Chat with us, powered by LiveChat

1-2 Dages Levering i1-2 dages levering i danmark

Fri Fragt

30 Dages Returret

Filtrering

Currently Shopping by

 1. Størrelse: 7mm Fjern element XL (47-50) Fjern element IV 39-45 cm Fjern element 1 Fjern element 7,5 US Fjern element

Herre

Her finder du vores brede sortiment af løbeudstyr til herre. Vi har et kæmpe stort udvalg af både løbesko, løbetøj, accessories og meget mere fra de mest populære og kvalitetsbevidste brands som Nike, adidas, New Balance, HOKA, Asics, Salomon og mange flere. Alt som er tilgængeligt herinde, vil også være muligt at afprøve i enten Østerbro eller Frederiksberg butikken.

1 til 10 af 14

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 • Spike-Flat, Unisex

  Nike Spike Flat pigsko

  Nike Spike flat pigsko til baneløb hjælper dig med at yde dit optimale. Det er en ultimativ løbesko som er designet til både kvinder og mænd, som løber længere distancer på bane. Den tekniske overdel, der er konstrueret af mesh giver en ekstraordinær letvægtskomfort på dine løbeture. Zoom-Air enheden, der befinder sig i hælen giver en lavprofileret, responsiv dæmpning, mens hybridsålen giver en godt afsæt på hvert skridt du tager. 

  Pigskoen er komfortabel og hurtig og den anatomiske form sætter sig fast og behageligt rundt om foden og giver en let, dynamisk pasform. 

  Marathon Sport, Est. 1996
  Vis detaljer
  800,00 kr

  Se detaljer

 • Uncommon Run Tab, Herre

  Stance Uncommon Run Tab

  Stance har taget strømper til næste level. Med Uncommon RunTab får du et par løbestrømper som har et unikt fedt design, tilbyder maksimal åndbarhed og svedtransporterende elementer. Med en sømløs konstruktion ved både tå og hæl er du sikret at undgå irritationer og distrahering under træningen. Ankelstrømperne er konstrueret med åndbar mesh og anatomisk polstring som giver maksimal komfort uanset intensitet. 

  Materiale
  Nylon: 66%
  Polyester: 24%
  Bomuld: 6%
  Elastan: 4%

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  120,00 kr

  Se detaljer

 • Rival S 9, Unisex

  Nike Rival S 9

  Nike Rival S 9 er en banesko, som er designet til at hjælpe med, at performe ens optimale, på korte distancer, hækkeløb og andre begivenheder med hop. Skoen har et sikkert fit, som holder foden på plads, via et redesignet bånd omkring svangen, der holder foden i den korrekte position og øger komforten.
  Skoen har en blød fodformet sokkelinning, der giver en fantastisk komfort, mens den stive plade i sålen sørger for at sende dig afsted med maksimal kraft og hastighed. 

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  580,00 kr

  Se detaljer

 • Run Socks 3.0, Herre

  CEP Run Socks 3.0

  Den bedste løbestrømpe på markedet er blevet endnu bedre med denne version 3.0 af CEPs velkendte kompressionsstrømpe. 
  Den store forbedring i forhold til 2.0-versionen er at denne strømpes varme- og fugtregulerende egenskaber er blevet forbedret markant. 

  Strømpen har en optimal, anatomisk pasform, og trods det tyndere materiale er strømpen tilmed mere slidstærk.

  Run Socks 3.0 egner sig både som kompressionsstrømper til lange ture samt til restitution, hvor de også gavner tilbagestrømningen af blodet fra lægmusklerne. Underfoden er udformet i ekstra tykt materiale uden at være til hindring i skoen.

  Materiale
  Polyamid: 85%
  Spandex: 15%

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  400,00 kr

  Se detaljer

 • Victory Elite 2, Unisex

  Nike Victory Elite 2

  Victory Elite 2 er en let unisex-pigsko konstrueret med 6 stålpigge og et minimalistisk design. Den udvendige plade afstiver skoen for at sikre et energieffektivt afsæt, mens den på samme tid giver tilstrækkeligt efter i belastningszonerne.

  Phylon-mellemsålen giver skoens dens lave profil for et mere aggressivt afsæt, der støttes af de integrerede Flywires omkring fodryggen. Brug Victory Elite 2 til konkurrence og intervaltræning på bane og opnå nye resultater med denne hurtige sko.

