Garmin

Fenix 6S Pro Rose Gold

Ikke på lager
SKU
010-02159-11
Gratis Fragt
fra 199,-
30 Dages Returret
1-2 Dages Levering
Chat med en løbeekspert
Brug for hjælp?
Bruger du vores chat eller ringer til os, vil du altid modtage service fra en vores trænede løbeeksperter, som du også finder i vores fysiske butikker

Garmin Fenix 6S Pro

Fenix 6S Pro er et GPS-multisportsur konstrueret i et robust design med 1,2" skærm. Uret har håndledsbaseret pulsmåling og Pulse Ox sensorer til måling af, hvor godt din krop absorberer ilt.

FUNKTIONER

PacePro funktionen hjælper dig med at holde dit pace samt med en niveau-justeret vejledning, når du løber en rute, mens TopoActive Europakort hjælper dig til let at kunne navigere på dine outdoor-eventyr i hele verden.

Uret har et internt, genopladeligt litiumbatteri, som giver op til 9 dages batterilevetid i smartwatch-tilstand, 6 timer i GPS-tilstand med musik og op til 34 dage i batterispare-tilstand. Den smarte strømstyring giver indsigt i hvordan forskellige indstillinger og sensorer påvirker urets batterilevetid, og tillader samtidig batteriforlængende ændringer mens du er på aktiv.

Uret har forudindlæste aktivitetsprofiler til løb, trailløb, svømning, løb, cykling, vandring, roning, skiløb og golf. Den avancerede træningsmåler indeholder både løbedynamik, varme- og højdejusteret VO2-max, restitutionsanbefaling samt ClimbPro stigningsværktøjet til at se dine aktuelle og kommende stigninger, hældning, distance og højdeforøgelse. Med den indbyggede energiovervåger kan du tilmed måle, hvornår du er klar til at være aktiv, eller når du har brug for hvil. Smart-FUNKTIONER giver dig mulighed for at modtage e-mails, sms'er og notifikationer direkte på uret.

Med tur-retur-funktionen kan du indtaste en distance, som du gerne vil løbe, og få forslag til ruter, der vil føre dig tilbage til start. GNSS understøttelsen giver dig adgang til globale navigationssatelitsystemer, hvor GPS ikke er tilstrækkelig. ABC-sensorer giver dig adgang til højdemåling af højdedata, trykhøjdemåler til at se vejret og et treak-set elektronisk kompas. Sikkerheds- og sporingsFUNKTIONERne i uret registrerer hvis der er sket en hændelse, og sende din position til nødkontakter.

Uret tillader, at du kan gemme op til 2000 sange og have adgang til streaming-apps som Spotify, Deezer og lytning via Bluetooth. Herudover kan du lade dankortet blive hjemme og betale med kontaktløs betaling via uret (med deltagende udbydere). Med Connect IQ kan du downloade apps, brugerdefinerede urskiver og tilføje datafelter.

FAKTA

  • Vægt: 61g
  • Større display (1.2”)
  • Navigations opdatering (Topo-Active)
  • Avancerede træningssensorer (PacePro)
  • Smart-connection (musik lagring fra premium tjenester)

Specifikationer
Brand Garmin
Til Toppen