Forerunner 45S

1.199,00 kr 1.699,00 kr
Ikke på lager
SKU
010-02156-10

Garmin Forerunner 45

Garmin Forerunner 45 er en vild opgradering af Forerunner 35. Med en vægt på blot 36g er uret også egnet til hverdagsbrug, hvor det endvidere er muligt at udskifte QuickFit-remme med ét enkelt klik. Forerunner 45 er et brugervenligt løbeur, der via GPS registrerer distance, tempo, kalorier, tid og meget mere.

FUNKTIONER

Løbeuret overvåger din puls på håndleddet dag og nat og du kan med uret registrere daglige skridt, distance, forbrændte kalorier og endda søvn, hvis du bærer uret døgnet rundt. Sportsuret har en række tilsluttede FUNKTIONER som via smart-notifikationer holder dig opdateret for indkomne opkald og SMS'er. Derudover uploader løbeuret automatisk data til Garmin ConnectTM onlineunivers og LiveTrack samtidig med at du kan bruge uret til betjening af musik som afspilles på din smartphone.

Forerunner 45-modellen kommer med sikkerheds- og sporingsfunktioner, som gør at du nemt kan dele din placering med valgte nødkontaker, hvis du skulle have brug for hjælp. Det smarte løbeur kommer også med Body Battery funktionen, som hjælper dig med at optimere din krops energi, da den bruger indsamlede data til at måle dine energireserver, så du kan planlægge din dag, for at optimere tider for hvile og aktivitet.

Løbeuret kan derudover kobles op med Garmin Coach appen, der kan lægge træningsplaner for dig og hjælpe dig med at komme i mål med dine målsætninger. Specifikke aktivitetsprofiler byder bl.a. på udendørs løb, indendørs løb på bane, løbebånd, cykling, crosstrainer m.m.

FAKTA

  • Vægt: 36g
  • Display: 1,65"
  • Batteri Smartwatch-tilstand: op til 7 dage
  • Batteri i GPS-tilstand: op til 13 timer
  • Vandtæthedsklassifikation: 5 ATM (50 meter)

Specifikationer
Brand Garmin
Color White
Størrelse (US) Small 39mm
Chat med en løbeekspert
Brug for hjælp?
Bruger du vores chat eller ringer til os, vil du altid modtage service fra en vores trænede løbeeksperter, som du også finder i vores fysiske butikker
Gratis Fragt
30 Dages Returret
Til Toppen