1-2 dages levering | Gratis levering | 30 dages returret

Forerunner 735XT Run-Bundle Forerunner 735XT Run-Bundle
Hold musen henover billedet for at zoome
Tilbud

Forerunner 735XT Run-Bundle

Garmin Forerunner 735XT Run-Bundle

Bliv en bedre atlet med dette multisportsur, der giver skarp konkurrence til storebroren Forerunner 920XT. Forerunner 735XT tilbyder et hav af træningsfunktioner, men uret hjælper dig også med at restituere mere effektivt, så du strategisk kan planlægge din træning.

Forerunner 735XT kommer med den håndledsbaserede pulsteknologi, Garmin Elevate, der læser din puls direkte gennem urets optiske pulsmåler og fortæller dig om pulsslag og pulszone. Med uret følger tilmed et pulsbælte.

Af løbefunktioner kan bl.a. løbsberegner, omgangstid og løbedynamik nævnes, men uret gemmer på mange flere og meget mere avancerede funktioner til den ambitiøse atlet. Forerunner 735XT er i sandhed et fuldvoksent triathlon-ur med specifikke aktivitetsprofiler til hver disciplin.

Uret giver dig også avanceret data om svømme- og cykledynamik samt løbedynamik som tid med jordkontakt pr. skridt, skridtlængde, vertikal ratio m.m. (kræver run eller tri bælte). Til hverdag fortæller den indbyggede aktivitetsmåler dig om din kalorieforbrænding og antal skridt, mens den også kan måle din søvnrytme om natten.

Uret vejer blot 40,2 g og kommer med en blød gummirem, der gør uret behageligt at bære under træning. I urtilstand holder batteriet i op til 11 dage, op til 14 timer i GPS-tilstand og op til 24 timer i UltraTrac-tilstand, hvor GPS’en delvist slås fra.

Forerunner 735XT kan endvidere give dig direkte besked om bl.a. SMS’er, mails og opkald fra din telefon, og med Connect IQ kan du tilpasse uret med nye og brugertilpassede urskiver, apps og lignende.

Køb Forerunner 735XT Run-Bundle online på MarathonSport.dk, hele Danmarks specialbutik for løbere.

Lagerstatus: På lager

Pris: 4.199,00 kr

Special Price 2.399,00 kr

Mærke

Garmin

Du er sikret

1-2 dages levering
Læs mere

Fri fragt
Læs mere

30 dages returret
Læs mere

 

Yderligere information

Yderligere information

Farve Sort
Størrelse Onesize
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
kr
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
og modtag seneste nyt om
produkter og events
Tilmeld