Chat with us, powered by LiveChat

1-2 Dages Levering i1-2 dages levering i danmark

Fri Fragt

30 Dages Returret

Filtrering

Currently Shopping by

 1. Størrelse: M/L Fjern element T2 M Fjern element

Herre

Her finder du vores brede sortiment af løbeudstyr til herre. Vi har et kæmpe stort udvalg af både løbesko, løbetøj, accessories og meget mere fra de mest populære og kvalitetsbevidste brands som Nike, adidas, New Balance, HOKA, Asics, Salomon og mange flere. Alt som er tilgængeligt herinde, vil også være muligt at afprøve i enten Østerbro eller Frederiksberg butikken.

2 vare(r)

pr. side

 • ON/OFF Multisport Shirt LS, Unisex

  Compressport ON/OFF Multisport Shirt LS

  Optimer din træning med Compressport Multisport Shirt langærmet træningstrøje som er ideel som yder- eller mellemlag når du træner. Trøjen giver en fornemmelse af kompression som giver en god blodcirkulation og giver dine muskler bedre mulighed for at ånde. ON/OFF multisport er konstrueret i et materiale som er yderst let, blødt og elastisk hvilket giver en naturlig bevægelsesfrihed. Trøjen sikrer at fugt og sved transporteres væk fra kroppen, så du kan holde dig tør og varm og koncentrere dig om at yde under alle træninger. Den sømløse konstruktion sørger for at du undgår hudirritationer og gnidninger. - Kompression - Let, blød og elastisk - Sved og fugt transporterende - Sømløs konstruktion Materiale Polyester: 75% Polyamid: 18% Elastan: 7%

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  500,00 kr

  Se detaljer

 • XA Warm Overmitten, Unisex

  Salomon XA Warm Overmitten

  Varme, åndbare og isolerende vanter fra Salomon som har funktionen at du selv kan vælge om fingrene skal være dækket eller ej. Vanterne er konstrueret i et let materiale som gør at du blot holder varmen uden at føle dig distraheret. Med Salomons populære PrimaLoft-isolering er du sikker på at holde varmen uanset temperaturen udenfor. Materialet på overdelen har fået en DWR belægning der giver komplet beskyttelse og holdbarhed. Derudover er vanterne vandafvisende og har en lang manchet som gør dem ideelle også at anvende til andre udendørs aktiviteter som skiferie og vandreture.

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  400,00 kr

  Se detaljer

2 vare(r)

pr. side