1-2 Dages Levering i1-2 dages levering i danmark

Fri Fragt

30 Dages Returret

Filtrering

Currently Shopping by

 1. Størrelse: 46-48 Fjern element 7mm Fjern element 28 Fjern element 9,5 US Fjern element XS Fjern element

Herre

Her finder du vores brede sortiment af løbeudstyr til herre. Vi har et kæmpe stort udvalg af både løbesko, løbetøj, accessories og meget mere fra de mest populære og kvalitetsbevidste brands som Nike, adidas, New Balance, HOKA, Asics, Salomon og mange flere. Alt som er tilgængeligt herinde, vil også være muligt at afprøve i enten Østerbro eller Frederiksberg butikken.

1 til 10 af 88

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Essential Running Jacket Ekiden, Herre

  Nike Essential Running Jacket Ekiden

  Nike Essential Running Jacket er perfekt som det yderste lag på dine løbeture. Den er produceret i et letvægtsmateriale, der er vandafvisende så du kan sagtens løbe i regnvejr med denne jakke. Der er lynlås på fronten af jakken, så du hurtigt og let kan få den af og på. Derudover har jakken lynlåslommer så du nemt kan have de vigtigste genstande med dig på løbeturen. 

  • Letvægtig løbejakke
  • Vandafvisende
  • Lynlåslommer

  Materiale
  Polyester: 100%

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  600,00 kr

  Se detaljer

 • Element HZ Running LS Top Ekiden, Herre

  Nike Element HZ Running LS Top Ekiden

  Denne fantastiske Nike Element løbetrøje er ideel at smide over hovedet som et ekstra sidste lag, da den kan tilføre dig ekstra varme og holde kulden ude. Den er produceret i et materiale, der føles blødt og behageligt så du kan fokusere maksimalt på din løbetur eller træning. 
  Lynlåsen der går halvt ned gør, at du selv kan tilpasse hvordan trøjens ventilation skal være. Der er også en lynlås i siden, der sørger for, at du let kan trække den over hovedet. 

  • Ekstra lag til kolde dage
  • Blødt og behageligt materiale
  • Fedt design

  Materiale
  Nylon: 100%

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  530,00 kr

  Se detaljer

 • Dri-Fit Running SS Tee Ekiden, Herre

  Nike Dri-Fit Running SS Tee Ekiden

  Denne lækre løbetrøje fra Nike er perfekt til racedage med dens fede design, der ærer japansk kultur med dens 'special edition'-grafik. Trøjen er produceret i et svedtransporterende materiale, der er med til at give en optimal komfort på dine løbeture. Derudover hjælper Dri-FIT-teknologien med at holde dig tør, komfortabel og fokuseret når det bare skal handle om at løbe. 

  • Japansk-inspireret design
  • Svedtransporterende materiale
  • Dri-FIT-teknologi: Holder dig tør, komfortabel og fokuseret

  Materiale
  Bomuld: 57%
  Polyester: 43%

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  240,00 kr

  Se detaljer

 • Phenom Running Pant Ekiden, Herre

  Nike Phenom Running Pant Ekiden

  Denne lækre løbebuks fra Nike er designet til at være et ekstra lag på de koldere og våde løbeture. Træningsbukserne er produceret i et materiale, der hjælper dig med at forblive varm og tør, mens der er lynlåse ved anklerne, der sørger for at du let kan få dem af og på. Løbebukserne har et behageligt fit idet de er stretchy, sidder normalt ved lårene og strammer lidt mere ind under knæene. 

  • Gode som et ekstra lag
  • Lynlås ved anklerne
  • Behageligt fit

  Materiale
  Polyester: 92%
  Spandex: 8%

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  900,00 kr

  Se detaljer

 • Club Pullover Hoodie Ekiden, Herre

  Nike Club Pullover Hoodie Ekiden

  Denne Club Pullover Hoodie fra Nike er super blød og giver dig en skøn og komfortabel følelse når du har den på. Den har en lomme, der giver dig ekstra varme og sørger for, at du kan have de vigtigste genstande med dig rundt. Den er en del af Nikes Ekiden Pack, hvilket afspejler sig i dens fede design. 

