1-2 Dages Levering i1-2 dages levering i danmark

Fri Fragt

30 Dages Returret

Stabilitet

Overpronerer du, har du brug for ekstra stabilitet når du løber. Her finder du vores store udvalg af stabile løbesko, som kommer i mange forskellige drop, vægtklasser og designs. Er du i tvivl om du overpronerer eller om du blot er neutral løber? Så kan du altid komme ind i en af vores butikker og blive testet.

21 til 30 af 42

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Vongo v4, Dame

  New Balance Vongo v4

  New Balance Vongo v4 er den nyeste model af den bløde og stabile mængdeløbesko fra New Balance. Vongo v4 giver en super balance mellem et blødt og let løb samtidig med at give stabilitet. Vongo v4 er en smule tungere end forgængeren v3, men dog stadig i samme vægtklasse som de fleste andre stabilitetssko. 
  Den nye hælkappe er den største ændring fra Vongo v3, idet v4'eren har fået en sokkelignende hælkappe, der giver en behagelig tætsiddende følelse når skoen er på. 

  Mellemsålen er lavet med Fresh Foam, som giver en mere naturlig løbe følelse og super god stødabsorbering, hvilket giver et flydende løb. Densiteten i Fresh Foam er øget på indersiden af foden for at give løberen en smule stabilitet.

  Overdelen er lavet i et helt nyt let 3d printet mesh materiale som giver en super blød, og ventilerende overdel, som dermed skaber en super komfortabel løbesko. Derudover er ydersålen fladere og stivere for at mindske vrid i sålen. 

  Fakta
  Drop: 4mm
  Vægt: 257g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  1.300,00 kr

  Se detaljer

 • 1500 v5, Dame

  New Balance 1500 v5 

  1500 v5 er en stabil konkurrencesko til løberen, der ønsker en hurtig sko med en anelse støtte. Støtten finder du i den indsatte kile, der retter foden op på indersiden. Skoen er konstrueret med en REVlite-mellemsål, der stødabsorberer uden at gå på kompromis med vægten. En af forskellene fra denne sko og den forrige 1500 v4 er den nye ydersål, der sikrer endnu mere holdbarhed efter tonsvis af kilometer.    

  Den åndbare mesh-overdel er skabt med Fantom-Fit teknologi for at bedre at holde midtfoden på plads. Samtidig er overdelen udført uden sømme, for at mindske eventuel friktion på dine hurtige løbeture. Det visuelle look er blevet opdateret, som nu matcher en meget hurtig og aggressiv løbesko.

  Hvis du altså lider af en smule overpronation og ønsker en sko, der kan beskytte dig under dit næste race, så er New Balance 1500 v5 helt sikkert noget for dig.

  • Konkurrencesko med mild pronationsstøtte
  • Åndbar mesh-overdel
  • Aggressivt og hurtigt look

  Fakta 
  Drop: 6 mm
  Vægt: 205 gram

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer

  Pris: 1.000,00 kr

  Tilbudspris 699,00 kr

  Se detaljer

 • Guide ISO 2, Dame

  Guide ISO 2

  Guide ISO 2 er svaret på den tidligere populære Guide ISO model. Skoen har en uovertruffen stødabsorbering og har med lav vægt skab den ideelle alsidige løbesko til løberen som søger en let hverdagstræner. 

  Det der adskiller sig fra den tidligere Guide ISO, er en opdateret ISOFIT overdel. Denne overdel er med til at sikre en god pasform, der dynamisk tilpasser sig til foden. Mellemsålen er blevet finjusteret for at skabe en balance mellem stabilitet og støddæmpning. 

  Guide ISO er udstyret med EVERUN-topsål, som er placeret lige under foden. Denne konstruktion giver en unik støddæmpning, som tilpasser sig hele foden hele vejen gennem løbsafviklingen. 'Energy return' fra EVERUN er hele 83%, hvor den er 75% fra den traditionelle EVA mellemsål. Den øgede støddæmpning giver en fantastisk løbsoplevelse og et skånsomt løb.

  Skoen er en god og blødere stabilitets sko med en moderat pronationsstøtte. Kan anvendes til både baneløb og landevej og er bygget til både mængde træning samt hurtige pas. 

  • Overpronation
  • Optimal til tempo og mængde  
  • Responsiv EVA mellemsål
  • ISOFIT overdel der tilpasser sig foden 

  Fakta
  Drop: 8mm
  Vægt: 263g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer

  Pris: 1.300,00 kr

  Tilbudspris 899,00 kr

  Se detaljer

 • CloudStratus, Dame

  ON Cloudstratus

  Cloudstratus er ONs nyeste skud på stammen, hvor stabilitet har været i højsæde i udviklingen af skoen. Dette har resulteret i, at skoen har endnu mere fokus på stabilitet end deres andre modeller og særligt er der fokus på stabilitet ved forfoden samt stødarbsobering. Skoen er tænkt til mængdetræning og er ideel til løberen, der har en lidt bredere fod.

