Garmin

Fenix 7S Pro Sapphire Solar

6.299,00 kr 7.399,00 kr
På lager
SKU
010-02776
Gratis Fragt
fra 199,-
30 Dages Returret
1-2 Dages Levering
Chat med en løbeekspert
Brug for hjælp?
Bruger du vores chat eller ringer til os, vil du altid modtage service fra en vores trænede løbeeksperter, som du også finder i vores fysiske butikker
SALE

Garmin Fenix 7S Pro Sapphire Solar

Garmin Fenix 7S Pro Sapphire Solar er det ultimative multisport GPS-smartwatch, der er optimeret til mindre håndled og designet til at yde hele dagen, hver dag. Gå ud over dine grænser med avancerede træningsfunktioner, sundheds- og wellness-registrering døgnet rundt og en LED-lommelygte. Få op til 14 dages batteritid i smartwatch-tilstand med 3 timers direkte sollys (50.000 lux) pr. dag takket være Power Sapphire™ urglas med solopladning.

FUNKTIONER

Multisport GPS-ur med en skærm på 1,2" Prime; i en robust fiberforstærket polymerurkasse på 42 mm med en urkrans og et bagdæksel i stål eller titanium.

Den nye stigningsscore måler din løbestyrke/udholdenhed under opstigning og måler dine fremskridt over tid.

Udholdenhedsfunktion der kombinerer træningsdata fra alle dine sportsaktiviteter, så du får et bedre indblik i, hvordan din træning påvirker din generelle udholdenhed.

Få et mere fuldstændigt billede af din generelle sundhed, træning og restitution med døgnovervågning af din sundhed og velvære, f.eks. HRV-status og Pulse Ox, hvilket hjælper med højdeakklimatisering. Prioritér hvile og restitution med avanceret søvnovervågning (dette er ikke medicinsk udstyr, og de viste data er beregnet til at være en tæt vurdering af registrerede målinger. Pulse Ox er ikke tilgængelig i alle lande).

Opnå fokuseret træning med håndledsbaseret løbeeffekt, styrketræningsfunktioner og avancerede tempoindstillinger, der måler dine resultater på løbsdagen.

Funktioner til morgenrapport og træningsparathed kombinerer dine sundheds- og træningsdata og giver nemmere fortolkning og analyse.

FAKTA

  • Vægt: 58g
  • Display: 1,2”
  • Batteritid: Op til 14 dage i smartwatch-tilstand med solopladning i 3 timers direkte sollys (50.000 lux) pr. dag.
  • Batteri i GPS-tilstand: Op til 46 timer i GPS-tilstand med solopladning
  • Vandtæthedsklassifikation: 10ATM (100m)

Specifikationer
Brand Garmin
Køn Unisex
Til Toppen