Carbon X-SPE, Unisex

999,00 kr 1.900,00 kr
På lager
SKU
1110512

HOKA Carbon X-SPE

Carbon X-SPE fra HOKA er en særudgave af den revolutionerende løbesko Carbon X. Carbon X-SPE er unisex og egner sig derfor til både mænd og kvinder. Forskellen fra Carbon X er, at X-SPE har en mere teknisk overdel, der består af et enkelt lag i polyester-mesh materiale. Det gør overdelen super let, en smule stiv og semi transparent. Overdelen er yderst åndbar og tilbyder god support når du skal løbe hurtigt. Løbeskoen indeholder de mest innovative teknologier fra HOKA til dato. Løbeskoen er designet med det formål at give alle atleter muligheden for at nå deres personlige bedste. Den nye Carbon X-SPE løbesko udtrykker HOKA-signaturens tynde polstring og minimale vægt.

SÅL

Løbeskoen har en carbonfiberplade i mellemsålen som giver en fremdrivende og responsiv følelse når man løber i skoen. Carbonfiberpladen er placeret tæt på ydersålen for at give en maksimalt effektiv stødpude under foden mens mellemsålen og ydersålen fremhæver HOKAs signaturform, der giver en endnu lettere løbetur.

OVERDEL

Overdelen er konstrueret i et tyndt enkeltlags mesh som sikrer god åndbarhed til foden. Derudover giver en forstærket brodering en sikker pasform omkring hælen mens en bred platform omkring forfoden giver støtte og stabilitet sammen med en imødekommende og behagelig pasform.

BRUG DEN TIL

Perfekt løbesko til hurtige ture og konkurrencer. Den får dig til at løbe hurtigt.

  • Giver mulighed for at opnår ens personlige bedste
  • Tynd polstring og minimal vægt
  • Carbonfiberplade giver en fremdrivende og responsiv følelse
  • Maksimal åndbarhed

Specifikationer
Brand Hoka One One
Køn Unisex
Farve Blå
Drop 5mm
Vægt 250g
Chat med en løbeekspert
Brug for hjælp?
Bruger du vores chat eller ringer til os, vil du altid modtage service fra en vores trænede løbeeksperter, som du også finder i vores fysiske butikker
Gratis Fragt
30 Dages Returret
Til Toppen