  Skoen er bygget med to lags cloud, der er lagt oven på hinden, for at give ekstra stødabsorbering samt bounce. Sålen består af det helt nye Helion skum, der blev introduceret i forbindelse med lanceringen af Cloudswift i februar 2019. Helion skummet er blødere, temperatur resistent og mere fjedrende end det, der tidligere er blevet brugt af ON.
  De forbundne fordfods-clouds åbner op for en bedre performance. Den tilpassede struktur øger kontaktområdet, distribuerer tryk og forbedrer eksplosionsbevægelsen.

  Cloudstratus kommer med et helt nyt snøresystem, hvor der er gjort plads til et sæt huller mere for at give skoen mere rum i overdelen, så den kan passe til en endnu bredere fod. Dette forudsætter at man piller snørrebåndene ud og sætter dem i yderhullerne i stedet for. Derudover har skoen det såkaldte 'star-lacing'-system, der også er med til at give god plads i bredden til forfoden.

  Overdelen er konstrueret asymmetrisk og er lavet med bevægelse i tankerne. Den er lavet så skoen flexer der hvor din fod gør det, hvilket betyder at det eneste pres du føler undervejs, er de målsætninger du selv har sat dig. 

  • Stabilitetssko
  • Optimal til en bredere forfod
  • Nyt snøresystem
  • Helion skum

  Fakta
  Drop: 8mm
  Vægt: 270g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer
  1.400,00 kr

  Se detaljer

 • Transcend 6, Dame

  Brooks Transcend 6

  Transcend 6 er en stabilitetssko fra Brooks. Skoen er udstyret med med nye opdaterede Guide Rails som ved nu at støtte rotationer helt op til knæet for en mere holistisk støtte, og beskyttelse mod skader. Mellemsålen er på Transcend 6 nu med DNA Loft igennem hele sålen. Dette giver den ultimative stødabsorbering Brooks kan tilbyde, der er dog stadig lagt fokus på at skoen skal føles responsiv og at sålen er holdbar. Som noget nyt har Brooks ændret droppet fra 8mm til 10mm for at øge stødabsorberingen fra mellemsålen. Overdelen er lavet i et engineered mesh ved hjælp af 3d Print teknikker, dette optimerer fittet fra tidligere modeller. Fakta Drop: 10mm Vægt: 289g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer

  Pris: 1.400,00 kr

  Tilbudspris 999,00 kr

  Se detaljer

 • Solar Boost ST 19, Dame

  Adidas Solar Boost ST 19

  Solar Boost ST er skoen som er den perfekte go-to til alle løbeture. Det er en stabilitets mængdetræningssko som leverer en ekstraordinær støddæmpning og ekstra stabilitet. 

  Mellemsålen er lavet i adidas’ mest responsive Boost materiale, hvilket er med til at give en super energi optimering. Jo mere energi du giver, desto mere får du tilbage. Stretchweb-ydersålen flekser naturligt for at give en energifyldt gang. Den fleksible ydersål tilpasser sig din fods unikke fodslag, mens Continental™ Rubber giver overlegen trækkraft. 

  Overdelen på Solar Boost ST 19 er en mesh, som er designet til at omslutte sig foden med komprimerende støtte. En formstøbt Fitcounter-hælkappe giver en naturlig pasform, der sikrer optimal bevægelsesfrihed til akillessenen. Specialkonstrueret Fibre Placement giver indsyet forstærkning og målrettet støtte ved mellemfoden.

  • Stabil løbesko
  • Optimal til mængdetræning
  • Responsiv Boost mellemsål
  • Mesh overdel med komprimerende støtte
  • Fitcounter-hælkappe 
  • Fibre Placement

  Fakta
  Drop: 10mm
  Vægt: 283g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer

  Pris: 1.300,00 kr

  Tilbudspris 899,00 kr

  Se detaljer

 • DS Trainer 24, Dame

  Asics DS Trainer 24

  Denne løbesko er til kvinder, der kan lide lidt ekstra fart på løbeturen. Asics har produceret denne sko for at give lidt ekstra støtte, så man som løber kan løbe lidt så effektivt som muligt på løbeturen. Løbeskoen er en stabilitetssko. 
  En ekstraordinær strikoverdel arbejder i forbindelse med et underlagt støttesystem, der forsigtigt omslutter sig foden, for komfort der tillader dig at nå din bedste tid. 

