Garmin

Forerunner 55

1.449,00 kr 1.699,00 kr
På lager
SKU
010-02562
Gratis Fragt
fra 199,-
30 Dages Returret
1-2 Dages Levering
Chat med en løbeekspert
Brug for hjælp?
Bruger du vores chat eller ringer til os, vil du altid modtage service fra en vores trænede løbeeksperter, som du også finder i vores fysiske butikker
SALE

Garmin Forerunner 55

Garmin Forerunner 55 er en super opgradering af Forerunner 45. Med en vægt på blot 37g er uret også egnet til hverdagsbrug, hvor det endvidere er muligt at udskifte QuickFit-remme med ét enkelt klik. Forerunner 55 er et brugervenligt løbeur, der via GPS registrerer distance, tempo, kalorier, tid og meget mere.

FUNKTIONER

Forerunner 55 adskiller sig fra forgængeren idet uret kan give dig anbefalinger til din kommende træning baseret på din træningshistorik og fitness niveau. Derudover kan Forerunner 55 give forudsigelser på, hvor længe du vil være om at nedlægge en given distance samt fortælle dig hvor lang restitution din krop behøver efter du har udført en aktivitet. Derudover kan du nu planlægge din træning og indtaste et tempo, som uret sørger for at du holder undervejs i din træning.

Løbeuret overvåger din puls på håndleddet dag og nat og du kan med uret registrere daglige skridt, distance, forbrændte kalorier og endda søvn, hvis du bærer uret døgnet rundt. Sportsuret har en række tilsluttede FUNKTIONER som via smart-notifikationer holder dig opdateret for indkomne opkald og SMS'er. Derudover uploader løbeuret automatisk data til Garmin ConnectTM onlineunivers og LiveTrack samtidig med at du kan bruge uret til betjening af musik som afspilles på din smartphone.

Forerunner 55-modellen kommer med sikkerheds- og sporingsfunktioner, som gør at du nemt kan dele din placering med valgte nødkontakter, hvis du skulle have brug for hjælp. Det smarte løbeur kommer også med Body Battery funktionen, som hjælper dig med at optimere din krops energi, da den bruger indsamlede data til at måle dine energireserver, så du kan planlægge din dag, for at optimere tider for hvile og aktivitet.

Løbeuret kan derudover kobles op med Garmin Coach appen, der kan lægge træningsplaner for dig og hjælpe dig med at komme i mål med dine målsætninger. Specifikke aktivitetsprofiler byder bl.a. på udendørs løb, indendørs løb på bane, løbebånd, cykling, crosstrainer m.m.

FAKTA

  • Vægt: 36g
  • Display: 1,04"
  • Batteri Smartwatch-tilstand: op til to uger
  • Batteri i GPS-tilstand: op til 20 timer
  • Vandtæthedsklassifikation: 5 ATM (50 meter)

Specifikationer
Brand Garmin
Køn Unisex
Farve Sort
Vægt 36g
Til Toppen