1-2 Dages Levering i1-2 dages levering i danmark

Fri Fragt

30 Dages Returret

Filtrering

Currently Shopping by

 1. Mærke: X-Bionic Fjern element Salomon Fjern element
 2. Størrelse: M/L Fjern element 1 Fjern element

Huer og Handsker - X-Bionic - Salomon

Hold varmen når kulden falder på. Her på siden finder du vores brede sortiment af huer, handsker og pandebånd til damer. Vi tilbyder vanter i flere designs og størrelser samt diverse funktionaliteter, så der er noget til enhver smag. Vores løbehuer og løbepandebånd er nøje udvalgt og af højeste kvalitet og funktionalitet. Løbevanter, huer og pandebånd kommer alle i flere tykkelser. Alt som er tilgængeligt herinde, vil også være muligt at afprøve i enten Østerbro- eller Frederiksberg butikken.
Her på siden finder du vore sortiment af X-Bionic som bygger p stærk funktionalitet og høj kvalitet. Vi tilbyder alt lige fra løbe undertrøjer og løbe tights til sleeves.
Her på siden finder du vores store udvalg af løbesko og løbetøj fra Salomon. Vi tilbyder sko til alle behov, og har både stabilitet løbesko, neutrale løbesko, konkurrencesko, mængdetræningssko, trailsko og meget mere. Derudover har vi et bredt sortiment af løbetrøjer, løbejakker, løbetights, shorts og andet løbeudstyr som kan forbedre din træning.

1 vare(r)

pr. side

 • XA Warm Overmitten, Unisex

  Salomon XA Warm Overmitten

  Varme, åndbare og isolerende vanter fra Salomon som har funktionen at du selv kan vælge om fingrene skal være dækket eller ej. Vanterne er konstrueret i et let materiale som gør at du blot holder varmen uden at føle dig distraheret. Med Salomons populære PrimaLoft-isolering er du sikker på at holde varmen uanset temperaturen udenfor. Materialet på overdelen har fået en DWR belægning der giver komplet beskyttelse og holdbarhed. Derudover er vanterne vandafvisende og har en lang manchet som gør dem ideelle også at anvende til andre udendørs aktiviteter som skiferie og vandreture.

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  400,00 kr

  Se detaljer

1 vare(r)

pr. side