1-2 Dages Levering i1-2 dages levering i danmark

Fri Fragt

30 Dages Returret

Filtrering

Currently Shopping by

 1. Størrelse: One Size Fjern element 7mm Fjern element 8 - L Fjern element 9,5 US Fjern element M Fjern element

Herre - Asics

Her finder du vores brede sortiment af løbeudstyr til herre. Vi har et kæmpe stort udvalg af både løbesko, løbetøj, accessories og meget mere fra de mest populære og kvalitetsbevidste brands som Nike, adidas, New Balance, HOKA, Asics, Salomon og mange flere. Alt som er tilgængeligt herinde, vil også være muligt at afprøve i enten Østerbro eller Frederiksberg butikken.
Her på siden finder du vores store udvalg af løbesko og løbetøj fra Asics. Vi tilbyder sko til alle behov, og har både stabilitet løbesko, neutrale løbesko, konkurrencesko, mængdetræningssko og meget mere. Derudover har vi et bredt sortiment af løbetrøjer, løbejakker, løbetights, shorts og andet løbeudstyr som kan forbedre din træning.

1 til 10 af 11

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 • Nimbus 22, Herre

  Asics Gel Nimbus 22

  Gel Nimbus 22 leverer den bedste stødabsorbering til dato i den neutrale Nimbus serie. Komfort og stødabsorberingen har været i fokus med denne nye 22. nimbus model. Dette ses blandt andet ved at vægten er gået en lille smule op med 10g. Tilgengæld giver dette en øget komfort og stødabsorbering, som er det hele værd når det handler om at få en bedre løbeoplevelse, på ens træningsture. 

  Den kendte Asics Gel teknologi fortsætter og bidrager med en øget beskyttelse mod stød, forbedret stødabsorbering og komfort i hver landing. Mellemsålen er i det lette og dynamiske Flytefoam, som giver et lækkert bounce og har en bedre holdbarhed. Flytefoam har en kan energiretunering, der hjælper en med at drive sit løb fremad. 

  Gel-Nimbus 22 har fået en ny dobbeltlag ovedel, som hjælper med en at holde foden bedre på plads, og dermed giver mere stabilitet. Denne nye overdel er derfor også med til at forbedre ventilationen fra tidligere modeller. 

  Fakt
  Drop: 10mm
  Vægt: 310g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  1.500,00 kr

  Se detaljer

 • GlideRide, Herre

  Asics GLIDERIDE

  Med Asics GLIDERIDE har Asics designet en neutral løbesko, som er klar til at hjælpe på de længere ture ved at mindske energíforbruget. 

  Med GLIDERIDE har Asics placeret GUIDESOLE teknologi i sålen. Denne teknologi forbedrer stødabsorberingen og mindsker presset på musklerne ved hvert skridt. Denne nye teknologi kombineres med Asics klassiske Gel og Flytefoam teknologier, som giver en mellemsål, der præsterer på højt niveau. 

  Den stive forfod og dynamisk kurvede midtfod effektiviserer løbeøkonomien. Det sker ved at mindske ankelfleksionen, som gør at lægmuskulaturen ikke bliver lige så hårdt påvirket. Asics GLIDERIDE's masse balanceres dermed tættere mod hælen, hvilket gør at foden bliver lettere at svinge fremad. 

  Den rullende fornemmelse, man kan mærke i denne sko, hjælper med at skabende en fremadrettet bevægelse. 

  - Standard bredde
  - GUIDESOLE teknologi
  - Forbedret Løbeøkonomi

  Fakta
  Drop: 5mm
  Vægt: 299g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  1.300,00 kr

  Se detaljer

 • Performance SS Tee, Herre

  Asics T-shirt 

  Denne lækre t-shirt til mænd er oplagt at anvende til dine løbeture. Den er super blød og rigtig komfortable at have på uanset hvor lang din løbedistance er. Denne letvægts t-shirt er lavet i et super materiale, så den er dejlig let at have på. Slutteligt har t-shirten en Asics logo siddende på brystet, som giver refleks. 

