1-2 Dages Levering i1-2 dages levering i danmark

Fri Fragt

30 Dages Returret

Filtrering

Currently Shopping by

 1. Størrelse: 7mm Fjern element 1 Fjern element 9,5 US Fjern element M Fjern element

Herre

Her finder du vores brede sortiment af løbeudstyr til herre. Vi har et kæmpe stort udvalg af både løbesko, løbetøj, accessories og meget mere fra de mest populære og kvalitetsbevidste brands som Nike, adidas, New Balance, HOKA, Asics, Salomon og mange flere. Alt som er tilgængeligt herinde, vil også være muligt at afprøve i enten Østerbro eller Frederiksberg butikken.

1 til 10 af 318

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • 1080 v10, Herre

  New Balance 1080 v10 

  Med den nye 1080 fra New Balance får man en premium  neutral mængdetrænings løbesko, som er skabt gennem data fra løbere verden over, komfort i højeste klasse og dette bliver samlet i et nyt og modigt design. Den nye 1080 har en super fed kombination mellem blødhed og energiretunering som skal prøves.

  Mellemsålen er i det velkendte Fresh Foam, dette har dog gennem analyse af løber data fra hele verden, fået en stor opdatering. Her er især energireturneringen blevet bedre. Ydersålen i New Balance 1080 v10 er også blevet opdateret og det oppustede gummi er med til at skabe bedre flow mellem afsæt og landing. I sålen på 1080 v10 er der brugt laser engraveringer til at mindske vægten og skabe mere fleskibilitet. 

  Overdelen er lavet i en let performance knit overdel, formålet med denne er at skabe maksimal komfort, med et tæt og blødt fit. Den redesignede hælkappe, som kaldes Ultra Heel giver et bedre fit og hjælper også til det samlede løft i komfort som New Balance 1080 har fået.

  Fakta
  Drop: 8mm
  Vægt: 280g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  1.400,00 kr

  Se detaljer

 • Nimbus 22, Herre

  Asics Gel Nimbus 22

  Gel Nimbus 22 leverer den bedste stødabsorbering til dato i den neutrale Nimbus serie. Komfort og stødabsorberingen har været i fokus med denne nye 22. nimbus model. Dette ses blandt andet ved at vægten er gået en lille smule op med 10g. Tilgengæld giver dette en øget komfort og stødabsorbering, som er det hele værd når det handler om at få en bedre løbeoplevelse, på ens træningsture. 

  Den kendte Asics Gel teknologi fortsætter og bidrager med en øget beskyttelse mod stød, forbedret stødabsorbering og komfort i hver landing. Mellemsålen er i det lette og dynamiske Flytefoam, som giver et lækkert bounce og har en bedre holdbarhed. Flytefoam har en kan energiretunering, der hjælper en med at drive sit løb fremad. 

  Gel-Nimbus 22 har fået en ny dobbeltlag ovedel, som hjælper med en at holde foden bedre på plads, og dermed giver mere stabilitet. Denne nye overdel er derfor også med til at forbedre ventilationen fra tidligere modeller. 

  Fakt
  Drop: 10mm
  Vægt: 310g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  1.500,00 kr

  Se detaljer

 • Clean Combat Vest, Unisex

  Saysky Clean Combat Vest

  Clean Combat Vest er en løbevest fra SAYSKY, der er perfekt, som det yderste lag på efterårsløbeturen, med det vindbeskyttende materiale. Clean Combat Vest er som altid designet super skarpt og med denne løbevest får man en vest, med et fedt urban og afslappet look. 

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  600,00 kr

  Se detaljer

 • Classic Base 165 Tee, Unisex

  SAYSKY Classic Base 165 Tee

  SAYSKY Classic Base 165 Tee er en løbetrøje som er perfekt som det inderste lag, og er derfor optimal som baselayer.  Denne er optimal til efteråret og vinteren, i det varme og komfortable merino uld. 

  Pasformen er tæt og atletisk i denne SAYSKY Tee

  - 100% Merino Uld
  - 165 gsm Merino uld, perfekt til koldere temperaturer

  Marathon Sport, est. 1996

  Vis detaljer
  550,00 kr

  Se detaljer

 • Striped Base 165 LS, Unisex

  SAYSKY Striped Base 165 LS

  SAYSKY Striped Base 165 LS er en baselayer trøje elller løbetrøje som er perfekt som det inderste lag. og optimal til efteråret og vinteren. Den langærmede løbe bluse fra SAYSKY er lavet i 100% merino, og holder effektivt kroppen varm under løbeturen.

