Chat with us, powered by LiveChat

1-2 Dages Levering i1-2 dages levering i danmark

Fri Fragt

30 Dages Returret

Filtrering

Currently Shopping by

 1. Størrelse: 37 Fjern element L 43-46 Fjern element 2XL Fjern element 9,5 US Fjern element 11,5 US Fjern element

Herre - Altra

Her finder du vores brede sortiment af løbeudstyr til herre. Vi har et kæmpe stort udvalg af både løbesko, løbetøj, accessories og meget mere fra de mest populære og kvalitetsbevidste brands som Nike, adidas, New Balance, HOKA, Asics, Salomon og mange flere. Alt som er tilgængeligt herinde, vil også være muligt at afprøve i enten Østerbro eller Frederiksberg butikken.
Her finder du vores brede sortiment af Altra løbesko og trail gaiters. Vi tilbyder mange forskellige varianter af Altra løbesko, og har noget til enhver løber der ønsker en zero drop løbesko. Find her din racesko, mængdetræningssko eller træningssko.

7 vare(r)

pr. side

 • Escalante 2, Herre

  Altra Escalante 2

  Altras Escalante 2 er den nyeste opgradering af den gamle version. Stadig med sit velkendte 0mm drop og tilpasset den neutrale løber. Altra Escalante 2 en en allround løbesko som er ideel til både mængdetræning og hurtige tempoture.

  Mellemsålen er lavet i det meget responsive Altra Ego materiale, hvilket er med til at give en super stødabsorbering, samtidig med at du får en løbesko med en blød fornemmelse

  Overdelen på den nye Escalante 2 har fået en radikal opgradering: med et mere fast fit, føles foden mere sikkert på plads i Escalante 2, derudover er åndbarheden forbedret. Den har bibeholdt sin ekstra komfort og med FOOTSHAPE™ er der ekstra plads til tæerne og giver en naturlig fornemmelse.

  - Neutral
  - 0mm drop
  - Optimal til fart og mængde
  - Responsiv mellemsål
  - Letvægt

  Fakta
  Drop: 0mm
  Vægt: 260g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  1.200,00 kr

  Se detaljer

 • Timp 2, Herre

  Altra Timp 2

  Altra Timp 2 er en på alle måder forbedret trail løbesko. Altra har forvandlet Timp 2 så den nu er hele 20g lettere end dens forgænger Timp 1.5.
  Med en fleksibel mellemsål og en mesh overdel, som kan strække sig i alle retninger, er løbeskoen optimeret til at svæve henover udfordringer som sten og rødder på ens trailture.

  Timp 2 har fået opdateret mellemsålen til en blød Quantic mellemsål i fuld længde, der er med til at gøre Timp 2 lettere og mere elastisk end nogensinde. Udover en let mellemsål, har designerne gjort løbeskoen lettere og skabt en meget smooth fornemmelse på løbeturen ved at tilføje dybe flex-riller i hele mellemsålen. 
  Under foden graver den fantastiske MaxTrac ydersyl sine multidirektionelle tænder i næsten alle overflader, som man kan møde på sin vej. For at holde sten, støv og snavs væk er Timp 2 udstyret med et sytem der er kompatibelt med Altras 'gaiters', som er super smarte. 

  Fakta
  Drop: 0mm
  Vægt: 277g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer

  Pris: 1.350,00 kr

  Tilbudspris 1.080,00 kr

  Se detaljer

 • Escalante Racer, Herre

  Altra Escalante Racer

  Escalante Racer er en performance udgave af den velkendte Escalante. Denne sko er optimeret til at performe med en fastere overdel, lettere hælkappe og en smule hårdere mellemsål for optimeret energireturnering. Her får man altså en neutral performance løbesko i det klassiske Altra fit.

  Mellemsålen er på denne Escalante Racer model, lavet i et performance optimeret ALTRA EGO™ design. Den er altså en smule mere reponsonsiv end en normal Escalante for optimeret energireturnering. Dette spiller godt sammen med FOOTPOD™ TECHNOLOGY ydersålen, som hjælper med give foden et naturligt flex under løb. Escalante beholder den velkendte ZERO DROP™ PLATFORM, som placere forfod og hål i samme højde for et genneført low-impact løbemønster.