  • Kølende og åndbar 
  • Forbliv tør 
  • Hurtig tørrende materiale 

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer

  Pris: 200,00 kr

  Tilbudspris 125,00 kr

  Se detaljer

 • Seamless SS Texture, Herre

  Asics Seamless SS Texture

  Alsidig løbetrøje fra ASICS som giver en behagelig og blød fornemmelse samt sikrer god åndbarhed på hele overkroppen. Med et sømløst design undgår du hud irritationer og du får en naturlig bevægelsesfrihed. Løbetrøjen er konstrueret i et sved- og fugtafledende materiale som sikrer at du kan holde dig tør og nedkølet under træningen. Refleksive detaljer på t-shirten sørger for at du kan løbe om aftenen eller i de tidlige morgentimer. 

  • Refleksive detaljer
  • Åndbar og hurtigtørrende
  • Sømløst design
  • Let

  Materiale
  Polyester: 78%
  Polyamid: 22%

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer

  Pris: 350,00 kr

  Tilbudspris 250,00 kr

  Se detaljer

 • MetaRide, Herre

  Asics MetaRide 

  MetaRide fra Asics er en revolutionerende løbesko, som indeholder de mest innovative teknologier fra Asics til dato. MetaRide er designet med det formål at øge løbe effektiviteten, så løberen kan løbe længere, nemmere. Meta Ride er en neutral løbesko, der kombinerer en blød landingszone med en sål med et kurvet design, og en stiv forfod. Dette nyskabende design mindsker den akkumulerede træthed, og øger løbe effektiviteten, ved reducere bevægelsen i ankelledet. MetaRide er dermed en perfekt sko til de lange udfordringer hvor løbeøkonomien skal optimeres, for at sætte ens nye Marathon eller halvmarathon rekord. 

  Den nyskabende sål på MetaRide kaldes GUIDESOLE teknologi og er lavet med to forskellige lag af skum. Det øverste lag er af et fastere FLYTEFOAM materiale, støttet af et FLYTEFOAM Propel lag. sammen skaber det en super stødabsorbering samtidig med at det giver sålen struktur. Propel teknologien er især med til at give skoen den bløde og bouncy fornemmelse, som er med til at give fornemmelsen af friskhed og fart på de lange træningsture. 

  Fakta
  Drop: 0mm
  Vægt: 311g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer

  Pris: 2.100,00 kr

  Tilbudspris 1.299,00 kr

  Se detaljer

 • Nimbus 21, Herre

  Asics Nimbus 21

  Her er svaret på en ny og forbedret version af Asics mest populære Nimbus serie. Skoen er ideel til den neutrale løber som ønsker en let løbesko der tilbyder ekstra komfort og høj stødabsorbering. Anvend skoen til tempoture, mængdetræningsture eller blot joggeture og bliv mødt af en behagelig følelse ved hvert skridt.

  Mellemsålen på den nye Nimbus 21 har bevaret den ekstremt stødabsorberende GEL i både forfod og hæl. Opdateringen i version 21 er det nye FlyteFoam Propel, som er mere bouncende og giver en højere energy return når du løber.

  Overdelen på Nimbus 21 er blevet opdateret med en ny mesh som er en jacquard mesh, der er lettere og mere åndbar end den tidligere. Derudover er skoen blevet en smule højere ude ved forfoden og bredere omkring storetåen.

  • Neutral
  • Optimal til mængde og tempo
  • Responsiv GEL og FlyteFoam Propel mellemsål
  • Jacquard mesh overdel

  Det synes vi hos Marathon Sport
  Lucas: Jeg synes den er mere behagelig at løbe i end den tidligere Nimbus 20. Den har fået en bedre pasform og er blevet meget blødere foran i skoen, hvilket jeg mærker meget som forfodsløber. Generelt og overordnet en super fin sko. 

  Fakta
  Drop: 13mm
  Vægt: 310g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer

  Pris: 1.500,00 kr

  Tilbudspris 999,00 kr

  Se detaljer

 • Gel-Cool Tank, Herre

  Asics Gel-Cool Tank

  Få din træning til at føles ubesværet og overskuelig med denne utrolig lette og åndbare tank top fra Asics. Den er konstrueret af ASICS eget højteknologiske materiale, C2, som afleder alt fugt væk fra kroppen og sørger for at holde dig nedkølet når du sveder. På denne måde føles enhver træning komfortabel og du undgår følelsen af at være indelukket. De dybe ærmer tilbyder en fri og naturlig bevægelighed.

