Caps, Huer, Pandebånd og Handsker



Stort udvalg af løbehandsker til damer

Når du er en dedikeret løber, som trodser vind og vejr, så er et par gode løbehandsker en essentiel del af din løbe garderobe i de kolde måneder. Et par gode løbehandsker, hjælper dig nemlig med at holde hænderne varme, så du undgår den stikkende smerte i hænderne, når du kommer hjem i det varme bad efter din løbetur. Selv hvis du har en god løbejakke, der dækker dine hænder, er det ikke nok til at holde hænderne varme på de helt kolde dage. Det er netop her, et par gode, varme løbehandsker til damer gør en kæmpe forskel for din løbeoplevelse. Hos Marathon Sport kan du finde kvalitets løbehandsker, der er enkle i designet, men super effektive mod kulde og vind. De passer til alt løbetøj og er lavet af kvalitetsmaterialer, der kan holde dine hænder varme og behagelige. Udover løbehandskers evne til at holde hænderne varme, er det vigtigt at dine løbehandsker har en god fugtregulering, så du ikke får den “klamme” fornemmelse i handskerne, som du måske har oplevet ved handsker af mindre god kvalitet. I vores sortiment kan du både finde tykke løbehandsker til de virkelig kolde vinterdage, og tynde løbehandsker som passer godt i starten af foråret og slutningen af efteråret. Derudover kommer vores løbehandsker både i luffer og med almindelige fingre, så uanset hvilken type handske du foretrækker, kan du finde det hos os.

Løbehuer til damer hos Marathon Sport

Hos Marathon Sport kan du finde et stort udvalg af løbehuer til damer. Når vejret skifter, og det danske vejr udfordrer dig, er en god løbehue (ligesom løbehandsker) en uundværlig del af din trænings garderobe. Vores kollektion af løbehuer til kvinder er designet til at holde dig både varm og tør, selv under de mest intense løbeture. Fremstillet af åndbare stoffer, der effektivt leder sved væk, sikrer løbehuen, at du altid føler dig komfortabel og fokuseret på dit løb, i stedet for at fokusere på hvor meget du fryser om ørerne. Om du er til en klassisk sort løbehue, en løbehue med iøjnefaldende reflekser, eller noget mere farverigt, kan du finde noget, der matcher din personlige stil.

Gode pandebånd til din løbetur

Pandebånd til løb har vundet stor popularitet blandt mange løbeentusiaster, og det er der en god grund til. Pandebånd har en række praktiske fordele, der kan forbedre din løbeoplevelse markant, uanset om du er mand, kvinde eller barn. En af de primære fordele ved løbepandebånd er dets evne til at absorbere sved. Under din løbetur kan sved, der løber ned i ansigtet og øjnene, være en stor irritation og forstyrrelse. Her er et løbepandebånd en fantastisk idé, da det hjælper med at absorbere sveden, og sikrer, at dit fokus forbliver uforstyrret på ruten foran dig. Desuden, for dem med langt hår, eliminerer pandebåndet besværet med hår, der falder i øjnene, idet det holder håret sikkert væk fra ansigtet. Men pandebåndets fordele stopper ikke her. Under løbeture i koldere vejr fungerer pandebåndet som en beskyttende barriere for dit hoved og dine ører, hvilket hjælper med at fastholde kropsvarmen. Nogle pandebånd er endda fremstillet af specielle materialer, der ikke alene er åndbare, men også isolerer mod kulde, hvilket giver ekstra varme.
Til Toppen