Garmin

Enduro Titanium

6.999,00 kr 7.399,00 kr
På lager
SKU
010-02408-01
Gratis Fragt
30 Dages Returret
1-2 Dages Levering
Chat med en løbeekspert
Brug for hjælp?
Bruger du vores chat eller ringer til os, vil du altid modtage service fra en vores trænede løbeeksperter, som du også finder i vores fysiske butikker

Garmin Enduro Titanium

Fantastisk løbeur med solopladning, hvilket giver en utrolig lang batterilevetid når du er ude. Løbeuret er særlig designet til ultratrailløbere og er både lettere og har længere batterilevetid end Fenix-modellerne. Urets design er robust og vejrbestandigt, så du kan klare alle vejrforhold. Urkransen er af rustfrit stål og sportsremmen er super let, elastisk, justerbar og holdbar.

FUNKTIONER

Med Enduro Titanium fra Garmin kan du få det maksimale ud af de sportsgrene du udøver, og særligt trailløb. Uret har en rest-timer funktion, der gør det muligt at tracke din tid i forplejningszoner og når du har stop for hvile.

Løbeuret har flere globale navigationssatellitsystemer, der hjælper med at spore din præcise lokation lige meget hvor i verden du skulle befinde dig.

Derudover er uret kompatibelt med en lang række smartphones, så du kan få din telefons notifikationer direkte på håndleddet.

FAKTA

  • Vægt: 62g
  • Display: 0,9” x 0,9”
  • Batteri Smartwatch-tilstand: Op til 49 dage
  • Batteri i GPS-tilstand: Op til 78 timer
  • Batteri i UltraTrac-tilstand: Op til 200 dage
  • Trådløse teknologier: Bluetooth og ANT+

Specifikationer
Brand Garmin
Køn Unisex
Farve Sort
Til Toppen