  Marathon Sport, Est. 1996
  Vis detaljer
  1.200,00 kr

  Se detaljer

 • Bondi 6, Herre

  Hoka Bondi 6

  Den nye Bondi 6 er en banebrydende opgradering i HOKA familien som er tilegnet den neutrale løber der ønsker ekstra polstring og komfort. Den giver et fantastisk afsæt med den fulde EVA-mellemsål og er super velegnet til mængdetræning. Mellemsålen giver et let og balanceret afsæt som tilfører maksimal komfort ligegyldig distance. Ydersålen er konstrueret af letvægts gummi som giver et godt greb, men sikrer at skoen bevarer sin lette vægt. Overdelen er en åben og yderst åndbar mesh som tilfører fødderne maksimal ventilering. Derudover er skoen konstrueret med en fast hælkappe på indersiden som holder foden på plads. - Neutral - Optimal til mængdetræning - Fuld EVA-mellemsål - Letvægt og åndbar mesh overdel Fakta Drop: 4mm Vægt: 309g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer

  Pris: 1.450,00 kr

  Tilbudspris 1.199,00 kr

  Se detaljer

 • Adrenaline GTS 19, Herre

  Brooks Adrenaline GTS 19

  Dette er den nyeste og 19ende opdatering af Adrenaline serien, som er en stabil løbesko til løberen der overpronerer og har brug for ekstra støtte. Adrenaline GTS 19 er en god mængdetræningssko som har fået GuideRails støtte funktion som sikrer at kroppen holdes i opret position. Mellemsålen som er konstrueret af en kombination af BioMogo DNA og DNA LOFT giver en komfortabel løbefornemmelse med en god stødabsorbering og en blød stødpude. Disse funktioner hjælper dig når du skal lidt længere og gør skoen ekstra holdbar. Overdelen på skoen er opgraderet med en engineered mesh, som giver en bedre pasform og et federe design. Overdelen er konstrueret i et åndbart materiale som gør skoen god i alt slags vejr. - Stabilitet - Optimal til mængdetræning - Responsiv mellemsål - Engineered mesh overdel Fakta Drop: 12mm Vægt: 312g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer

  Pris: 1.200,00 kr

  Tilbudspris 899,00 kr

  Se detaljer

 • Zoom Rival XC

  Nike Zoom Rival XC Denne unisex løbesko er designet til terrænløb i atletikkens verden. Skoen er konstrueret med 6 pigge strategisk placeret under forfoden, så du opnår et optimalt afsæt med godt greb, dette greb spiller super godt sammen med en effektiv skummellemsål, i letvægtsklassen. Overdelen på Zoom Rival XC består af åndbar mesh og kommer med det klassiske Flywire-system, der sikrer stabilitet omkring mellemfoden. Skoens lave vægt på 200 g samt den responsive mellemsål og tynde mesh overdel, gør den super velegnet til terrændicipliner. Fakta Drop: 0mm Vægt: 200g Marathon Sport, Est. 1996 Vis detaljer
  580,00 kr

  Se detaljer

 • Zoom Rival D 10, Unisex

  Nike Zoom Rival D 10

  Zoom Rival D 10 er en banesko, som er designet til at hjælpe med, at performe ens optimale, på distancer mellem 800 og 5000m. Skoen har et sikkert fit, som holder foden på plads, via et redesignet bånd omkring svangen, der holder foden i den korrekte position og øger komforten. Zoom Rival D 10 har under hælen fået øget stødabsorbering. Forfoden har en Pebax plade, hvorpå der kan monteres op til 5 pigge. Overdelen er lavet i et let mesh, som giver super ventilation. Skoen vejer kun omkring 164g hvilket giver de bedste muligheder for at yde dit optimale.

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  580,00 kr

  Se detaljer

 • Zoom Rival XC, Unsiex

  Nike Zoom Rival XC

  Denne unisex løbesko er designet til terrænløb i atletikkens verden. Skoen er konstrueret med 6 pigge strategisk placeret under forfoden, så du opnår et optimalt afsæt med godt greb, dette greb spiller super godt sammen med en effektiv skummellemsål, i letvægtsklassen. Overdelen på Zoom Rival XC består af åndbar mesh og kommer med det klassiske Flywire-system, der sikrer stabilitet omkring mellemfoden. Skoens lave vægt på 200 g samt den responsive mellemsål og tynde mesh overdel, gør den super velegnet til terrændicipliner. Fakta Drop: 0mm Vægt: 200g Vis detaljer
  580,00 kr

  Se detaljer

1 til 10 af 14

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2