1-2 Dages Levering i1-2 dages levering i danmark

Fri Fragt

30 Dages Returret

Filtrering

Currently Shopping by

 1. Størrelse: One Size Fjern element 7mm Fjern element 8 - L Fjern element 9,5 US Fjern element

Herre - Asics

Her finder du vores brede sortiment af løbeudstyr til herre. Vi har et kæmpe stort udvalg af både løbesko, løbetøj, accessories og meget mere fra de mest populære og kvalitetsbevidste brands som Nike, adidas, New Balance, HOKA, Asics, Salomon og mange flere. Alt som er tilgængeligt herinde, vil også være muligt at afprøve i enten Østerbro eller Frederiksberg butikken.
Her på siden finder du vores store udvalg af løbesko og løbetøj fra Asics. Vi tilbyder sko til alle behov, og har både stabilitet løbesko, neutrale løbesko, konkurrencesko, mængdetræningssko og meget mere. Derudover har vi et bredt sortiment af løbetrøjer, løbejakker, løbetights, shorts og andet løbeudstyr som kan forbedre din træning.

5 vare(r)

pr. side

 • Nimbus 22, Herre

  Asics Gel Nimbus 22

  Gel Nimbus 22 leverer den bedste stødabsorbering til dato i den neutrale Nimbus serie. Komfort og stødabsorberingen har været i fokus med denne nye 22. nimbus model. Dette ses blandt andet ved at vægten er gået en lille smule op med 10g. Tilgengæld giver dette en øget komfort og stødabsorbering, som er det hele værd når det handler om at få en bedre løbeoplevelse, på ens træningsture. 

  Den kendte Asics Gel teknologi fortsætter og bidrager med en øget beskyttelse mod stød, forbedret stødabsorbering og komfort i hver landing. Mellemsålen er i det lette og dynamiske Flytefoam, som giver et lækkert bounce og har en bedre holdbarhed. Flytefoam har en kan energiretunering, der hjælper en med at drive sit løb fremad. 

  Gel-Nimbus 22 har fået en ny dobbeltlag ovedel, som hjælper med en at holde foden bedre på plads, og dermed giver mere stabilitet. Denne nye overdel er derfor også med til at forbedre ventilationen fra tidligere modeller. 

  Fakt
  Drop: 10mm
  Vægt: 310g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  1.500,00 kr

  Se detaljer

 • GlideRide, Herre

  Asics GLIDERIDE

  Med Asics GLIDERIDE har Asics designet en neutral løbesko, som er klar til at hjælpe på de længere ture ved at mindske energíforbruget. 

  Med GLIDERIDE har Asics placeret GUIDESOLE teknologi i sålen. Denne teknologi forbedrer stødabsorberingen og mindsker presset på musklerne ved hvert skridt. Denne nye teknologi kombineres med Asics klassiske Gel og Flytefoam teknologier, som giver en mellemsål, der præsterer på højt niveau. 

  Den stive forfod og dynamisk kurvede midtfod effektiviserer løbeøkonomien. Det sker ved at mindske ankelfleksionen, som gør at lægmuskulaturen ikke bliver lige så hårdt påvirket. Asics GLIDERIDE's masse balanceres dermed tættere mod hælen, hvilket gør at foden bliver lettere at svinge fremad. 

  Den rullende fornemmelse, man kan mærke i denne sko, hjælper med at skabende en fremadrettet bevægelse. 

  - Standard bredde
  - GUIDESOLE teknologi
  - Forbedret Løbeøkonomi

  Fakta
  Drop: 5mm
  Vægt: 299g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  1.300,00 kr

  Se detaljer

 • Nimbus 21 Winterized, Herre

  Asics Nimbus 21 Winterized

  Bliv klar til de koldere løbeturer med denne Nimbus 21 Winterized, som er designet med et jacquard mesh, der er varmere end den normale udgave, denne jacquard mesh holder bedre på varmen, dog uden at lukke fødderne helt inde

  Her er svaret på en ny og forbedret version af Asics mest populære Nimbus serie. Skoen er ideel til den neutrale løber som ønsker en let løbesko der tilbyder ekstra komfort og høj stødabsorbering. Anvend skoen til tempoture, mængdetræningsture eller blot joggeture og bliv mødt af en behagelig følelse ved hvert skridt.

  Mellemsålen på den nye Nimbus 21 har bevaret den ekstremt stødabsorberende GEL i både forfod og hæl. Opdateringen i version 21 er det nye FlyteFoam Propel, som er mere bouncende og giver en højere energy return når du løber.

