Garmin

Fenix 7 Sapphire Solar

Ikke på lager
SKU
010-02540
Gratis Fragt
fra 199,-
30 Dages Returret
1-2 Dages Levering
Chat med en løbeekspert
Brug for hjælp?
Bruger du vores chat eller ringer til os, vil du altid modtage service fra en vores trænede løbeeksperter, som du også finder i vores fysiske butikker

Garmin Fenix 7 Sapphire Solar

Garmin Fenix 7 er lavet til alle slags sportslige aktiviteter, samt udendørsaktiviteter hvor der er brug for GPS, pulsmåler og sundhedsdata døgnet rundt. Det mellemste ur i den nye Fenix 7 serie, er Fenix 7 Sapphire Solar uret, som er udstyret med både touchskærm, safirglas og solar funktion, så batterilevetiden forlænges ved hjælp af solens stråler.

FUNKTIONER

Det nye Fenix 7 fra Garmin har fået touchskærm, sammen med en kombineret Solar funktion og Safirglas. Uret leverer forlænget batteri levetid ved hjælp af solens stråler gennem solar-kanten på uret, og hvor urets glas består af det ekstra slidstærk safirglas, som næsten er umuligt at ridse. Batterilevetiden for Fenix 7 solar med GPS tændt kan holde i op til 73 timer, før det trænger til ny opladning. Derudover har det nye Fenix 7 54% mere solar overflade end Fenix 6 Pro Solar.

Derudover har uret også fået en udvidet Race Predictor og Real-Time Stamina, som på din løbetur kan give dig et estimat på, hvor lang tid du kan holde dit pace, og hvad du cirka kan gennemføre på. Alt dette er baseret på dine tidligere træningspas, hvorefter uret også giver dig estimeret tider på 5k, 10k, hm og marathon.

Uret har forudindlæste aktivitetsprofiler til løb, trailløb, svømning, løb, cykling, vandring, roning, skiløb og golf. Den avancerede træningsmåler indeholder både løbedynamik, varme- og højdejusteret VO2-max, restitutionsanbefaling samt ClimbPro stigningsværktøjet til at se dine aktuelle og kommende stigninger, hældning, distance og højdeforøgelse. Med den indbyggede energiovervåger kan du tilmed måle, hvornår du er klar til at være aktiv, eller når du har brug for hvil. Smart-FUNKTIONER giver dig mulighed for at modtage e-mails, sms'er og notifikationer direkte på uret.

Med tur-retur-funktionen kan du indtaste en distance, som du gerne vil løbe, og få forslag til ruter, der vil føre dig tilbage til start. GNSS understøttelsen giver dig adgang til globale navigationssatelitsystemer, hvor GPS ikke er tilstrækkelig. ABC-sensorer giver dig adgang til højdemåling af højdedata, trykhøjdemåler til at se vejret og et treak-et elektronisk kompas. Sikkerheds- og sporingsFUNKTIONERne i uret registrerer hvis der er sket en hændelse, og sender din position til nødkontakter.

Uret tillader, at du kan gemme op til 2000 sange og have adgang til streaming-apps som Spotify, Deezer og lytning via Bluetooth. Herudover kan du lade dankortet blive hjemme og betale med kontaktløs betaling via uret (med deltagende udbydere). Med Connect IQ kan du downloade apps, brugerdefinerede urskiver og tilføje datafelter.

FAKTA

  • Vægt: 73g
  • Display: 1.3”
  • Batteri Smartwatch-tilstand: Op til 22 dage
  • Kombineret batteriforlængende Solar og slidstærke Sapphire glas
  • Udvidet Race Predictor
  • Trådløse teknologier: Bluetooth, WI-FI, og ANT+

Specifikationer
Brand Garmin
Køn Unisex
Farve Sort
Til Toppen