1-2 Dages Levering i1-2 dages levering i danmark

Fri Fragt

30 Dages Returret

Filtrering

Currently Shopping by

 1. On Sale Filter: Fjern element On Sale
 2. Størrelse: 7mm Fjern element IV 39-44 cm Fjern element 9,5 US Fjern element

Herre

Her finder du vores brede sortiment af løbeudstyr til herre. Vi har et kæmpe stort udvalg af både løbesko, løbetøj, accessories og meget mere fra de mest populære og kvalitetsbevidste brands som Nike, adidas, New Balance, HOKA, Asics, Salomon og mange flere. Alt som er tilgængeligt herinde, vil også være muligt at afprøve i enten Østerbro eller Frederiksberg butikken.

1 til 10 af 17

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 • Speedgoat 4, Herre

  Hoka One One Speedgoat 4

  Speedgoat 4 fra Hoka er en trailsko, som er designet til at udfordre alle typer teknisk terræn. Speedgoat 4 er en meget holdbar og stabil sko, som yder stor komfort i mange typer af terræn. Speedgoat 4 skiller sig ud fra Speedgoat 3 idet den er en smule bredere og sidder bedre på foden. På trods af det føles løbeskoen stadig stabil og man har stadig god kontrol. 
  Derudover har denne nye version et bedre grip i sålen, der sørger for at du står rigtig godt fast i mange forskellige slags trail terræn. Speedgoat 4 har også en redesignet overdel, der er mere robust og åndbar end dens forgængere. 

  Fakta
  Drop: 4mm
  Vægt: 306g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer

  Pris: 1.450,00 kr

  Tilbudspris 1.150,00 kr

  Se detaljer

 • Pegasus Turbo Shield WP, Herre

  Nike Pegasus Turbo Shield WP

  Denne løbesko fra Nike: Nike Pegasus Turbo Shield er oplagt til dine løbeture i disse kolde måneder, hvor vejret kan være rigtig ustabilt.Nike har designet løbeskoen til at være let og smart og i et vejrbestandigt design, så intet vejr kan stoppe dig på løbeturen, selv i disse til tider kolde og mørke måneder.

  Det yderste materiale på Pegasus Turbo Shield fra Nike er vandtætte, hvorfor dine fødder vil forblive tørre på løbeturen. Det er de forseglede sømme, som holder vandet ude af løbeskoen fra Nike. Ydersålen har fået designet kanaler, som hjælper dig med at få hurtigt greb på de til tider våde overflader.

  Gummiet som også er placeret på løbeskoen hjælper med at øge grebet, så du står mere fast. Det indvendige mesh har et bootie-design, som sørger for at løbeskoen sidder om din fod, som hvis du havde en sok på. Det giver også en åndbar komfort. Stropperne som er placeret gør det nemt og sikkert for dig at indstille og justere løbeskoen, så du kan tilpasse skoen på bedste vis, og du løber med en sikker fornemmelse.

  Nike Pegasus Turbo Shield har en lynlås placeret øverst, så du nemt kan tage løbeskoene af og på. Nike ZoomX-skummet giver en perfekt energiudbytte, så du får ekstra energi på løbeturen.

  Fakta
  Drop: 10mm
  Vægt: 240g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer

  Pris: 1.650,00 kr

  Tilbudspris 999,00 kr

  Se detaljer

 • Pegasus 36 Shield, Herre

  Nike Air Zoom Pegasus 36 Shield

  En oplagt løbesko til dig som løber i alt slags vejr, og som ugeneret kan løbe uden at få våde og kolde fødder. Pegasus 36 Shield er en opdateret version af Pegasus 35 Shield, som kan klare våde løbeture. Den er udstyret med en vandafvisende overdel samt en ydersål med riller, som giver et optimalt greb på de våde overflader. Skoen er lavet af et Meshmateriale, som omslutter foden som en strømpe, hvilket har den funktion, at du nemt kan ånde igennem skoen på dine løbeture. 

  • Reflekterende detaljer
  • Riller i ydersålen
  • Vandafvisende 

  Fakta
  Drop: 10mm
  Vægt: 235g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer

  Pris: 1.050,00 kr

  Tilbudspris 699,00 kr

  Se detaljer

 • Pegasus 36 Trail GTX, Herre

  Nike Pegasus 36 Trail GORE-TEX®

  Er du klar til de hårdeste og fedeste  trail spor. Løb på de mindre kendte stier i disse Pegasus 36 Trail GTX. De er designet med henblik på at modstå det hårde terræn og vejr. GORE-TEX® overdelen er beskytter mod vejret og holder ens fødder tøre.

