Garmin

Epix Titanium

Ikke på lager
SKU
010-02582
Gratis Fragt
fra 199,-
30 Dages Returret
1-2 Dages Levering
Chat med en løbeekspert
Brug for hjælp?
Bruger du vores chat eller ringer til os, vil du altid modtage service fra en vores trænede løbeeksperter, som du også finder i vores fysiske butikker

Garmin EPIX 2

Epix 2 uret fra Garmin er perfekt til hverdagens udfordringer, hvor du finder det interessant at følge med i dine egne sundhedsdata døgnet rundt. Derudover har det et display på størrelse med Fenix 7, dog med AMOLED display teknologi og flere pixels, hvilket er den største forskel på disse to ure.

FUNKTIONER

Epix 2 har alle de samme funktioner som Fenix serien, dog er uret velegnet til dig som gerne vil have et mere hverdags-agtigt look. Med touchskærm, bliver urets funktioner lettere tilgængelige, og på samme tid er de klassiske fem knapper bevaret.

Urets AMOLED display-teknologi gør det muligt at have display tændt hele tiden, og er det samme display som findes hos Garmin Venu urene. AMOLED display har en større pixel-opløsning og er derfor udstyret med højeste kvalitet.

Uret har forudindlæste aktivitetsprofiler til løb, trailløb, svømning, løb, cykling, vandring, roning, skiløb og golf og mange flere. Den avancerede træningsmåler indeholder både løbedynamik, varme- og højdejusteret VO2-max, restitutionsanbefaling samt ClimbPro stigningsværktøjet til at se dine aktuelle og kommende stigninger, hældning, distance og højdeforøgelse. Med den indbyggede energiovervåger kan du tilmed måle, hvornår du er klar til at være aktiv, eller når du har brug for hvil. Smart-FUNKTIONER giver dig mulighed for at modtage e-mails, sms'er og notifikationer direkte på uret.

Med tur-retur-funktionen kan du indtaste en distance, som du gerne vil løbe, og få forslag til ruter, der vil føre dig tilbage til start. GNSS understøttelsen giver dig adgang til globale navigationssatelitsystemer, hvor GPS ikke er tilstrækkelig. ABC-sensorer giver dig adgang til højdemåling af højdedata, trykhøjdemåler til at se vejret og et treak-et elektronisk kompas. Sikkerheds- og sporingsFUNKTIONERne i uret registrerer hvis der er sket en hændelse, og sender din position til nødkontakter.

FAKTA

  • Vægt: 76g
  • Display: 1.3”
  • Touchskærm
  • Pixel-opløsning af højeste kvalitet
  • Batteri Smartwatch-tilstand: Op til 16 dage
  • Trådløse teknologier: Wi-FI, Bluetooth og ANT+

Specifikationer
Brand Garmin
Køn Unisex
Farve Sort
Til Toppen