Garmin

Epix Pro Sapphire (Gen 2) 47mm

6.799,00 kr 8.149,00 kr
På lager
SKU
010-02803
Gratis Fragt
fra 199,-
30 Dages Returret
1-2 Dages Levering
Chat med en løbeekspert
Brug for hjælp?
Bruger du vores chat eller ringer til os, vil du altid modtage service fra en vores trænede løbeeksperter, som du også finder i vores fysiske butikker
SALE

Garmin Epix Pro Sapphire (Gen 2) 47mm

Hele dagen, hver dag - epix™ Pro Sapphire Edition er det ultimative højtydende smartwatch, der gør, at du kan udnytte hver eneste time optimalt. Dette ultimative højtydende smartwatch har en imponerende AMOLED skærm. Der er længere mellem opladningerne med op til to ugers batteritid i smartwatch tilstand. Du kan klare enhver udfordring med avancerede træningsfunktioner.

FUNKTIONER

Det ultimative højtydende smartwatch har en imponerende 1,3” Prime; AMOLED skærm, der altid er tændt, med ridsefast safirglas og en titaniumkrans.

Med indbygget LED-lommelygte med variabel intensitet og stroboskoplys opnår du større opmærksomhed, når du træner om aftenen/natten, og giver praktisk belysning, når du har brug for det.

Den nye stigningsscore måler din løbestyrke og udholdenhed under opstigning og måler dine fremskridt over tid.

Den nye udholdenhedsfunktion kombinerer træningsdata fra alle dine sportsaktiviteter, så du får et indblik i, hvordan din træning påvirker din generelle udholdenhed.

Få et mere fuldstændigt billede af din generelle sundhed, træning og restitution med døgnovervågning af din sundhed og velvære, f.eks. HRV-status og Pulse Ox. Prioritér hvile og restitution med avanceret søvnovervågning (dette er ikke medicinsk udstyr, og de viste data er beregnet til at være en tæt vurdering af registrerede målinger. Pulse Ox er ikke tilgængelig i alle lande)

FAKTA

  • Vægt: 70g
  • Display: 1,3” Prime AMOLED skærm
  • Batteritid: op til 16 dage i smartwatch-tilstand (6 dage i always-on mode)
  • Batteri i GPS-tilstand: op til 42 timer (30 timer i always-on mode)
  • Vandtæthedsklassifikation: 10ATM (100m)

Specifikationer
Brand Garmin
Køn Unisex
Til Toppen