  Pegasus 36 Trail har to enehder med Zoom Air skum i mellemsålen, hvilket medfører den velkendte Pegasus fornemmelse under løb. Mellemsålen giver en springy fornemmelse, mens ydersålen er udstyret med et aggressivt traction pattern, som giver foden et godt greb i underlaget. 

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer

  Pris: 1.200,00 kr

  Tilbudspris 1.050,00 kr

  Se detaljer

 • Odyssey React 2 Shield, Herre

  Nike Odyssey React Shield 2

  En løbesko som er lavet af et materiale, som får skoen til at virke dejlig let på dine løbeture. Skoen leverer en god støtte, og har på samme tid responsiv stødabsorbering i underfoden, som bidrager til en let og fjedrende oplevelse. Ydersålen er designet på en måde, hvor du får et godt greb på de våde overflader, idet klæbende gummi hjælper med at øge grebet. Skoen er ideel til tempoture, da sålen sørger for et godt greb og samtidlig giver en god affjedring for hvert et skridt. 

  Responsiv stødabsorbering
  Forseglede sømme
  Reflekterende detaljer
  Optimal støtte omkring anklen

  Fakta
  Drop: 10mm
  Vægt: 320


  Marathon Sport, Est. 1996

   

  Vis detaljer

  Pris: 1.150,00 kr

  Tilbudspris 799,00 kr

  Se detaljer

 • Cloudventure Peak, Herre

  On Cloudventure Peak

  Cloudventure Peak fra On er til løberen som gerne vil løbe trail og præstere sit maksimale. Med en grov ydersål, åndbar og vandafvisende mesh samt stærk snude får du en optimal trailsko til både hårde og blødere underlag.

  Skoen er konstrueret med CloudTec teknologi som giver en komfortabel følelse når du rammer den ustabile grund. For at bevare ON's populære beskyttelse, tilbyder teknologien 11 små greb som er designet specielt til stejle nedstigninger. Ydersålen er konstrueret af micro-engineered Grip-Rubber, som giver dig et sikkert og fast greb til jorden, hvilket gør det nemmere at løbe hurtigt i terræn. Ude ved tåspidsen er der påsat ekstra coating, som beskytter dine tæer mod sten og andre hårde overflader. 

  Overdelen er konstrueret af en letvægts coating som sørger for at holde vand og vind nogle lunde ude, samtidig med at dine fødder kan ånde. 

  • Neutral trailsko
  • Grip-Rubber
  • ClouldTec teknologi
  • Letvægtig, vandafvisende og åndbar mesh 

  Fakta
  Drop: 7mm
  Vægt: 283g

  Marathon Sport, Est. 1996

   

  Vis detaljer

  Pris: 1.300,00 kr

  Tilbudspris 1.040,00 kr

  Se detaljer

 • PulseBoost HD, Herre

  Adidas Pulseboost HD

  Gør dig klar til en masse hurtige kilometer rundt i byen med denne nye sko fra Adidas. Skoen er skabt med de nyeste teknologier, hvilket gør den responsiv og samtidig meget et godt greb om foden.

  Pulseboost HD har fået en ny mellemsål med en højere densitet end det traditionelle BOOST materiale. Dette gør skoen endnu mere responsiv og giver et højere energyreturn til løberen. 

  Overdelen er en knit overdel med tætstrikkede områder, der medvirker sig til at tilpasse sig foden, holder foden på plads og giver god komfort. Sålen er lavet af Continental Rubber, der gør den anvendelig til både vådt og tørt terræn.

  For at gøre skoen ekstra spændende er der blevet tilført en QR-kode på pløsen af skoen. Dette gør at man kan scanne koden og få information om lokale løbeture og anbefalede løberuter. Endnu en god måde at opleve byen på!

  - Oplev byen i Adidas Pulseboost HD

  - Responsiv løbesko med højt energyreturn

  - Anvendelig til vådt og tørt terræn med Cotinental Rubber sål

  Fakta
  Drop: 8 mm
  Vægt: 320 gram

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer

  Pris: 1.100,00 kr

  Tilbudspris 799,00 kr

  Se detaljer

 • MetaRide, Herre

  Asics MetaRide 

  MetaRide fra Asics er en revolutionerende løbesko, som indeholder de mest innovative teknologier fra Asics til dato. MetaRide er designet med det formål at øge løbe effektiviteten, så løberen kan løbe længere, nemmere. Meta Ride er en neutral løbesko, der kombinerer en blød landingszone med en sål med et kurvet design, og en stiv forfod. Dette nyskabende design mindsker den akkumulerede træthed, og øger løbe effektiviteten, ved reducere bevægelsen i ankelledet. MetaRide er dermed en perfekt sko til de lange udfordringer hvor løbeøkonomien skal optimeres, for at sætte ens nye Marathon eller halvmarathon rekord. 

