Garmin

Forerunner 265

3.699,00 kr 3.899,00 kr
På lager
SKU
010-02810
Gratis Fragt
fra 199,-
30 Dages Returret
1-2 Dages Levering
Chat med en løbeekspert
Brug for hjælp?
Bruger du vores chat eller ringer til os, vil du altid modtage service fra en vores trænede løbeeksperter, som du også finder i vores fysiske butikker
SALE

Garmin Forerunner 265

Træn fremragende med Forerunner® 265 GPS-smartwatch til løb. Den farverige AMOLED-touchscreen skiller sig ud, mens morgenrapporten med HRV-status giver indsigt i dit helbred (de viste data er beregnet til at være en tæt vurdering af de registrerede målinger). Funktionen klar til træning – som fortæller dig, når du er klar til en effektiv session – hjælper dig med at nå dine mål.

FUNKTIONER

Lysende klar AMOLED-touchscreen med traditionel knapstyring; letvægtsdesign i 46 mm-størrelse. Op til 13 dages batterilevetid i smartwatch-tilstand og op til 20 timer i GPS-tilstand Så snart du vågner, får du din morgenrapport med en oversigt over din søvn, restitution, træningsprognose sammen med HRV-status, hvor klar du er til træning og vejret (de viste data er beregnet til at være en tæt vurdering af de registrerede målinger) Planlæg din løbsstrategi med daglige anbefalede personligt tilpassede træninger baseret på det løb og den bane, du indtaster i Garmin Connect™ appen, og se derefter løbs-widgeten på dit ur. De daglige anbefalede træninger tilpasser sig efter hver løbetur, så de passer til din ydeevne og restitution Scoren for, hvor klar du er til træning, er baseret på søvnkvalitet, restitution, træningsbelastning og HRV-status, der afgør, om du er klar til at træne hårdt og få mest muligt ud af din træning (de viste data er beregnet til at være en tæt vurdering af de registrerede målinger) 30+ indbyggede aktivitetsprofiler, der inkluderer løb, triatlon, cykling, svømning i åbent vand og meget mere Ved hjælp af indikatorer som eksempelvis HRV-status, din seneste træningshistorik og ydeevne får du indblik i din samlede træningsindsats – og om du træner effektivt, optimalt eller for hårdt (de viste data er beregnet til at være en tæt vurdering af de registrerede målinger)

FAKTA

  • Batteri normal tilstand: op til 13 dage
  • Batteri i GPS-tilstand: op til 20 timer

Specifikationer
Brand Garmin
Køn Unisex
Til Toppen