig med at yde dit optimale. Det er en ultimativ løbesko som er designet til både kvinder og mænd, som løber længere distancer på bane. Den tekniske overdel, der er konstrueret af mesh giver en ekstraordinær letvægtskomfort på dine løbeture. Zoom-Air enheden, der befinder sig i hælen giver en lavprofileret, responsiv dæmpning, mens hybridsålen giver en godt afsæt på hvert skridt du tager. 

  Pigskoen er komfortabel og hurtig og den anatomiske form sætter sig fast og behageligt rundt om foden og giver en let, dynamisk pasform. 

  Marathon Sport, Est. 1996
  Vis detaljer
  800,00 kr

  Se detaljer

 • Superfly Elite, Unisex

  Nike Superfly Elite

  Det er 13 år siden Nike senest har opdateret denne fantastiske pigsko. Den er produceret i et højteknologisk design til banen og med et meget åndbart Flyweave stof som hjælper dig med at være nedkølet. Den innovative plade med pigge, der besidder otte aftagelige pigge giver et fremragende grip, der giver dig en storartet styrke mod mållinjen. 

  • Egner sig perfekt til 100-400m sprintere
  • Sømløs overdel for maksimal komfort
  • Ventilerende zoner

  Fakta
  151g

  Marathon Sport, Est. 1996 

  Vis detaljer
  1.200,00 kr

  Se detaljer

 • Ja Fly 3, Unisex

  Nike JA Fly 3

  Nike JA Fly 3 pigsko til baneløb hjælper dig med at yde dit optimale. Det er en ultimativ letvægtsko som er designet til 200m sprints til både kvinder og mænd. Skoen er designet med en lidt mere fast bund og ny vævet øverstykke som øger fleksibiliteten og støtten. Udover en opgradering af skoens funktionaliteter, leverer den også et mere moderne design med syningsløs og asymmetrisk front.

  Hælkappe er placeret lavt på skoen og reducerer anstrengelserne på akillessenen i kombination med et fleksibelt og letvægts bagstykke. Phylon mellemsål sørger for optimal støtte og komfort samt giver en blød overgang.
  Skoen er konstrueret med en Pebax spike plade som anvender en algoritme til at identificere hvilke zoner af stivhed og fleksibiltet der er brug for. Nike JA Fly leverer et optimalt greb på banen med sine 8 aftagelige spikes, som er lavet af rustfrit stål.

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  1.030,00 kr

  Se detaljer

 • Victory Elite 2, Unisex

  Nike Victory Elite 2

  Victory Elite 2 er en let unisex-pigsko konstrueret med 6 stålpigge og et minimalistisk design. Den udvendige plade afstiver skoen for at sikre et energieffektivt afsæt, mens den på samme tid giver tilstrækkeligt efter i belastningszonerne.

  Phylon-mellemsålen giver skoens dens lave profil for et mere aggressivt afsæt, der støttes af de integrerede Flywires omkring fodryggen. Brug Victory Elite 2 til konkurrence og intervaltræning på bane og opnå nye resultater med denne hurtige sko.

  Marathon Sport, Est. 1996
  Vis detaljer
  1.200,00 kr

  Se detaljer

 • Zoom Victory Elite 2, Unisex

  Nike Zoom Victory Elite 2

  Zoom Victory Elite 2 er den ultralette unisex pigsko som sikrer fart under alle konkurrencer. Den har et minimalistisk design og er konstrueret med en innovativ pigsål som kombinerer stive og fleksible zoner for optimal fremdrift. Mellemsålen er Nikes Phylon-mellemsål som tilbyder maksimal stødabsorbering i letvægtsklassen og en følelse af at være helt tæt til jorden. Skoen har seks fastsiddende pigge i rustfrit stål for utroligt godt greb. På overfladen er Zoom Victory konstrueret med et åndbart Flymesh-materiale som giver en let og ventileret følelse under hele konkurrencen. Tåspidsens design er anatomisk og skaber mere plads til forfoden som resulterer i et naturligt afsæt. - Optimal til konkurrence og rekorder - Phylon mellemsål - Letvægt og åndbar Flymesh overdel - Flywire teknologi holder mellemfod på plads Fakta Drop: 0mm Vægt: 130g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  1.200,00 kr

  Se detaljer

5 vare(r)

pr. side