Chat with us, powered by LiveChat

1-2 Dages Levering i1-2 dages levering i danmark

Fri Fragt

30 Dages Returret

Filtrering

Currently Shopping by

 1. Størrelse: 38-42 Fjern element 7mm Fjern element IV 39-45 cm Fjern element 1 Fjern element 7,5 US Fjern element

Herre

Her finder du vores brede sortiment af løbeudstyr til herre. Vi har et kæmpe stort udvalg af både løbesko, løbetøj, accessories og meget mere fra de mest populære og kvalitetsbevidste brands som Nike, adidas, New Balance, HOKA, Asics, Salomon og mange flere. Alt som er tilgængeligt herinde, vil også være muligt at afprøve i enten Østerbro eller Frederiksberg butikken.

1 til 10 af 13

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 • Alphafly Next%, Herre

  Nike Air Zoom Alphafly Next%

  Som efterfølger til Nike Vaporfly Next% kommer nu den seneste store nyhed fra Nike til at bryde alle rekorder med – Nike Air Zoom Alphafly Next%. Skoen har været længe imødeset siden Eliud Kipchoge satte en uofficiel verdensrekord på marathon i dem i oktober 2019.

  Sålen er stadig med det meget responsive ZoomX skum og nu med hele 39,5mm i sålen. I forfoden har man så placeret to Zoom Air puder for at gøre den endnu blødere og dermed give mere energi retur samt skåne fødderne mest muligt. Der er stadig en carbonplade i sålen men nu en smule stivere end i Vaporfly Next%, så du dermed bliver skubbet endnu mere fremad i dit afsæt.

  Overdel er lavet i et nyt materiale fra Nike, der hedder Atomknit. Man har taget det tidligere Flyknit materiale og strakt fibrene ud, så overdelen nu er endnu lettere, mere åndbar og samtidig kan absorbere mere fugt.

  Skoene egner sig rigtig godt til langdistance konkurrencer fra 5 km til marathon men kan også være skoene du tager på til dine intervaller eller tempoture.

  Så søger du en sko med max stødabsorbering med max energy return og fremdrift i dit afsæt samtidig med den skal være super let og super hurtig, så er dette måske skoen til dig.

  • Den hurtigste løbesko til dato
  • Maksimal stødabsorbering
  • Perfekt til konkurrencer og tempoture
  • Let og åndbar overdel

  Fakta
  Vægt: 210g
  Drop: 4mm

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  2.450,00 kr

  Se detaljer

 • Spike-Flat, Unisex

  Nike Spike Flat pigsko

  Nike Spike flat pigsko til baneløb hjælper dig med at yde dit optimale. Det er en ultimativ løbesko som er designet til både kvinder og mænd, som løber længere distancer på bane. Den tekniske overdel, der er konstrueret af mesh giver en ekstraordinær letvægtskomfort på dine løbeture. Zoom-Air enheden, der befinder sig i hælen giver en lavprofileret, responsiv dæmpning, mens hybridsålen giver en godt afsæt på hvert skridt du tager. 

  Pigskoen er komfortabel og hurtig og den anatomiske form sætter sig fast og behageligt rundt om foden og giver en let, dynamisk pasform. 

  Marathon Sport, Est. 1996
  Vis detaljer
  800,00 kr

  Se detaljer

 • Rival S 9, Unisex

  Nike Rival S 9

  Nike Rival S 9 er en banesko, som er designet til at hjælpe med, at performe ens optimale, på korte distancer, hækkeløb og andre begivenheder med hop. Skoen har et sikkert fit, som holder foden på plads, via et redesignet bånd omkring svangen, der holder foden i den korrekte position og øger komforten.
  Skoen har en blød fodformet sokkelinning, der giver en fantastisk komfort, mens den stive plade i sålen sørger for at sende dig afsted med maksimal kraft og hastighed. 

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  580,00 kr

  Se detaljer

 • Run Socks 3.0, Herre

  CEP Run Socks 3.0

  Den bedste løbestrømpe på markedet er blevet endnu bedre med denne version 3.0 af CEPs velkendte kompressionsstrømpe. 
  Den store forbedring i forhold til 2.0-versionen er at denne strømpes varme- og fugtregulerende egenskaber er blevet forbedret markant. 

  Strømpen har en optimal, anatomisk pasform, og trods det tyndere materiale er strømpen tilmed mere slidstærk.

  Run Socks 3.0 egner sig både som kompressionsstrømper til lange ture samt til restitution, hvor de også gavner tilbagestrømningen af blodet fra lægmusklerne. Underfoden er udformet i ekstra tykt materiale uden at være til hindring i skoen.