  Pasformen i denne løbebluse har et atletisk tætsiddende fit. 

  - 100% Merino Uld
  - 165 gsm Merino uld, perfekt til koldere temperaturer

  Marathon Sport, est. 1996

  Vis detaljer
  750,00 kr

  Se detaljer

 • Suffer Base 165 LS, Unisex

  SAYSKY Suffer Base 165 LS

  SAYSKY Suffer Base 165 LS er en baselayer trøje elller løbetrøje som er perfekt som det inderste lag. og optimal til efteråret og vinteren. Den langærmede løbe bluse fra SAYSKY er lavet i 100% merino uld, og kan modstå det meste barske vejr, som det danske eferår byder på. 

  Pasformen i denne løbebluse er atletisk og tætsiddende

  - 100% Merino uld
  - 165 gsm Merino uld, perfekt til koldere temperaturer

  Marathon Sport, est. 1996

  Vis detaljer
  750,00 kr

  Se detaljer

 • 600,00 kr

  Se detaljer

 • Clean Combat Jacket, Unisex

  Saysky Clean Combat Jacket

  Clean Combat Jacket er en løbejakke fra Saysky, der er perfekt, som det yderste lag på efterårsløbeturen, med det vindbeskyttende materiale. Som altid fra SAYSKY er designet super skarpt og med denne løbejakke får man en løbejakke, med et fedt urban og afslappet look. Løbejakken Clean Combat Jacket fra SAYSKY er super let og fylder meget ldit, den kan derfor nemt pakkes sammen under løb.

  Matarialet er det effektive SAYSKYDRY Fabric som holder dig tør under løb med effektiv svedafvisning. Jakken er derudover designet med høj vindbeskyttelse.

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  1.000,00 kr

  Se detaljer

 • Classic Pace Fleece, Unisex

  SAYSKY Classic Pace Fleece - Unisex Løbe Fleece

  Løb om vinteren i denne lækre og varme løbe fleece fra SAYSKY. Denne løbebluse er designet med det formål at holde dig varm på efterårs- og vinterløbeturene. Classic Pace Fleece har et atletisk fit og kan både fungere som yderste lag eller under en jakke på de mere blæsende dage.

  Vaffel fleece materiale
  - Længere ærmer og hul til tommelfinger
  - SAYSKY DRY Materiale for optimal svedabsorbering og komfort
  - Længere bagstykke for optimal varme og beskyttelse

  Materiale
  96% polyester
  4% spandex

  Marathon Sport, Est. 1996

   

  Vis detaljer
  800,00 kr

  Se detaljer

 • Cloudflow, Herre

  On Cloudflow

  "Genvejen til Runners High er nu endnu kortere med den nye On Cloudflow"

  Den nye Cloudflow er med tilføjelsen af Helion Superfoam nu endnu mere komfortabel og energireturneringen er blevet optimeret. Cloudflow er stadig en neutral løbesko og med feedback fra On Elite løbere er hver detalje vent og optimeret. 18 Cloud elementer er kombineret med det eksplosive Speedboard for at øge effektiviteten fra landing til afsæt. En opdatering af Cloud mønstret betyder også blødere forfod, og mere støtte ved højere hastigheder. 

  Overdelen er lavet i high-performance mesh. og med et nyt design af snørebåndsopsætningen får man et tættere fit og mere support i midtfoden. Hælkonstruktionen på Cloudflow har også fået et re-design, som giver et komfortabelt hold. 

  - Speedboard for optmial energireturnering 
  - Ny opstæning af Cloud elementer giver en blødere forfod
  - Overdelen tilbyder support til midfoden

  Birthe fra Marathon Sport siger om denne sko: "Den nye Cloudflow føles lettere end sin forgænger. Den er responsiv, altså dejlig kontant i landingen, mens overdelen giver en god svangstøtte."

  Fakta
  Drop: 6mm
  Vægt: 235g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  1.300,00 kr

  Se detaljer

1 til 10 af 318

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5