Chat with us, powered by LiveChat

1-2 Dages Levering i1-2 dages levering i danmark

Fri Fragt

30 Dages Returret

Filtrering

Currently Shopping by

 1. Størrelse: L 43-46 Fjern element T3 38-42 cm Fjern element 4 US Fjern element 4,5 US Fjern element

Herre - New Balance

Her finder du vores brede sortiment af løbeudstyr til herre. Vi har et kæmpe stort udvalg af både løbesko, løbetøj, accessories og meget mere fra de mest populære og kvalitetsbevidste brands som Nike, adidas, New Balance, HOKA, Asics, Salomon og mange flere. Alt som er tilgængeligt herinde, vil også være muligt at afprøve i enten Østerbro eller Frederiksberg butikken.
Her på siden finder du vores store udvalg af løbesko og løbetøj fra New Balance. Vi tilbyder sko til alle behov, og har både stabilitet løbesko, neutrale løbesko, konkurrencesko, mængdetræningssko og meget mere. Derudover har vi et bredt sortiment af løbetrøjer, løbejakker, løbetights, shorts og andet løbeudstyr som kan forbedre din træning.

1 vare(r)

pr. side

 • MD500 V6, Unisex

  New Balance MD500 V6

  MD500 V6 fra New Balance er en all-around pigsko til både kvinder og mænd. Skoen er en hurtig, let og aggressiv pigsko, som giver maksimal fart og har et ultra fast greb. Skoen er konstrueret med en 6-spike Pebax® plade og EVA hæl-kile som gør skoen mere støttende og derfor ideel til at konkurrere på alle distancer på track. Dens lette vægt, tætsiddende pasform og syningsløse overdel giver en følelse af lethed og du undgår irritationer på fødderne. - All-around pigsko - 6-spike Pebax® plade og EVA hæl-kile - Letvægt og syningsløs mesh overdel Fakta Vægt: 162g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  750,00 kr

  Se detaljer

1 vare(r)

pr. side