Avi Løbevogn

Ikke på lager
SKU
CybexAvi
Gratis Fragt
30 Dages Returret
1-2 Dages Levering
Chat med en løbeekspert
Brug for hjælp?
Bruger du vores chat eller ringer til os, vil du altid modtage service fra en vores trænede løbeeksperter, som du også finder i vores fysiske butikker

Cybex Avi løbevogn

Med denne løbevogn fra Cybex bliver det svært at finde undskyldninger for ikke at komme ud. Løbevognen er designet til at blive familiens bedste ven når der skal løbes, gåes tur i skoven eller den står på powerwalking. Løbevognen er produceret i et let, stilrent design og med en lang række af lækre detaljer til både forældre og børn.

Det er muligt at løbe en prøvetur med en løbevogn ved en af vores butikker.

OM LØBEVOGNEN

Cybex AVI er en løbevogn, som er designet til familier der ønsker at kombinere løbeture og nærvær med børnene. Den er produceret i et strømlinet design med en let aluminiumsramme, så du kan opnå gode løberesultater eller nyde en gåtur i naturen.

Løbevognen har en stor og god kaleche, der kan skygge godt for sol, vind og regn. Der er både ventilation i kalechen og i siderne på sædet, så der er en behagelig temperatur i vognen, selv på varme dage. I sædet er der også en sikker 5-punktssele med puder ved skuldrene og ved låsen mellem benene, så komforten for dit barn er helt i top. Ryggen i vognen kan også justeres, så dit barn kan ligge eller sidde i den ønskede position.

Styret på Cybex AVI kan justeres i højden, så du nemt kan tilpasse den, hvis I eksempelvis er flere om at bruge den. På styret er også en håndledsstrop så du har følelsen af at have fat i løbevognen hele tiden. Dette gør det lettere at styre løbevognen med en hånd, og er en fordel når du har fart i benene.

Løbevognen kan let pakkes sammen, så den ikke fylder særlig meget. De tre hjul kan endda tages af, hvis det skulle være nødvendigt.

FAKTA
  • Vægt: 10,6kg
  • Mål udfoldet: L: 137-150 x B: 68,5 x H: 99-117 cm.
  • Mål sammenfoldet uden hjul: L: 89 x B: 58,5 x H: 25 cm.
  • Godkendt fra: 6 mdr. til ca. 4 år (22 kg.)
  • Regnslag, myggenet og dunkholder kan tilkøbes
Specifikationer
Brand Cybex
Køn Unisex
Farve Sort
Til Toppen