1-2 Dages Levering i1-2 dages levering i danmark

Fri Fragt

30 Dages Returret

Filtrering

Currently Shopping by

 1. Størrelse: 7mm Fjern element IV 39-45 cm Fjern element 1 Fjern element 7,5 US Fjern element 9,5 US Fjern element

Herre

Her finder du vores brede sortiment af løbeudstyr til herre. Vi har et kæmpe stort udvalg af både løbesko, løbetøj, accessories og meget mere fra de mest populære og kvalitetsbevidste brands som Nike, adidas, New Balance, HOKA, Asics, Salomon og mange flere. Alt som er tilgængeligt herinde, vil også være muligt at afprøve i enten Østerbro eller Frederiksberg butikken.

41 til 50 af 67

pr. side

Side:
 1. 3
 2. 4
 3. 5
 4. 6
 5. 7
 • CloudStratus, Herre

  ON Cloudstratus

  Cloudstratus er ONs nyeste skud på stammen, hvor stabilitet har været i højsæde i udviklingen af skoen. Dette har resulteret i, at skoen har endnu mere fokus på stabilitet end deres andre modeller og særligt er der fokus på stabilitet ved forfoden samt stødarbsobering. Skoen er tænkt til mængdetræning og er ideel til løberen, der har en lidt bredere fod.

  Skoen er bygget med to lags cloud, der er lagt oven på hinden, for at give ekstra stødabsorbering samt bounce. Sålen består af det helt nye Helion skum, der blev introduceret i forbindelse med lanceringen af Cloudswift i februar 2019. Helion skummet er blødere, temperatur resistent og mere fjedrende end det, der tidligere er blevet brugt af ON.
  De forbundne fordfods-clouds åbner op for en bedre performance. Den tilpassede struktur øger kontaktområdet, distribuerer tryk og forbedrer eksplosionsbevægelsen.

  Cloudstratus kommer med et helt nyt snøresystem, hvor der er gjort plads til et sæt huller mere for at give skoen mere rum i overdelen, så den kan passe til en endnu bredere fod. Dette forudsætter at man piller snørrebåndene ud og sætter dem i yderhullerne i stedet for. Derudover har skoen det såkaldte 'star-lacing'-system, der også er med til at give god plads i bredden til forfoden.

  Overdelen er konstrueret asymmetrisk og er lavet med bevægelse i tankerne. Den er lavet så skoen flexer der hvor din fod gør det, hvilket betyder at det eneste pres du føler undervejs, er de målsætninger du selv har sat dig. 

  • Stabilitetssko
  • Optimal til en bredere forfod
  • Nyt snøresystem
  • Helion skum

  Fakta
  Drop: 8mm
  Vægt: 308g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  1.400,00 kr

  Se detaljer

 • Pegasus 36, Herre

  Nike Pegasus 36

  Pegasus 36 er en opdateret version af Nike Pegasus 35, som er tilført betydelige teknologiske forbedringer. Denne version er en neutral, hurtig og responsiv løbesko, som er super velegnet til både mængdetræning og tempoture. Skoen er et godt valg til at slå personlige rekorder på længere distancer.

  Mellemsålen er ligesom Pegasus 35, en blanding af Nike Zoom Air og Cushlon foam, for at bevare den faste og responsive følelse, som modellen er kendt for. Formen på mellemsålen er ændret med inspiration fra Nike Vaporfly 4%. Den nye form tilbyder en ekstra stødabsorbering som forbedrer overgangen og fleksibiliteten. Ydersålen består af enkelte udskæringer, som synliggør Cushlon foam'et og forøger ydersålens fleksibilitet. 

  Overdelen på Pegasus 36 er udviklet fra nr. 35, da overdelen består af et specialudviklet mesh, der giver målrettet åndbarhed i områder med høj varmeudveksling. Hælkappen er blevet smallere mens pløsen fylder mindre uden der bliver gået på kompromis med komforten. Med integrerede Flywire-kabler støttes vristen i løbsafviklingen, og på denne nye model, er nederste snørehul rykket længere op på forfoden for en optimeret pasform. 

  • Neutral
  • Opdateret Pegasus 35 model
  • Optimal til mængde og fart
  • Responsiv Zoom Air og Cushlon mellemsål
  • Åndbar mesh overdel

  Fakta
  Drop: 10mm
  Vægt: 267g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer

  Pris: 1.000,00 kr

  Tilbudspris 799,00 kr

  Se detaljer

 • Free RN Flyknit 3.0, Herre

  Nike Free RN Flyknit 3.0

  Nike har revolutioneret deres gamle klassiker Nike Free 3.0, der nu kommer i en meget stretchy version, som ikke har snørebånd. Denne sko kan ses som et træningsredskab til dig som har lyst til at prøve en alternativ løbesko, der styrker din fod.

  Nike har bevaret tankegangen med den klassiske Nike Free sål som har 30% stødarbsobering i forhold til en normal sko. Dette betyder, at man med Nike Free 3.0 får en løbesko, der nærmer sig følelsen af at løbe i bare tæer, hvilket er med til at styrke muskulatoren i og omkring foden og dette vil i sidste ende give dig en bedre performance. 