  Escalante Racer løbeskoen fra Altra, kan prøves og testes i vores løbebutikker i København.

  Fakta
  Drop: 0mm
  Vægt: 193g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  1.250,00 kr

  Se detaljer

 • Paradigm 4.5, Herre

  Altra Paradigm 4.5

  Altra Paradigm 4.5 er en alsidig løbesko med 0mm drop som er ideel at anvende til alt fra landevejs- og trailløb til fitness og cross-træning. Med skoens lidt tunge vægt er den bedst til mængdetræning. Kun få ændringer er lavet på denne nye model hvor de primære ændringer ses i overdelen. 

  Mellemsålen er fuld Altra EGO materiale som giver en komfortabel og blød løbefornemmelse. Paradigm 4.5 kommer med en komfortabel sål, der beskytter dine led ligegyldigt hvor langt du skal.

  Overdelen på Paradigm 4.5 er en engineered strikket mesh som har fået en opdatering siden sidste version, hvor små justeringer har forbedre komfort og fit. Overdelen er ekstra åndbar og tilbyder fødderne en komfortabel og fri bevægelse. Den former sig efter fodens former og undgår irritationer.

  - Neutral
  - Alsidig løbesko
  - Responsiv EGO mellemsål
  - Letvægt og åndbar mesh overdel

  Fakta
  Drop: 0mm
  Vægt: 298g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  1.450,00 kr

  Se detaljer

 • Duo 1.5, Herre

  Altra Duo 1.5

  Altra Duo 1.5 er et super godt valg til løberen, som ønsker en neutral løbesko med god stødabsorbering samtidig med en lav vægt. Denne løbesko fra Altra leverer en super stødabsorbering og beskyttelse fra sålen. 

  Mellemsålen er i Altras MAX-LT teknologi, som har en utrolig lav vægt i forhold til dens meget effektive stødabsorbering. På ydersålen er der placeret gummi strategiske steder for at øge holdbarheden. 

  Overdelen er i et blødt og komfortabelt knit materiale. Det er designet til at give et tæt fit, og yde god ventialtion, mens en opdateret hælkappe og pløs giver et mere komfortabelt og adaptivt fit. 

  Fakta
  Drop: 0mm
  Vægt 255g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer

  Pris: 1.250,00 kr

  Tilbudspris 899,00 kr

  Se detaljer

 • Torin Plush 4, Herre

  Altra Torin Plush 4

  Torin Plush 4 er designet til klare lange distancer med optimal komfort, Altra Torin Plush 4 får man altså en neutral luksus sko til mængdetræning. 

  Mellemsålen er med den nye repsonsive Quantic teknologi. Som øger mængden af responsivitet fra tidligere modeller. Torin 4 er dermed en sko som tilbyder nul drop og naturlig frihed i forfoden med en meget rummelig toebox. 

  Vælg Altra Torin Plush 4 til de længere ture hvor du vil have en meget komfortabel oplevelse uden følelsen af en tung og hård sko. 

  Fakta
  Drop: 0mm
  Vægt: 284

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  1.400,00 kr

  Se detaljer

 • Timp 1.5, Herre

  Altra Timp 1.5

  Altra Timp 1.5 er en på alle måder forbedret trail løbesko. Med en fleksibel mellemsål og en mesh overdel som kan strække i alle retninger. Er skoen optimeret til at svæve henover udfordringer som sten og rødder på ens trailture. Designet af Timp 1.5 er optimeret til at give et optimalt greb i underlaget, dette gøres med teknologien TRAILCLAW™ som er strategisk placeret under forfoden for at skabe greb i afsættet. DURATREAD™ ydersålen, er en gummi sål, som er designet med forbedret holdbarhed, og et forbedret greb i teknisk og udfordrende terræn. Fittet i Timp 1.5 er selvfølgelig i det velkendte Altra fit med plads i forfoden og med ZERO DROP™ PLATFORM for et mere flydende løbemønster gennem terrænet. Test Altra Timp 1.5 i en af vores to løbebutikker i København. Skriv endelig i vores Chat med spørgsmål eller ring til os, vi står altid klar til at hjælpe.

  Fakta Drop: 0mm Vægt: 298g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer

  Pris: 1.300,00 kr

  Tilbudspris 899,00 kr

  Se detaljer

7 vare(r)

pr. side