  Den nyskabende sål på MetaRide kaldes GUIDESOLE teknologi og er lavet med to forskellige lag af skum. Det øverste lag er af et fastere FLYTEFOAM materiale, støttet af et FLYTEFOAM Propel lag. sammen skaber det en super stødabsorbering samtidig med at det giver sålen struktur. Propel teknologien er især med til at give skoen den bløde og bouncy fornemmelse, som er med til at give fornemmelsen af friskhed og fart på de lange træningsture. 

  Fakta
  Drop: 0mm
  Vægt: 311g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer

  Pris: 2.100,00 kr

  Tilbudspris 1.299,00 kr

  Se detaljer

 • Nimbus 21, Herre

  Asics Nimbus 21

  Her er svaret på en ny og forbedret version af Asics mest populære Nimbus serie. Skoen er ideel til den neutrale løber som ønsker en let løbesko der tilbyder ekstra komfort og høj stødabsorbering. Anvend skoen til tempoture, mængdetræningsture eller blot joggeture og bliv mødt af en behagelig følelse ved hvert skridt.

  Mellemsålen på den nye Nimbus 21 har bevaret den ekstremt stødabsorberende GEL i både forfod og hæl. Opdateringen i version 21 er det nye FlyteFoam Propel, som er mere bouncende og giver en højere energy return når du løber.

  Overdelen på Nimbus 21 er blevet opdateret med en ny mesh som er en jacquard mesh, der er lettere og mere åndbar end den tidligere. Derudover er skoen blevet en smule højere ude ved forfoden og bredere omkring storetåen.

  • Neutral
  • Optimal til mængde og tempo
  • Responsiv GEL og FlyteFoam Propel mellemsål
  • Jacquard mesh overdel

  Det synes vi hos Marathon Sport
  Lucas: Jeg synes den er mere behagelig at løbe i end den tidligere Nimbus 20. Den har fået en bedre pasform og er blevet meget blødere foran i skoen, hvilket jeg mærker meget som forfodsløber. Generelt og overordnet en super fin sko. 

  Fakta
  Drop: 13mm
  Vægt: 310g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer

  Pris: 1.500,00 kr

  Tilbudspris 999,00 kr

  Se detaljer

 • Free RN Flyknit 3.0, Herre

  Nike Free RN Flyknit 3.0

  Nike har revolutioneret deres gamle klassiker Nike Free 3.0, der nu kommer i en meget stretchy version, som ikke har snørebånd. Denne sko kan ses som et træningsredskab til dig som har lyst til at prøve en alternativ løbesko, der styrker din fod.

  Nike har bevaret tankegangen med den klassiske Nike Free sål som har 30% stødarbsobering i forhold til en normal sko. Dette betyder, at man med Nike Free 3.0 får en løbesko, der nærmer sig følelsen af at løbe i bare tæer, hvilket er med til at styrke muskulatoren i og omkring foden og dette vil i sidste ende give dig en bedre performance. 

  I sålen er der bøjelige riller fra hæl til tå som bøjer sig med foden. Den anatomiske ydersål følger fodens form og giver stødarbsorberende responsivitet. Derudover består skoen af en skummellemsål, der med enkelt tæthed sidder tæt omkring foden. I løbeskoen er der en indlægssål, som sørger for, at foden har bedre kontakt med jorden.

  Overdelen på Nike Free 3.0 er en kombination af Flyknit og det støttende og elastiske TPU-garn. Sammensætningen betyder, at skoen er meget let og føles som et ekstra hudlag. Derudover mindsker slip-on-designet trykket på vristen, så skoen føles ekstra let.

  • Overdel bestående af Flyknit og TPU-garn
  • Slip-on-design
  • Anatomisk ydersål
  • 30% stødarbsorbering styrker din fod

  Fakta
  Drop: 4mm
  Vægt: 207

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer

  Pris: 1.050,00 kr

  Tilbudspris 699,00 kr

  Se detaljer

1 til 10 af 17

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2