Garmin

Fenix 7 Pro Sapphire Solar

6.299,00 kr 7.399,00 kr
På lager
SKU
010-02777
Gratis Fragt
fra 199,-
30 Dages Returret
1-2 Dages Levering
Chat med en løbeekspert
Brug for hjælp?
Bruger du vores chat eller ringer til os, vil du altid modtage service fra en vores trænede løbeeksperter, som du også finder i vores fysiske butikker
SALE

Garmin Fenix 7 Pro Sapphire Solar

Garmin Fenix 7 Pro Sapphire Solar er det ultimative multisport GPS-smartwatch, som er designet til at yde hele dagen, hver dag. Gå ud over dine grænser med avancerede træningsfunktioner, sundheds- og wellness-registrering døgnet rundt og en LED-lommelygte. Få op til 22 dages batteritid i smartwatch-tilstand med 3 timers direkte sollys (50.000 lux) pr. dag takket være Power Sapphire™ urglas med solopladning.

FUNKTIONER

Multisport GPS-ur med en skærm på 1,3" Prime; i en robust fiberforstærket polymerurkasse på 47 mm med en urkrans og et bagdæksel i titanium.

Ridseresistent Power Sapphire™ urglas med solopladning benytter solens energi for at give ugevis af batteritid i smartwatch-tilstand.

Den nye stigningsscore måler din løbestyrke/udholdenhed under opstigning og måler dine fremskridt over tid.

Den nye udholdenhedsfunktion kombinerer træningsdata fra alle dine sportsaktiviteter, så du får et bedre indblik i, hvordan din træning påvirker din generelle udholdenhed.

Opnå fokuseret træning med håndledsbaseret løbeeffekt, styrketræningsfunktioner og avancerede tempoindstillinger, der måler dine resultater på løbsdagen.

Få et mere fuldstændigt billede af din generelle sundhed, træning og restitution med døgnovervågning af din sundhed og velvære, f.eks. HRV-status og Pulse Ox, hvilket hjælper med højdeakklimatisering. Prioritér hvile og restitution med avanceret søvnovervågning (dette er ikke medicinsk udstyr, og de viste data er beregnet til at være en tæt vurdering af registrerede målinger. Pulse Ox er ikke tilgængelig i alle lande).

FAKTA

  • Vægt: 73g
  • Display: 1,3”
  • Batteritid: Op til 22 dage i smartwatch-tilstand med solopladning i 3 timers direkte sollys (50.000 lux) pr. dag.
  • Batteri i GPS-tilstand: Op til 73 timer i GPS-tilstand med solopladning.
  • Vandtæthedsklassifikation: 10ATM (100m)

Specifikationer
Brand Garmin
Køn Unisex
Til Toppen