Asics

GT-1000 11 GS, Børn

299,00 kr 550,00 kr
På lager
SKU
1014A237
Gratis Fragt
fra 199,-
30 Dages Returret
1-2 Dages Levering
Chat med en løbeekspert
Brug for hjælp?
Bruger du vores chat eller ringer til os, vil du altid modtage service fra en vores trænede løbeeksperter, som du også finder i vores fysiske butikker
SALE

Asics GT-1000 11 PS

Med GT-1000 fås en komfortabel og praktisk løbesko til børn, som kan bruges til alle slags sportsgrene og hverdags brug for en aktiv sjæl. Løbeskoene giver optimal støtte i form af en anelse pronation og god stødabsorbering.

SÅL

Sålen består af et mellemlag fyldt med EVA-skum og Asics´ klassiske GEL. EVA-skummet giver i svangen en let pronationsstøtte, som er mild men stadig støtter optimalt. GEL i hælen sørger for øget stødabsorbering, samt komfort i både landing og afsæt. Ydersålen på GT-1000 PS er konstrueret med materiale som giver et godt greb i underlaget og sørger for at skoen fungerer optimalt på både våde og glatte dage.

OVERDEL

Overdelen er let og sørger for maksimal åndbarhed samt en behagelig pasform som holder foden stabil og på plads. Det lette materiale i overdelen sørger ydermere for et godt airflow i skoen, så fødderne kan holdes nedkølet og tilpasse.

BRUG DEN TIL

Brug løbeskoen til alle former for sport og hverdagsbrug til børn.

  • Praktisk løbesko til børn
  • Let pronationsstøtte
  • Åndbar overdel

Specifikationer
Brand Asics
Drop 7mm
Vægt 170g
Til Toppen