  Overdelen på Nimbus 21 er blevet opdateret med en ny mesh som er en jacquard mesh, der er lettere og mere åndbar end den tidligere. Derudover er skoen blevet en smule højere ude ved forfoden og bredere omkring storetåen.

  - Neutral
  - Optimal til mængde og tempo
  - Responsiv GEL og FlyteFoam Propel mellemsål
  - Jacquard mesh overdel

  Det synes vi hos Marathon Sport
  Lucas: Jeg synes den er mere behagelig at løbe i end den tidligere Nimbus 20. Den har fået en bedre pasform og er blevet meget blødere foran i skoen, hvilket jeg mærker meget som forfodsløber. Generelt og overordnet en super fin sko.

  Fakta
  Drop: 13mm
  Vægt: 310g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer

  Pris: 1.500,00 kr

  Tilbudspris 999,00 kr

  Se detaljer

 • Cumulus 21 Winterized, Herre

  Asics Cumulus 21 Winterized

  Bliv klar til de koldere løbeturer med denne Cumulus 21 Winterized, som er designet med et jacquard mesh, der er varmere end den normale udgave, denne jacquard mesh holder bedre på varmen, dog uden at lukke fødderne helt inde.

  Gå længere end du troede var muligt med Cumulus 21 performance løbesko fra Asics. Skoen er designet til at beskytte og støtte dine fødder over længere afstande igennem den fremdrivende FLYTEFOAM®-teknologi. Kombinationen af ​​bag- og forfods-GEL®-teknologien betyder, at du kan nyde godt af et stødabsorberingsniveau, der ikke er tilgængeligt i mange andre sko. Skoen er ydermere lavet med GUIDANCE LINE™-teknologien, hvilket forbedrer og effektiviserer din gang samtidig med at en indbygget hælkappe holder din fod i position ligemeget hvor langt du enten går eller løber.

  Derudover kommer der yderligere support til foden fra I.G.S®- teknologien, der forbedrer din naturlige gang når du bevæger dig mens EVA-sålen støber sig til din fods form, så dine fødder oplever maksimal komfort.

  Ydersålen består af stærkt modstandsdygtigt og slidstærkt gummi, hvilket reducerer slid på ydersålens vigtigste slagområder, hvilket gør Cumulus 21 til en præstationssko om du virkelig kan regne med når du ønsker at opnå nye niveauer med dit løb.

  • Sublimt niveau af stødarbsorbering
  • Hælkappe der holder din position i skoen
  • EVA-sål der former sig efter din fod
  • Sål med modstandsdygtigt og slidstærkt gummi
  • Refleksive detaljer 

  Fakta
  Drop: 10mm
  Vægt: 266g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer

  Pris: 1.200,00 kr

  Tilbudspris 899,00 kr

  Se detaljer

 • Nimbus 21, Herre

  Asics Nimbus 21

  Her er svaret på en ny og forbedret version af Asics mest populære Nimbus serie. Skoen er ideel til den neutrale løber som ønsker en let løbesko der tilbyder ekstra komfort og høj stødabsorbering. Anvend skoen til tempoture, mængdetræningsture eller blot joggeture og bliv mødt af en behagelig følelse ved hvert skridt. Mellemsålen på den nye Nimbus 21 har bevaret den ekstremt stødabsorberende GEL i både forfod og hæl. Opdateringen i version 21 er det nye FlyteFoam Propel, som er mere bouncende og giver en højere energy return når du løber. Overdelen på Nimbus 21 er blevet opdateret med en ny mesh som er en jacquard mesh, der er lettere og mere åndbar end den tidligere. Derudover er skoen blevet en smule højere ude ved forfoden og bredere omkring storetåen. - Neutral - Optimal til mængde og tempo - Responsiv GEL og FlyteFoam Propel mellemsål - Jacquard mesh overdel Det synes vi hos Marathon Sport Lucas: Jeg synes den er mere behagelig at løbe i end den tidligere Nimbus 20. Den har fået en bedre pasform og er blevet meget blødere foran i skoen, hvilket jeg mærker meget som forfodsløber. Generelt og overordnet en super fin sko. Fakta Drop: 13mm Vægt: 310g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer

  Pris: 1.500,00 kr

  Tilbudspris 999,00 kr

  Se detaljer

5 vare(r)

pr. side