  Fakta
  Drop: 6mm
  Vægt: 212g

  Marathon Sport, Est. 1996

   

  Vis detaljer

  Pris: 1.200,00 kr

  Tilbudspris 799,00 kr

  Se detaljer

 • GT-2000 7, Dame

  Asics GT-2000 7

  GT-2000 er netop kommet i den 7. Version som har fået en bedre pasform, åndbarhed samt slidstyrke. Løbeskoen er blevet designet med den lette responsive flytefoam mellemsål der giver et mere dynamisk afsæt. Dynamic Duomax støtter og sikrer man ikke ruller for meget indad hvilket gør GT-2000 7 til en sko med solid pronationsstøtte. Gel puder i hæl og forfod sikrer god stødabsorbering, til de ugentlige træninger. 

  Overdelen er udstyret med den sømløse FluidFit overdel, som giver høj åndbarhed og god komfort. Derudover er overdelen designet med snørebånd forbundet til midtersålen, hvilket yder en mere tætsiddende pasform.

  Ydersålen er konstrueret med Asics AHAR™ gummi som sørger for et fast greb til jorden og giver et komfortabelt stride.

  Fakta
  Drop: 10mm
  Vægt: 299g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer

  Pris: 1.200,00 kr

  Tilbudspris 899,00 kr

  Se detaljer

 • GT-4000, Dame

  Asics GT-4000

  GT-4000 er den nyeste opgradering af Asics' ældre version GT-3000. Skoen er opdateret med Asics DUOMAX i front fod og hæl og er ideel til løberen som overpronerer og behøver maksimal støtte. 

  Mellemsålen på GT-4000 har fået en opdateret FlyteFoam Lyte som gør skoen lettere samtidig med at du får maksimal stødabsorbering. Bagerst i mellemsålen er en ekstra GEL pude som sikrer et blødt føre og god responsivitet. Skoens ekstra holdbare mellemsål gør skoen ideel til høj mængdetræning. 

  Bagpå er en fast hælkappe som er med til at holde foden på plads og give ekstra støtte. Overdelen på GT-4000 er en åndbar, åben og klassisk mesh, som holder foden nedkølet og tilpasser fodens figur.

  • Stabil
  • Optimal til mængdetræning
  • DUOMAX 
  • Fast Hælkappe og klassisk mesh

  Fakta
  Drop: 10mm
  Vægt: 235g

  Marathon Sport, Est. 1996 

  Vis detaljer
  1.300,00 kr

  Se detaljer

 • Kayano 26, Dame

  Asics Kayano 26

  Den 26. udgave af Asics klassiske og populære stabilitetssko Kayano 26 er kommet, skoen er som sine forgængere en mængdetræningsløbesko som yder en super effektiv pronationsstøtte. 

  Med løbeskoen får man en luxuriøs komfort, da den er designet med Gel®-teknologi ved forfoden og bagtil for støddæmping og en behagelig følelse over længere afstande, hvilket er med til at skabe den velkendte Kayano-følelse.

  Sålen er den nyeste evolution af den super lette FlyteFoam mellemsål, der giver god bounce til foden. Skoen er konstrueret med både FlyteFoam® Propel- og FlyteFoam® Lyte-teknologi, der yder en maksimal stødarbsobering og fantastisk komfort.

  Overdelen består af et trådnet der giver god ventilation til fødderne, så dine fødder forbliver kolde, selv når du er langt på din løbetur. Derudover har skoen refleksive detaljer, der gør at du bliver set, selv ved et lavt lysniveau.

  • FlyteFoam for optimal stødabsorbering
  • Gel i hæl og forfod
  • Åndbar overdel
  • Kvalitets stabilitetssko

  Det synes vi hos Marathon Sport:
  Malene siger: Jeg er meget overrasket over, hvor godt skoen sidder og hvor let den er af en mængde træningssko. Jeg føler jeg har en sko på, hvor jeg ikke skal tænke over at at få den med mig, men at den hjælper mig afsted. Forfoden er tilpas soft, og ikke som en svamp hvor man nemt forsvinder, men her giver et godt afsæt på både grus og asfalt. Hælkappen sidder godt til men ikke så den presser på slimsæk eller akilles.

  Fakta
  Drop: 10mm
  Vægt: 260g

  Marathon Sport, Est. 1996

  Vis detaljer

  Pris: 1.500,00 kr

  Tilbudspris 999,00 kr

  Se detaljer

21 til 30 af 42

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5