1-2 Dages Levering i1-2 dages levering i danmark

FØDSELSDAGSRABAT TRÆKKES FRA I KURVEN

30 Dages Returret

Huer og Handsker - Gore Running Wear

Hold varmen når kulden falder på. Her på siden finder du vores brede sortiment af huer, handsker og pandebånd til damer. Vi tilbyder vanter i flere designs og størrelser samt diverse funktionaliteter, så der er noget til enhver smag. Vores løbehuer og løbepandebånd er nøje udvalgt og af højeste kvalitet og funktionalitet. Løbevanter, huer og pandebånd kommer alle i flere tykkelser. Alt som er tilgængeligt herinde, vil også være muligt at afprøve i enten Østerbro- eller Frederiksberg butikken.
Her finder du vores sortiment af GORE Running Wear som tilbyder maksimal komfort, funktionalitet og kvalitet i dit løbetøj og løbegear. Vi har alt hvad du skal bruge til din træning. Løbetights, løbejakker, løbetrøjer, løbeudstyr som vanter, løbehuer og meget meget mere.

4 vare(r)

pr. side

 • Opti Headband, Herre

  Pandebånd Gore

  Dette pandebånd fra Gore sørger for, at dine øre bliver holdt varme på dine løbeture. Ydermere får du heller ikke sved ned i dine øjne, når du løber. Pandebåndet har en høj stretch i sig, så du rykke rundt på pandebåndet fra Gore, uden den mister sin stretch. 

  Marathon Sport, Est. 1996

   

  Vis detaljer
  160,00 kr

  Se detaljer

 • R3 Gloves, Unisex

  Løbehandsker fra Gore

  Perfekte løbehandsker fra Gore. Rigtig gode løbehandsker, som sørger for at dine hænder forbliver varme på løbeturen. Disse løbehandsker fra Gore har en perfekt størrelse samt vægt, så de er nemme at bære, hvis man vil have dem med til løbeturen eller af. Løbehandskerne fra Gore er lavet sådan, at de kan ses i mørket. 

   

  Marathon Sport, Est. 1996

   

  Vis detaljer
  240,00 kr

  Se detaljer

 • Gore-Tex Infinium Stretch Gloves

  Gore-Tex handsker

  Gore-Tex nye handsker er landet. De er gode på løbetuen til at holde dine hænder varme. Handskerne er tæt pasformet til dine fingre, så de sidder dejlig behageligt under løbet. Materiale 92% polyester, 8% elastane

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  370,00 kr

  Se detaljer

 • Beanie, Unisex

  GORE Beanie Hue

  Hold varmen med GORE. Denne hue sørger for at holde hovedet varmt på de køligere løbeture. Med dens klassiske design kan den anvendes til både hverdag og træning. Den er tætsiddende, men er konstrueret i et strækbart materiale, som gør at den tilpasser sig dit hoveds figur. Materialet er åndbart og sørger for at sved og fugt transporteres væk fra hovedets overflade. Materiale Polyamid: 85% Elastan: 15%

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  190,00 kr

4 vare(r)

pr. side