  I sålen er der bøjelige riller fra hæl til tå som bøjer sig med foden. Den anatomiske ydersål følger fodens form og giver stødarbsorberende responsivitet. Derudover består skoen af en skummellemsål, der med enkelt tæthed sidder tæt omkring foden. I løbeskoen er der en indlægssål, som sørger for, at foden har bedre kontakt med jorden.

  Overdelen på Nike Free 3.0 er en kombination af Flyknit og det støttende og elastiske TPU-garn. Sammensætningen betyder, at skoen er meget let og føles som et ekstra hudlag. Derudover mindsker slip-on-designet trykket på vristen, så skoen føles ekstra let.

  • Overdel bestående af Flyknit og TPU-garn
  • Slip-on-design
  • Anatomisk ydersål
  • 30% stødarbsorbering styrker din fod

  Fakta
  Drop: 4mm
  Vægt: 207

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer

  Pris: 1.050,00 kr

  Tilbudspris 699,00 kr

  Se detaljer

 • Epic React Flyknit 2, Herre

  Nike Epic React Flyknit 2

  Nike er nu kommet med anden udgave af den populære og alsidige neutrale løbesko Nike Epic React Flyknit. Skoen er blevet optimeret på enkelte område for at skabe en endnu bedre sko en den allerede var med det nyskabende React skum. 

  Nike har med React skummet fundet opskriften på en sko, som kan det hele. De har udviklet et blødere, lettere, mere fjedrende og endnu mere slidstærkt skum, som giver en forrygende stødabsorbering. Nike og deres kemiske teknikere og udviklere har brugt adskillige år på at teste materialer og designmetoder, som dermed har resulteret i det revolutionerende Nike React skum. 

  Kombinationen af en blødere sål og den stadig ekstremt effektive stødabsorbering giver hvert skridt en energisk respons på hele løbeturen, uden at skoen føles tung på foden. Den nye Epic React 2 har fået en ny hælkappe som giver lidt ekstra støtte og til foden, ved at holde hælen bedre på plads. 

  Overdelen af skoen er simpel, hvor forfod, tåspids og svang er sammensat i ét stykke og er konstrueret til at skabe en optimal støtte, høj fleksibilitet samt god åndbarhed de steder, det er mest nødvendigt. Flyknit overdelen giver en super pakke af fleksiblitet, letvægt og komfort.

  Nike Epic React er en løbesko for alle slags løbere. Lige meget om du vil løbe langt, kort, hurtigt eller roligt, så er det den ideelle sko at have på.

  • Ekstrem slidstærk
  • Letvægtssko
  • Blødere sål
  • Effektiv stødabsorbering
  • Minimalistisk design

  Det synes vi hos Marathon Sport
  Cecilie: Meget positivt overrasket over kombinationen af Flyknit mesh og React sålen. Trods den behagelige sokkefornemmelse som overdelen giver, holdes min fod stadig på plads af den faste React mellemsål. Den har en utrolig let vægt og en responsivitet som holder ved kilometer efter kilometer. Jeg bruger skoen til alt lige fra mængde træning til interval- og tempoture. Jeg må sige at det er blevet min favorit sko pga. dens alsidighed.

  Fakta
  Drop: 10
  Vægt: 239g (US10)

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer

  Pris: 1.200,00 kr

  Tilbudspris 799,00 kr

  Se detaljer

 • Adizero Prime LTD, Unisex

  Adidas Adizero Prime LTD

  Denne Adizero prime limited edition sko er en neutral race løbesko, der passer til løbetræning på både asfalt og løbebane. Løbeskoene er utrolig lette, hvilket er med til at man kan opnå øget fart og tempo på sin løbetur. Skoen kan bruges til mange distancer, om det er til en tur på 5km eller et marathon, så er løbeskoen behagelig at løbe i. 

  Skoen er lavet af det populære Boost materiale, som giver noget ekstra energi samt bounce på afsættet. Skoen har en spændstig støddæmpning, som resulterer i øget returenergi på løbet.

  Løbeskoens letvægtsoverdel er lavet i strik, som tilpasser sig din fods skiftende form undervejs på din løbetur. Derudover består overdelen af et dobbelt snøresystem, der gør det let at få et præcist lockdown om foden.

  • Tætsiddende pasform
  • Boost-sål giver spændstig støddæmpning
  • Letvægtssko
  • Dobbelt snøresystem

  Det synes Rune fra Marathon Sport:
  Overordnet set er det en hurtig sko med rigtig god komfort. Primeknitoverdelen giver en perfekt pasform, idet den sidder godt tæt til foden uden at noget strammer. På trods af den tætsiddende overdel er der stadig tilpas smidighed i skoen, hvor der også er godt hold i hælkappen, der sørger for solid stabilitet til foden.

