Garmin

Fenix 6S Pro Solar

5.699,00 kr 6.799,00 kr
På lager
SKU
010-02409
Gratis Fragt
30 Dages Returret
1-2 Dages Levering
Chat med en løbeekspert
Brug for hjælp?
Bruger du vores chat eller ringer til os, vil du altid modtage service fra en vores trænede løbeeksperter, som du også finder i vores fysiske butikker

Garmin Fenix 6S Pro Solar

Fenix 6S Pro Solar er et GPS-multisportsur konstrueret i et robust design med 1,2" skærm. Uret har håndledsbaseret pulsmåling og Pulse Ox sensorer til måling af, hvor godt din krop absorberer ilt. Denne udgave har solopladning med Power Glass og nye aktivitetsprofiler som indendørs klatring, Bouldering og Surf.

FUNKTIONER

PacePro funktionen hjælper dig med at holde dit pace samt med en niveau-justeret vejledning, når du løber en rute, mens TopoActive Europakort hjælper dig til let at kunne navigere på dine outdoor-eventyr i hele verden.

Uret har et batteri, der kan lades op gennem solen og som giver op til 9 dages batterilevetid i smartwatch-tilstand og 28 timer i GPS-tilstand med solopladning. Den smarte strømstyring giver indsigt i hvordan forskellige indstillinger og sensorer påvirker urets batterilevetid, og tillader samtidig batteriforlængende ændringer mens du er aktiv.

Uret har forudindlæste aktivitetsprofiler til løb, trailløb, svømning, løb, cykling, vandring, roning, skiløb og golf. Den avancerede træningsmåler indeholder både løbedynamik, varme- og højdejusteret VO2-max, restitutionsanbefaling samt ClimbPro stigningsværktøjet til at se dine aktuelle og kommende stigninger, hældning, distance og højdeforøgelse. Med den indbyggede energiovervåger kan du tilmed måle, hvornår du er klar til at være aktiv, eller hvornår du har brug for hvile. Smart-FUNKTIONER giver dig mulighed for at modtage e-mails, sms'er og notifikationer direkte på uret.

Med tur-retur-funktionen kan du indtaste en distance, som du gerne vil løbe, og få forslag til ruter, der vil føre dig tilbage til start. GNSS understøttelsen giver dig adgang til globale navigationssatellitsystemer, hvor GPS ikke er tilstrækkelig. ABC-sensorer giver dig adgang til højdemåling af højdedata, trykhøjdemåler til at se vejret og et treak-set elektronisk kompas. Sikkerheds- og sporingsfunktionerne i uret registrerer, hvis der er sket en hændelse, og sender din position til nødkontakter.

Uret tillader, at du kan gemme op til 2000 sange og have adgang til streaming-apps som Spotify, Deezer og lytning via Bluetooth. Herudover kan du lade dankortet blive hjemme og betale med kontaktløs betaling via uret (med deltagende udbydere). Med Connect IQ kan du downloade apps, brugerdefinerede urskiver og tilføje datafelter.

FAKTA

  • Vægt: 61g
  • Display:1,2”
  • punktform
  • Batteri Smartwatch-tilstand: Op til 9 dage / op til 10,5 dage med solopladning
  • Batteri i GPS-tilstand: Op til 25 timer / op til 28 timer med solopladning
  • Batteri i GPS-tilstand og musik: Op til 6 timer
  • Batteri i spare-tilstand: Op til 34 dage / 59 dage med solopladning
  • Trådløse teknologier: WiFi, Bluetooth og ANT+

Specifikationer
Brand Garmin
Farve Beige
Vægt 61g
Til Toppen