  • Blød og varm hoodie
  • Lomme til opbevaring
  • Lækkert design

  Materiale
  Bomuld: 80%
  Polyester: 20%

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  400,00 kr

  Se detaljer

 • Pegasus Turbo Shield WP, Herre

  Nike Pegasus Turbo Shield WP

  Denne løbesko fra Nike: Nike Pegasus Turbo Shield er oplagt til dine løbeture i disse kolde måneder, hvor vejret kan være rigtig ustabilt.Nike har designet løbeskoen til at være let og smart og i et vejrbestandigt design, så intet vejr kan stoppe dig på løbeturen, selv i disse til tider kolde og mørke måneder.

  Det yderste materiale på Pegasus Turbo Shield fra Nike er vandtætte, hvorfor dine fødder vil forblive tørre på løbeturen. Det er de forseglede sømme, som holder vandet ude af løbeskoen fra Nike. Ydersålen har fået designet kanaler, som hjælper dig med at få hurtigt greb på de til tider våde overflader.

  Gummiet som også er placeret på løbeskoen hjælper med at øge grebet, så du står mere fast. Det indvendige mesh har et bootie-design, som sørger for at løbeskoen sidder om din fod, som hvis du havde en sok på. Det giver også en åndbar komfort. Stropperne som er placeret gør det nemt og sikkert for dig at indstille og justere løbeskoen, så du kan tilpasse skoen på bedste vis, og du løber med en sikker fornemmelse.

  Nike Pegasus Turbo Shield har en lynlås placeret øverst, så du nemt kan tage løbeskoene af og på. Nike ZoomX-skummet giver en perfekt energiudbytte, så du får ekstra energi på løbeturen.

  Fakta
  Drop: 10mm
  Vægt: 240g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer

  Pris: 1.650,00 kr

  Tilbudspris 999,00 kr

  Se detaljer

 • Pegasus 36 Ekiden, Herre

  Nike Pegasus 36

  Pegasus 36 er en opdateret version af Nike Pegasus 35, som er tilført betydelige teknologiske forbedringer. Denne version er en neutral, hurtig og responsiv løbesko, som er super velegnet til både mængdetræning og tempoture. Skoen er et godt valg til at slå personlige rekorder på længere distancer.

  Mellemsålen er ligesom Pegasus 35, en blanding af Nike Zoom Air og Cushlon foam, for at bevare den faste og responsive følelse, som modellen er kendt for. Formen på mellemsålen er ændret med inspiration fra Nike Vaporfly 4%. Den nye form tilbyder en ekstra stødabsorbering som forbedrer overgangen og fleksibiliteten. Ydersålen består af enkelte udskæringer, som synliggør Cushlon foam'et og forøger ydersålens fleksibilitet. 

  Overdelen på Pegasus 36 er udviklet fra nr. 35, da overdelen består af et specialudviklet mesh, der giver målrettet åndbarhed i områder med høj varmeudveksling. Hælkappen er blevet smallere mens pløsen fylder mindre uden der bliver gået på kompromis med komforten. Med integrerede Flywire-kabler støttes vristen i løbsafviklingen, og på denne nye model, er nederste snørehul rykket længere op på forfoden for en optimeret pasform. 

  • Neutral
  • Opdateret Pegasus 35 model
  • Optimal til mængde og fart
  • Responsiv Zoom Air og Cushlon mellemsål
  • Åndbar mesh overdel

  Fakta
  Drop: 10mm
  Vægt: 223g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  1.030,00 kr

  Se detaljer

 • UltraBoost 20, Herre

  Adidas UltraBoost 20

  UltraBoost har fået en opdatering og med den nye UltraBoost 20 får man en mere spændstig neutral løbesko en forgængeren. Mellemsålen er i det super effektive Boost materiale som arbejder super godt sammen med en fleksibel ydersål, for at give en fantastisk stødabsorbering. 