  • Slim Fit
  • ASICS C2 teknologi
  • Åbne ærmer
  • Letvægtig

  Materiale
  Polyester: 100%

  Marathon Sport, Est. 1996v

  Vis detaljer

  Pris: 300,00 kr

  Tilbudspris 200,00 kr

  Se detaljer

 • Finish Advantage 2 Tight, Herre

  Asics Finish Advantage 2 Tight

  ASICS’ løbetights Finish Advantage 2 Tight til herrer er skabt til løbere, der vil flytte deres grænser. De har et støttende indlæg, som modvirker muskeltræthed, og refleksdetaljer, som øger synligheden, kileindlæg for komfort og spandex, der giver en perfekt pasform. Tightsene er desuden fremstillet i et hurtigttørrende, fugttransporterende materiale, som holder dig tør på hele løbeturen

  • Hurtigttørrende materiale
  • Støttende indlæg, som modvirker muskeltræthed
  • Komfortøgende kileindlæg
  • Kontrastindlæg for at opnå en Visible Tech-effekt
  • Refleksdetaljer, som øger synligheden
  • Reflekterende ASICS-spiral
  • Fleksibel spandex, der giver den perfekte pasform

  Materiale 56 % nylon 27% polyester 17 % spandex

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer

  Pris: 900,00 kr

  Tilbudspris 600,00 kr

  Se detaljer

 • Nimbus 21, Herre

  Asics Nimbus 21

  Her er svaret på en ny og forbedret version af Asics mest populære Nimbus serie. Skoen er ideel til den neutrale løber som ønsker en let løbesko der tilbyder ekstra komfort og høj stødabsorbering. Anvend skoen til tempoture, mængdetræningsture eller blot joggeture og bliv mødt af en behagelig følelse ved hvert skridt. Mellemsålen på den nye Nimbus 21 har bevaret den ekstremt stødabsorberende GEL i både forfod og hæl. Opdateringen i version 21 er det nye FlyteFoam Propel, som er mere bouncende og giver en højere energy return når du løber. Overdelen på Nimbus 21 er blevet opdateret med en ny mesh som er en jacquard mesh, der er lettere og mere åndbar end den tidligere. Derudover er skoen blevet en smule højere ude ved forfoden og bredere omkring storetåen. - Neutral - Optimal til mængde og tempo - Responsiv GEL og FlyteFoam Propel mellemsål - Jacquard mesh overdel Det synes vi hos Marathon Sport Lucas: Jeg synes den er mere behagelig at løbe i end den tidligere Nimbus 20. Den har fået en bedre pasform og er blevet meget blødere foran i skoen, hvilket jeg mærker meget som forfodsløber. Generelt og overordnet en super fin sko. Fakta Drop: 13mm Vægt: 310g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer

  Pris: 1.500,00 kr

  Tilbudspris 999,00 kr

  Se detaljer

 • FujiTrabuco 7 G-TX, Herre

  Asics FujiTrabuco 7 G-TX

  Den nyeste FujiTrabuco 7 G-TX fra Asics er den ideelle løbesko til off-road og trailløb. Skoen er konstrueret med DUOMAX og har derfor en forholdsvis høj stabilitet og ekstra grov ydersål, som gør den perfekt til overpronations løbere der ønsker at løbe trail. Mellemsålen er Asics' populære Flytefoam Lyte som giver en god responsivitet og et blødt afsæt. Bagpå foden er en ekstra GEL-pude som støtter foden mod det hårde og ujævne underlag. Skoen har fået en beskyttende plade i mellemsålen som sikrer mod sten og skarpe genstande. Overdelen på FujiTrabuco 7 G-TX er ekstremt holdbar og yderst afvisende overfor vand, mudder og andet smuds fra underlaget. Skoens overdel er konstrueret med det effektive GORE-TEX som holder din fod tør samtidig med den får maksimal åndbarhed. Ydersålen er Asics GRIB, som er ekstra grov, hvilket sikrer at du kan stå fast og effektivt mod jordens ujævne overflade. Ydersålen er inddelt i forskellige greb som egner sig bedst til hhv. ned og op ad bakke, og i siderne for stabilitetens skyld. Både foran og bagpå er skoen konstrueret med en gaiter som beskytter og holder foden på plads. - Stabil trailsko - Optimal til mængdetræning - GORETEX og trail overdel - Ekstra grov ydersål Fakta Drop: 8mm Vægt: 355g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer

  Pris: 1.250,00 kr

  Tilbudspris 699,00 kr

  Se detaljer

1 til 10 af 11

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2