Garmin

Forerunner 945 LTE

4.399,00 kr 5.299,00 kr
På lager
SKU
010-02383
Gratis Fragt
30 Dages Returret
1-2 Dages Levering
Chat med en løbeekspert
Brug for hjælp?
Bruger du vores chat eller ringer til os, vil du altid modtage service fra en vores trænede løbeeksperter, som du også finder i vores fysiske butikker

Garmin Forerunner 945 LTE

Ny og opdateret version af Garmins populære Forerunner 945. LTE-udgaven er 2mm tyndere end det oprindelige FR945, men med samme levetid i batteriet. Med LTE får du LTE tilslutning, så du har mulighed for at connecte med familie og venner, som kan tracke dine sportslige aktiviteter live. Uret er et lækkert multisportsur til atleten, der ønsker den nyeste teknologi på håndleddet. Med en vægt på blot 50g er uret også egnet til hverdagsbrug, hvor det endvidere er muligt at udskifte QuickFit-remme med ét enkelt klik.

FUNKTIONER

Dette løbeur har Garmins funktion ‘LTE connectivity’, der gør at du kan oprette forbindelse med venner og familie, som kan tracke dine sportsaktiviteter, mens det sker. Har du brug for hjælp kan du sende beskeder til dine nødkontakter eller Garmin IERCC, som er en døgnåben nødhjælpscentral.

Forerunner 945 LTE evaluerer på præstationsstatistikker som VO2-max, aerobe og anaerobe træningseffekter og træningsstatus, der informerer om, hvorvidt du presser dig selv for hårdt eller undertræner. Multisportsuret kan derudover præstere avancerede fysiologiske målinger, såsom justeringer for varme, status for højdeakklimatisering og restitutionstid.

Du kan med Garmin Forerunner 945 LTE synkronisere din yndlingsmusik fra din egen MP3-samling eller udvalgte musiktjenester såsom Spotify og Deezer. Du kan downloade op til 1000 sange på uret, der kan parres med Bluetooth hovedtelefoner for at få telefonfri lytning.

Derudover kan du med Garmin Forerunner 945 LTE nyde fordelen ved hurtig, kontaktløs betaling fra håndleddet med Garmin PayTM, så du kan lade kontanter og kort blive hjemme. Det smarte sportsur har også indbygget kort i fuld farve, som kan guide dig på dine ture, så du ikke farer vild.

Uret kommer med indbygget pulsmåler, barometer, højdetryksmåler, elektronisk kompas og træningsstatus, Garmin PayTM, indbygget kort og sporing,

Specifikke aktivitetsprofiler byder bl.a. på udendørs løb, indendørs løb, triatlon, bassinsvømning m.m. Uret er det oplagte valg for den kræsne atlet, der ønsker et bredt udvalg af tekniske funktioner for flere aktiviteter, da uret er den perfekte digitale træningspartner.

FAKTA

  • Vægt: 49g
  • Display: 1,2"
  • Batteri Smartwatch-tilstand: Op til 2 uger
  • Batteri i GPS-tilstand med musik: Op til 12 timer
  • Batteri i GPS-tilstand: Op til 35 timer
  • Batteri i GPS-tilstand med musik og LTE: Op til 7 timer
  • Vandtæthedsklassifikation: 5 ATM (50 meter)

Specifikationer
Brand Garmin
Køn Unisex
Farve Sort
Vægt 49g
Til Toppen