  Overdelen på UltraBoost 20 har fået en stor opdatering og er nu desigent med Tailored Fibre Placement teknologi (TFP), med denne teknologi dannes der sygninger over hver milimeter for at give et optimalt lock-down af foden. 

  Denne Space Race Release farve af UltraBoost 20 er en collaboration mellem adidas og det amerikanske laboratorium ISS, sammen ønsker adidas og ISS at udforske hvordan atleter hernede på jorden kan forbedre deres evner. 

  Fakta
  Drop: 10mm
  Vægt: 310g

  Vis detaljer
  1.500,00 kr

  Se detaljer

 • Zoom Fly 3 PRM, Herre

  Nike Zoom Fly 3

  Zoom Fly har fået en fantastisk opdatering og nu endnu tættere på Nikes Vaporfly 4%, som Eliud Kipchoge satte verdensrekord i ved Berlin Marathon i september 2018. 

  Der er ny fuld længde carbon plade indbygget i mellemsålen, der giver fremdrift og spændstighed. Mellemsålen er nu med Nikes patenterede React skum, der sikrer bedst mulige løbeøkonomi. Overdelen er den, der skiller sig mest ud fra Nike Zoom Fly 2 (Flyknit), da den har en mere gennemsigtig og lysere overdel med et nyt snøresystem, der giver en mere justerbar pasform. Skoens forskydning er designet til at minimere belastningen omkring akilles. Derudover er sålen gjort blødere og med en højere bue. 

  Skoen er træningssko til den daglige hurtige træning eller konkurrence fra 5 km til marathon.

  Fakta 

  Drop: 10mm 
  Vægt: 255g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  1.300,00 kr

  Se detaljer

 • Epic React Flyknit 2 SE, Herre

  Nike Epic React Flyknit 2


  Nike er nu kommet med anden udgave af den populære og alsidige neutrale løbesko Nike Epic React Flyknit. Skoen er blevet optimeret på enkelte område for at skabe en endnu bedre sko en den allerede var med det nyskabende React skum.

  Nike har med React skummet fundet opskriften på en sko, som kan det hele. De har udviklet et blødere, lettere, mere fjedrende og endnu mere slidstærkt skum, som giver en forrygende stødabsorbering. Nike og deres kemiske teknikere og udviklere har brugt adskillige år på at teste materialer og designmetoder, som dermed har resulteret i det revolutionerende Nike React skum.

  Kombinationen af en blødere sål og den stadig ekstremt effektive stødabsorbering giver hvert skridt en energisk respons på hele løbeturen, uden at skoen føles tung på foden. Den nye Epic React 2 har fået en ny hælkappe som giver lidt ekstra støtte og til foden, ved at holde hælen bedre på plads.

  Overdelen af skoen er simpel, hvor forfod, tåspids og svang er sammensat i ét stykke og er konstrueret til at skabe en optimal støtte, høj fleksibilitet samt god åndbarhed de steder, det er mest nødvendigt. Flyknit overdelen giver en super pakke af fleksiblitet, letvægt og komfort.

  Nike Epic React er en løbesko for alle slags løbere. Lige meget om du vil løbe langt, kort, hurtigt eller roligt, så er det den ideelle sko at have på.

  - Ekstrem slidstærk
  - Letvægtssko
  - Blødere sål
  - Effektiv stødabsorbering
  - Minimalistisk design

  Det synes vi hos Marathon Sport
  Cecilie: Meget positivt overrasket over kombinationen af Flyknit mesh og React sålen. Trods den behagelige sokkefornemmelse som overdelen giver, holdes min fod stadig på plads af den faste React mellemsål. Den har en utrolig let vægt og en responsivitet som holder ved kilometer efter kilometer. Jeg bruger skoen til alt lige fra mængde træning til interval- og tempoture. Jeg må sige at det er blevet min favorit sko pga. dens alsidighed.

  Fakta
  Drop: 10
  Vægt: 239 (US10)

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer

  Pris: 1.200,00 kr

  Tilbudspris 799,00 kr

  Se detaljer

1 til 10 af 88

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5