  Materiale
  Polyamid: 85%
  Spandex: 15%

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  400,00 kr

  Se detaljer

 • Victory Elite 2, Unisex

  Nike Victory Elite 2

  Victory Elite 2 er en let unisex-pigsko konstrueret med 6 stålpigge og et minimalistisk design. Den udvendige plade afstiver skoen for at sikre et energieffektivt afsæt, mens den på samme tid giver tilstrækkeligt efter i belastningszonerne.

  Phylon-mellemsålen giver skoens dens lave profil for et mere aggressivt afsæt, der støttes af de integrerede Flywires omkring fodryggen. Brug Victory Elite 2 til konkurrence og intervaltræning på bane og opnå nye resultater med denne hurtige sko.

  Marathon Sport, Est. 1996
  Vis detaljer
  1.200,00 kr

  Se detaljer

 • Bondi 6, Herre

  Hoka Bondi 6

  Den nye Bondi 6 er en banebrydende opgradering i HOKA familien som er tilegnet den neutrale løber der ønsker ekstra polstring og komfort. Den giver et fantastisk afsæt med den fulde EVA-mellemsål og er super velegnet til mængdetræning. Mellemsålen giver et let og balanceret afsæt som tilfører maksimal komfort ligegyldig distance. Ydersålen er konstrueret af letvægts gummi som giver et godt greb, men sikrer at skoen bevarer sin lette vægt. Overdelen er en åben og yderst åndbar mesh som tilfører fødderne maksimal ventilering. Derudover er skoen konstrueret med en fast hælkappe på indersiden som holder foden på plads. - Neutral - Optimal til mængdetræning - Fuld EVA-mellemsål - Letvægt og åndbar mesh overdel Fakta Drop: 4mm Vægt: 309g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer

  Pris: 1.450,00 kr

  Tilbudspris 1.199,00 kr

  Se detaljer

 • Zoom Rival XC

  Nike Zoom Rival XC Denne unisex løbesko er designet til terrænløb i atletikkens verden. Skoen er konstrueret med 6 pigge strategisk placeret under forfoden, så du opnår et optimalt afsæt med godt greb, dette greb spiller super godt sammen med en effektiv skummellemsål, i letvægtsklassen. Overdelen på Zoom Rival XC består af åndbar mesh og kommer med det klassiske Flywire-system, der sikrer stabilitet omkring mellemfoden. Skoens lave vægt på 200 g samt den responsive mellemsål og tynde mesh overdel, gør den super velegnet til terrændicipliner. Fakta Drop: 0mm Vægt: 200g Marathon Sport, Est. 1996 Vis detaljer
  580,00 kr

  Se detaljer

 • Zoom Rival D 10, Unisex

  Nike Zoom Rival D 10

  Zoom Rival D 10 er en banesko, som er designet til at hjælpe med, at performe ens optimale, på distancer mellem 800 og 5000m. Skoen har et sikkert fit, som holder foden på plads, via et redesignet bånd omkring svangen, der holder foden i den korrekte position og øger komforten. Zoom Rival D 10 har under hælen fået øget stødabsorbering. Forfoden har en Pebax plade, hvorpå der kan monteres op til 5 pigge. Overdelen er lavet i et let mesh, som giver super ventilation. Skoen vejer kun omkring 164g hvilket giver de bedste muligheder for at yde dit optimale.

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  580,00 kr

  Se detaljer

 • Zoom Rival XC, Unsiex

  Nike Zoom Rival XC

  Denne unisex løbesko er designet til terrænløb i atletikkens verden. Skoen er konstrueret med 6 pigge strategisk placeret under forfoden, så du opnår et optimalt afsæt med godt greb, dette greb spiller super godt sammen med en effektiv skummellemsål, i letvægtsklassen. Overdelen på Zoom Rival XC består af åndbar mesh og kommer med det klassiske Flywire-system, der sikrer stabilitet omkring mellemfoden. Skoens lave vægt på 200 g samt den responsive mellemsål og tynde mesh overdel, gør den super velegnet til terrændicipliner. Fakta Drop: 0mm Vægt: 200g Vis detaljer
  580,00 kr

  Se detaljer

 • MD500 V6, Unisex

  New Balance MD500 V6

  MD500 V6 fra New Balance er en all-around pigsko til både kvinder og mænd. Skoen er en hurtig, let og aggressiv pigsko, som giver maksimal fart og har et ultra fast greb. Skoen er konstrueret med en 6-spike Pebax® plade og EVA hæl-kile som gør skoen mere støttende og derfor ideel til at konkurrere på alle distancer på track. Dens lette vægt, tætsiddende pasform og syningsløse overdel giver en følelse af lethed og du undgår irritationer på fødderne. - All-around pigsko - 6-spike Pebax® plade og EVA hæl-kile - Letvægt og syningsløs mesh overdel Fakta Vægt: 162g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  750,00 kr

  Se detaljer

1 til 10 af 13

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2