  Fakta
  Drop: 10mm
  Vægt: 220g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer

  Pris: 1.600,00 kr

  Tilbudspris 799,00 kr

  Se detaljer

 • Timp 1.5, Herre

  Altra Timp 1.5

  Altra Timp 1.5 er en på alle måder forbedret trail løbesko. Med en fleksibel mellemsål og en mesh overdel som kan strække i alle retninger. Er skoen optimeret til at svæve henover udfordringer som sten og rødder på ens trailture. Designet af Timp 1.5 er optimeret til at give et optimalt greb i underlaget, dette gøres med teknologien TRAILCLAW™ som er strategisk placeret under forfoden for at skabe greb i afsættet. DURATREAD™ ydersålen, er en gummi sål, som er designet med forbedret holdbarhed, og et forbedret greb i teknisk og udfordrende terræn. Fittet i Timp 1.5 er selvfølgelig i det velkendte Altra fit med plads i forfoden og med ZERO DROP™ PLATFORM for et mere flydende løbemønster gennem terrænet. Test Altra Timp 1.5 i en af vores to løbebutikker i København. Skriv endelig i vores Chat med spørgsmål eller ring til os, vi står altid klar til at hjælpe.

  Fakta Drop: 0mm Vægt: 298g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer

  Pris: 1.300,00 kr

  Tilbudspris 1.040,00 kr

  Se detaljer

 • Speedcross 5, Herre

  Salomon Speedcross 5

  Speedcross 5 er landet, er den nye generation af salomons populære og klassiske all-round Trailrunner. Med denne sko er Salomon gået tilbage til kernen af hvad som gør en Speedcross speciel god. Grebet er har fået en overhaling og er blevet optimeret. Især den nye dynamiske overdel skaber nye standarder, for performance og fit. Derudover har looket fået et løft og den nye Speedcross 5 står dermed super skarp. Grebet i Speedcross 5 er forbedret med større pigge, mere mellemrum og en anden geometrisk placering skaber et optimeret greb ved afsæt. Fittet er optimeret gennem Sensifit arme som flytter sig naturligt med foden, disse strammes ind og omfavner foden gennem det smarte Quicklace system. Stabiliteteten er også optimeret og skaber en mere stabil hæl gennem hele løbebevægelsen. Med Speedcross 5 får man altså en super Trailsko til de vådere og blødere underlag, når grebet er vigtigt og underlaget variere meget.

  Fakta Drop: 8mm Vægt: 320g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer

  Pris: 1.100,00 kr

  Tilbudspris 880,00 kr

  Se detaljer

 • Run Socks 3.0, Herre

  CEP Run Socks 3.0

  Den bedste løbestrømpe på markedet er blevet endnu bedre med denne version 3.0 af CEPs velkendte kompressionsstrømpe. 
  Den store forbedring i forhold til 2.0-versionen er at denne strømpes varme- og fugtregulerende egenskaber er blevet forbedret markant. 

  Strømpen har en optimal, anatomisk pasform, og trods det tyndere materiale er strømpen tilmed mere slidstærk.

  Run Socks 3.0 egner sig både som kompressionsstrømper til lange ture samt til restitution, hvor de også gavner tilbagestrømningen af blodet fra lægmusklerne. Underfoden er udformet i ekstra tykt materiale uden at være til hindring i skoen.

  Materiale
  Polyamid: 85%
  Spandex: 15%

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  400,00 kr

  Se detaljer

 • Superfly Elite, Unisex

  Nike Superfly Elite

  Det er 13 år siden Nike senest har opdateret denne fantastiske pigsko. Den er produceret i et højteknologisk design til banen og med et meget åndbart Flyweave stof som hjælper dig med at være nedkølet. Den innovative plade med pigge, der besidder otte aftagelige pigge giver et fremragende grip, der giver dig en storartet styrke mod mållinjen. 

  • Egner sig perfekt til 100-400m sprintere
  • Sømløs overdel for maksimal komfort
  • Ventilerende zoner

  Fakta
  151g

  Marathon Sport, Est. 1996 

  Vis detaljer
  1.200,00 kr

  Se detaljer

 • Ja Fly 3, Unisex

  Nike JA Fly 3

  Nike JA Fly 3 pigsko til baneløb hjælper dig med at yde dit optimale. Det er en ultimativ letvægtsko som er designet til 200m sprints til både kvinder og mænd. Skoen er designet med en lidt mere fast bund og ny vævet øverstykke som øger fleksibiliteten og støtten. Udover en opgradering af skoens funktionaliteter, leverer den også et mere moderne design med syningsløs og asymmetrisk front.

  Hælkappe er placeret lavt på skoen og reducerer anstrengelserne på akillessenen i kombination med et fleksibelt og letvægts bagstykke. Phylon mellemsål sørger for optimal støtte og komfort samt giver en blød overgang.
  Skoen er konstrueret med en Pebax spike plade som anvender en algoritme til at identificere hvilke zoner af stivhed og fleksibiltet der er brug for. Nike JA Fly leverer et optimalt greb på banen med sine 8 aftagelige spikes, som er lavet af rustfrit stål.

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  1.030,00 kr

  Se detaljer

41 til 50 af 67

pr. side

Side:
 1. 3
 2. 4
 3. 5
 4. 6
 5. 7